ביום שאחרי

ביום שאחרי

ביום שאחרי אני אקח איתי שקית קטנה ואאסוף את חפציי בשקט. ביום שאחרי אני אוציא את המפתח ששכפלת לי ממחזיק המפתחות ואניח אותו על השולחן ליד הדלת. ביום שאחרי אני אכתוב בפעם האחרונה על לוח המודעות "הלכתי" והפעם לא אוסיף " אחזור בערב" , אני גם לא אצייר לך סמיילי קטן או לבבות. ביום שאחרי אני לא אסביר יותר ואתה לא תשאל, הרי אתה לא אחד שיקום ויצעק "אל תלכי"... ביום שאחרי אני אבטיח לעצמי לא להישאר יותר במקום בו אינני מאושרת ואזכיר לעצמי שלפעמים לבד זה אפילו יותר נחמד בייחוד שגם איתך זה מרגיש קצת לבד. ביום שאחרי לא אביט לאחור והשמיים לא יפלו, העולם לא יעמוד מלכת ואני אישאר אותו אדם שהייתי לפניך ואותו אדם שאהיה אחריך ..אולי לא בדיוק כי כשאלך אותיר חלק מאחור, החלק שהיה מותר לו לאהוב אותך. ביום שאחרי אמחה מעיניי דמעה בהחלט אחרונה על חלום שהתגשם והתנפץ מיד אחר כך ויותר לא אחשוב איפה טעיתי ומה היה אילו... ביום שאחרי אקבל לתוכי סופית את העובדה שלפעמים דברים משתנים לנו בלי סיבה מיוחדת וכי אין טעם להתחרט על מה שהרגיש נכון באותה השעה. ביום שאחרי היום שבו אחדל לאהוב אותך,

...

בתשובה לשאלתך - לא
... אבל כולי תקווה שכל יום יכול להיות כבר היום הזה, כמובן שיכולתי לקוות למצוא בי כח לעשות שהיום הזה יגיע, אך אין בי את הכח הזה. בתגובה על מה שכתבת בהודעתך על חבריך אז צערי עימם שהם לא השכילו ללמוד מחבר שכמותך , בהצלחה לך

למעלה