ביום רביעי

willo1

New member
ביום רביעי

בערוץ הקולנוע הישראלי ישודר סרט שגלי משתתפת בו- ''שוברים'' בשעה 19:50. אני אקליט כמובן.. אף פעפ לא ראיתי את הסרט הזה..

sarit29

New member
האמת סרט לא משהו אבל ביננו מה חשוב

העלילה... העיקר גלי.. בקצרה אני יכולה לומר לך שמדובר בסרט מוסיקאלי קודם כל זאת אומרת שיש בו המון שירים בסרט הזה אבי נשר ניסה לשחזר את הלהקה בלהקה הרי מראים חיים של האמנים על הבמה ואת החיים שלהם מחוצה לה ופה הוא מנסה להראות חיי שחקנים שמנסים לעשות סרט ואת החיים האישיים שלהם. גלי מגלמת בסרט תפקיד של זמרת מצליחה בשם יפה טללים שבאה לשחק בסרט את דמותה של מיכל בת שאול שמתאהבת בדוד (יזהר אשדות) בסופו של דבר הם מתאהבים באמת (בסרט) יפה טללים ואביתר רובינשטיין (זה השם של יזהר אשדות בסרט). בסרט משחקים גם אריק סיני, סי היימן (ממש בתחילת דרכה - היא נתגלתה לראשונה בסרט הזה), דודו דותן (ז"ל) ומשה איש כסית (ז"ל) מאיר בנאי ועוד. סה"כ סרט חביב לא משהו היסטרי הרבה מוסיקה טובה. כשהסרט יצא להקרנים הייתי בת 13 בכיתה ז' והתפרסמה מודעה במעריב לנוער ש100 הראשונים שמביאים את המודעה הזו נכנסים לסרט להקרנת הבכורה עם השחקנים בחינם. לצערי הרב היייתי בחו"ל עם הוריי ואחותי באותו זמן ופיספסתיאת זה אבל אתם יכולים לראות את התמונות בגלריית התמונות בשנות ה80 אם אני לא טועה וכן ב"גלי בהופעות" שצולמו ע"י מעריצים שנכחו שם

willo1

New member
אם את אומרתץ שהעלילנ לא משהו

לפחות השחקנים טובים.

sarit29

New member
הזמרים טובים...

אני בטוחה שתהני תביני זה לא סרט גדול ודווקא אבי נשר הוא במאי נפלא לדעתי פשוט במאי גדול והוא עשה סרטים איכותיים גם הסרט האחרון דלו סוף העולם שמאלה מצויין. אבל כמו שאמרנו הכי חשוב זה קודם כל גלי וכמובן המוסיקה. יש שם אחלה שירים.

וואי הסרט ממש שיעמם אותי...../images/Emo1.gif

חוץ מהשירים, אין בו כלום טוב... הדואט "איך לאהוב אותך" עם יזהר אשדוד, הוא משם?! כי זה שיר שאני מאוד אוהב...

שרית7

New member
כמובן שאיך לאהוב אותך זה משוברים

זה דואט מדהים הוא היה 3 שבועות רצוף במקום הראשון במצעד של רשת ג' בזמנים שג' היתה השם החם ביותר בקדיו. כבר דיברנו על זה ועל הקלפיפ המדהים שעשו לשיר שחלקו צולם בדירה של גלי.

למעלה