ביום שאחרי הסיכות

• פותח הנושא תר
  • פורסם בתאריך

תר

New member
ביום שאחרי הסיכות

איזה כיף לתאר את היום שאחרי הסיכות. פשוט עולם אחר. אני ישנה לכל צד שארצה, יצאתי מתנוחת המומיה. אני מרגישה נפלא, ירדתי בשבוע ימים מאז הניתוח 6 ק"ג זה מעט או הרבה?? ארצה חוות דעת. אני הולכת ומתקרבת לגבול 2 הספרות, האמת היא שלא הייתי כל כך רחוקה מהן, אך כעת אני יותר ויותר קרובה. מה בממוצע קצב הירידה לאחר הניפוח הראשון?? זהו רציתי לאמר שהמרגש נהדר. כבר שמו לב להבדל אצלי ולו אם הוא קטן ביותר. אשמח לשמוע רעיונות: 1. קצב הירידה הראשון???? 2. רעיונות לאוכל, עד לניפוח הראשון?? איני מסוגלת לאכול אפילו רך, מאוד מתקשה, רק גבינה לבנה עוברת לא רע, וזאת בידיעה שהטבעת לא סגורה, ונוזלים גם איני שותה הרבה. רעיונות ביי בינתייים

רונה 29

New member
היי תר -כל הכבוד לך על הירידה במשקל

6 ק"ג בשבוע זה מ-ע-ו-ל-ה קבלי
ואפילו עוד אחד
- כל הכבוד !!! אני בטוחה שחבריי הפורום תיכף יתעוררו משנת החורף
ויענו לך תשובות מדוייקות בקשר לתפריטים שונים ומגוונים שאת יכולה לאכול עד הניפוח הראשון. בכל מקרה ים של הצלחה ושוב.. כל הכבוד !!!

תר

New member
לרונה 29

תודה רבה על הברכות. ואני עדיין חושבת שזה מעט. בכל אופן היום אכלתי פירה מהמוכנים, ואכלתי רק שליש מהקופסא. ומאוד לאט והרבה זמן. עד עכשיו אני מרגישה גוש במרכז החזה. וקשה לי לאכול . מקווה שיעבור מהר.

רוייקו

New member
ברכות ../images/Emo39.gif ואיחולים לדף חדש

החלמה מהירה והצלחה בהשגת המטרה. ההחלמה אחרי ניתוח לפרוסקופי מהיר מאוד. כל יום יכאב לך הרבה פחות. יש מנתחים שלא סוגרים את החתכים עם סיכות ובמקום זאת מדביקים. הצלקת אז יותר אסטתית ויש פחות תחושת גירוי וכאבים. לגבי הכלכלה אחרי הניתוח, אני מציע לך לעבור על הודעות הקודמות וההצעות של המשתתפים פה. יש גם מאמרים, אבל הכי חשוב זה לעקוב אחר ההנחיות שקיבלת. רוב הצלחה רוייקו

OBY

New member
../images/Emo49.gif על האין סיכות.

להוריד 6 קג´ בשבוע ? איפה חותמים ? נשמע לי אחלה ירידה. איפה ואצל מי עשית את הניתוח ? בהצלחה בהמשך בכלל ועם הפירה התקוע בפרט... OBY

שושה11

New member
../images/Emo50.gif בהמשך האין סיכות

אני עדיין זוכרת כמה זה הציק.. אכן זה נהדר להוציא את הסיכות. הכלכלה המצומצמת היא לכמה שבועות (2-3 לכל היותר) לאט לאט תוסיפי דברים לתפריט: פירה, מרק ירקות טחון, גרבר וכו´... תהני מהירידה במשקל... זה התענוג הכי גדול כל הכבוד על הירידה עד עכשיו

למעלה