ביום רביעי בערב תיסגר הרשימה

בואו להיות עורכים מוזיקאלים

לרגל יום העצמאות הקרוב רדיו קליק לים התיכון הולך לעשות רצף של להיטים בלבד !!!! אתם מוזמנים לרשום את 30 השירים שמבחינתכם להיטים מכל התקופות שימו לב שמדובר בלהיטים קצביים ואסור לחזור על אותו זמר פעמים אנחנו ניקח את הרשימה ונהפוך את זה לשעה \ שעתיים שאתם ערכתם (תלוי לפי כמות העריכות שיהיו) כמובן שבתחילת כל שעה ובסיומה תקבלו קרדיט על העריכה :) בהצלחה

וואי זה קשה !

1. זוהר ארגוב - הפרח בגני 2. אייל גולן - מיליון או דולר 3. דודו אהרון - אהבנו 4. ליאור נרקיס - ערב טוב לך 5. משה פרץ - מהשמיים 6. פיני חדד ושורטי - כשאת איתי את לא לבד 7. שרית חדד - אתה תותח 8. קובי פרץ - בלבלי אותו 9. עידן יניב - חושב עליה 10. רז חדד - תודה 11. מושיק עפיה - בשבילי 12. שלומי סרנגה - חלום מתוק 13. רון שובל - מסובבת אותי 14. טריפונס - פיציריקה 15. זהבה בן - מלך אמיתי 16. שלומי שבת - בחוף של טרפטוני 17. שמעון בוסקילה - מרגיש את זה 18. איציק קלה - אישה יפה 19. רגב הוד - התינשאי לי 20. מורן כרמל - ספטמבר 21. סבלימינל - בת 60 22. אופיר כהן - תגידי מה נהיה 23. איציק שמלי - כל מה שתרצי 24. אילן נורי - צועק חזק 25. בועז שרעבי - ולמרות 26. לי פישמן - אנחנו מאמינים 27. בן אל תבורי - מוצא בך 28. ליאור פרחי - תיזהר ממנה 29. דור דניאל - מקום לצידך 30. ישי לוי - ריקוד רומנטי

הרשימה שלי

1.ישי לוי - ריקדי 2.אייל גולן - צעיר ורענן 3.איציק קלה - חוזר מאהבה 4.נתי לוי - ילדה רעה 5.זוהר ארגוב - אדם שחקן 6.אבי פרץ - קשה לי 7.אבנר גדסי - רוזיטה 8.אלי לוזון - איזו מדינה 9.שר אל - נסיכה בלבן 10.שלומי שבת - בחוף של טרפטוני 11.אביחי מליחי - כשאת לידי (מתוך האלבום - חברים שרים זוהר חלק ב' ) 12.עופר לוי - המשיכי לחייך 13.מושיק עפייה - חוטיני 14.ליאור נרקיס - ערב טוב 15.משה פרץ - אש 16.לידור יוספי - דלוק עלייך אש 17.ליאור פרחי - מסיבה 18.לירן טל - תגידי שטוב 19.קובי פרץ - נרקוד הלילה 20.מורן קריטי - חיים שלי 21.רינת בר - הנשיקה 22.רון שובל - איך את מסובבת 23.פיני חדד - הדובדבן שבקצפת 24.יניב הראל - את האור שלי 25.דניאל בן חיים - חגיגה לעיניים 26.דודו אהרון - וזה קורה לי 27.איציק שמלי - רק תחייכי 28.חיים משה - עיישה 29.יואב יצחק - כמו שוקולד 30.שרית חדד - כוכבים של אהבה

מאוריקו מכיוון שסאבלימינאל בת 60

לא שיר ים תיכוני הוא לא נכנס לעריכה כל השאר כן

RAN ZIV22

New member
השירים שלי...

1.אודי הברי וליאור פרחי - כמה אש 2.אייל גולן - חייל של אהבה 3.איציק קלה - מאמי 4.שימי תבורי - כינור דוד 5.זוהר ארגוב - הפרח בגני 6.חיים משה - לינדה 7.אבנר גדסי - רוזיטה 8.זהבה בן - זה את שמשגע וגורם לי אשליות 9.שר אל והצל - את אותי שופטת 10.שלומי שבת - בגלל הרוח 11.מרגלית צנעני - אין לי כח למשחקים 12.עופר לוי - המשיכי לחייך 13.אודי הברי - כן או לא 14.ליאור נרקיס - ערב טוב 15.משה פרץ - אש 16.לידור יוספי - דלוק עלייך אש 17.אביבה אבידן - איש יקר 18.לירן טל - תגידי שטוב 19.קובי פרץ - נרקוד הלילה 20.השובלים - כל שיר 21.רינת בר - הנשיקה 22.רון שובל וסבלימינל - אני יכול 23.פיני חדד - הדובדבן שבקצפת 24.יניב הראל - את האור שלי 25.דניאל בן חיים - חגיגה לעיניים 26.דודו אהרון - וזה קורה לי 27.איציק שמלי - רק תחייכי 28.חיים משה - עיישה 29.יואב יצחק - כמו שוקולד 30.שרית חדד - סינדרלה

רן הרשימה שלך כמעט זהה לרשימה של שימי

לא יכולים לשבץ את אותה שעה עם תיקונים קלים

i c u 2

New member
ביום רביעי בערב תיסגר הרשימה

ביום רביעי בשעה 20:00 תיסגר רשימת השירים. אתם יותר ממוזמנים להעביר את הרשימות שלכם ואולי הן יושמעו בספיישל העצמאות !

למעלה