ביום שבת אני יוצא למלחמה!!!

סרגוס

New member
ביום שבת אני יוצא למלחמה!!!

אני יוצא נגד הבורים, אני מוכן כמו אף פעם לא הייתי מוכן אני מבשל בצק משולשות מס´ 12 מצוף 4 גרם חוט 0.35 מבחינתי הבורים הם האוייבים עם אני לא תופס בורי אחד אני ישתגע נמעס לי אני כבר רוצה לתפוס משהו רציני, ואמרו שהים יהייה פלטה ביום שבת אז יאללה התוצאות ( אני מקווה שטובות) בדרך אז בשבת אני כותב את התוצאות! דרך הגב למה אף אחד לא באה לצ´אט?

New member
תנסה לדוג מתחת למים...

יש המון בורים במיוחד במים רדודים הקרובים לחוף,הם תופשים שם מחסה. אתה לא תאמין איזה גודל,להקה שלמה של בורים החל מחצי קילו ומעלה אבל הם לא אוכלים,הם רוב היום מסתתרים וקשה לדוג אותם אלא אם כן אתה צולל.

סרגוס

New member
topo,

עדיין אין לי רובה אני קונה רק בשנה הבאה אבל עם היה לי הייתי צולל כל יום

helpmeplz

New member
יאללה מלחמה!

בהצלחה אחי, הלוואי תישבר לך החכה מהבורים שאתה הולך לתפוס! (סתאאם!) אבל תילחם בהם! תראה להם מי הבוס והם יראו לך מי טעים יותר! הפיתיון שלך או הם! יאללה לילה טוב ובהצלחה!

zoharfi

New member
שמע אני לא מצליח להיכנס - כנראה

שיש FIREWALL בעבודה שלי. בבקשה התייחסותך לשאלה המפורטת שלי על דייג חי בתגובה ל"חופים לדייג חי"

עם הציוד הזה אתה לא תתפוס בורים ->

מוזר... אמרת שאתה יוצא לדיג בורים אבל כל מה שתיארת נוגד לגמרי את מה שצריך לדיג בורים ! סרגוס אחי - דבר ראשון והכי חשוב: שכח מהחוט 0.35 הזה !!! אני לא מבין למה החלטת חוט כל כך עבה... ועוד לבורים ?! לבורים חוט התלאי שלך צריך להיות מקסימום 0.20 ואני בכלל מעדיף 0.18 או 0.16, ולחוט הראשי 0.25 . עזוב בצק מבושל, תעשה דליל. עזוב משולשות, קח קרסים מס 9 או 10 ותדוג כמו בנאדם מוסרי, שים מצוף 2-3 גרם (בשביל מה 4 ?!) ותדוג ליד הסלעים. גם קרסים 12 זה מצוין... חוץ מזה, בהצלחה.

ניר כנס לצאט

ודגתי בורים טובים גם עם חוט 30 ו-40. ואם מצוף 3 ומשולשות לא צריך.

נשמע לי מוזר מאוד מה שאתה אומר ->

בורים הם דג פחדן וחשדן וכשהוא רואה את החוט הוא לא יגע לך בפתיון, פשוט לא יגע וגם ילך ויזהיר את החברים שלו
. לכן קצת מוזר לי שהוצאת בורים עם חוט 0.40 בתלאי, נשמע לי קצת מופרך... בכל אופן, אין לי כח להיכנס לצ´אט עכשיו, יש לי כל מיני דברים לעשות לבית ספר, מצטער.

דוגמא לניר

הנה לך דוגמא: שדגים דייג בורות לא תופסים בורים לפעמים על חוטים עבים(60-100 מ"מ) איך אתה מסביר את זה?

בחיים לא שמעתי שדגו בורי בדיג בורות

מה גם שזה מאוד מאוד לא הגיוני היות ובורי הוא דג צמחוני ולא טורף, ודיג בורות מתבצע עם דג קטן (בדרך כלל בורי קטן) ולא בצק.

אוהד, תחקור קצת לפני שאתה מתווכח.

כי הויכוח הזה מאוד סתמי. בורי הוא דג צמחוני ולכן הדרך לתפוס אותו היא על בצק ובעיקר בצק דליל. הוא אינו דג טורף ולכן לעולם לא יאכל דג אחר, לעולם ! והיות ובדיג בורות הפתיון הוא דג (שבעצמו בורי קטן) לא הגיוני בעליל שבורי יבוא ויאכל. אני מדבר עובדות, זה מה שתופס בסופו של דבר, העובדות.

New member
ניר,תחקור גם אתה לפני זה...

אמת,הבורי צמחוני ואוכל בצק,אבל מי אמר שחייבים לשים בשר על הקרס. קרס קטנה עם בצק ולשלשל בין הסלעים איפה שהבורים מסתתרים כל היום, אפשר להעלות שלל נאה.

כן אבל לא על זה דיברנו ->

כמובן שאפשר לשלשל גם קרס קטנה עם בצק אבל אוהד דיבר על דיג בורות שמתבצע עם דג קטן, שזה בדרך כלל הסטנדרט בדיג בורות, ולא עם בצק וקרס קטנה. בכל אופן, לקשור חוט 0.40 לקרס 10 זה לדעתי לא חכם במיוחד ועל זה התנהל הויכוח מלכתחילה - על תפיסת בורים עם חוט בקוטרים גדולים.

לייזר

New member
סרגוס אתה באמת פטריוט ?או רק פס על.

למה בצק מבושל ולמה משולשים למה חוט 35 ולמה מלחמה?

למעלה