ביום רביעי אנחנו עוברים דירה. לא פשוט, והדאגה הכי גדולה היא לנובי

evike

Well-known member
מנהל
קראתי וקיבלתי עצות, אבל אשמח לשמוע עוד. נובי חתולה לא קלה, יהיה קשה לה ולנו.

Yukita

Active member
מנהל
בהצלחה! במעבר הדירה שלנו כל החתולים ישבו כל אחד במנשא משלו בחדר אצל חברים-שכנים החל מקצת לפני שהמובילים הגיעו ועד שההובלה הסתיימה. אז העברתי אותם לחדר אחד במקום החדש, עם ארגז חול ומים ואוכל. זה היה חדר השינה, ודאגתי שהמיטה שהמובילים שמו שם תהיה עם המצעים עליהם ישנתי בלילה הקודם.

סך הכל, זה עבר די חלק וכשסיימתי להזיז דברים והעניינים היו יחסית רגועים, יכולתי להחליט מתי לפתוח את דלת החדר. כמובן להקפיד על חלונות סגורים!

evike

Well-known member
מנהל
תודה. כמה זמן אפשר להחזיק אותם במנשא? נראה לי שלא כל כך הרבה. אין לי מקום לשים אותה. לילדים שלי גם יש חתולים, השכנים רובם כבר עזבו (הריסת הביניין).
סליחה שלא הגבתי עד עכשיו, אני בבלאגנים של האריזה ולא במחשב.

Yukita

Active member
מנהל
חישבו על זה ככה: חתולים עוברים טיסות שלמות במנשא... אז אפשרי להיות במנשא יותר זמן מכפי שאולי נראה לכם. זה כמובן לא מדהים, אבל כל זמן שהמנשא אינו קטן מדי (=מאפשר לחתול לעמוד ולהסתובב סביב עצמו) אפשר להשאיר במנשא כמה שעות. אצל הילדים אולי אפשר לסגור בחדר אמבטיה או בחדר יחיד לכמה שעות?

אלישבע777

Well-known member
אני אציע הצעה יקרה, אבל אולי היא תעזור לכם. אני הייתי לוקחת את החתולה לפנסיון חתולים. עשיתי זאת עם רוב חתולי הקודמים וגם עם הנוכחי ( שהוא עדיין גור מתבגר), כשנסעתי לחו"ל ולא היה מי שיטפל בחתול.
נכון, זה לא אידאלי לחתולה, אבל עדיף על מנשא לשעות רבות ביום. וגם אתם תוכלו להתארגן בבית החדש שזו משימה קשה ביותר כשלעצמה. עד אז אולי תוכלו לבדוק אם חלון מסיים צריך סורגים, לבדוק אם נניח היא עלולה לקפוץ למקום מסוכן או לא נגיש לכם ( אצלי זו הוויטרינה וגג ארונות המטבח שהיה צריך לחסום), לארגן את הפינה שלה ואת ארגז השירותים במקום שיתאים לכם.
תחשבו על זה.

למעלה