ביום שבת הקרוב החלטתי להזמין

smagi

New member
ביום שבת הקרוב החלטתי להזמין

אלינו לארוחת צהריים שניים מהאחים של בעלי (שאיתם אנחנו מסתדרים מצויין). ואת האח השלישי של בעלי (עם אשתו הפוסטמה) לא הזמנתי. אני כבר יודעת מראש שידברו על זה שלא הייתי בסדר... מה אתן חושבות צריך להזמין אותם למרות שהם יהיו תקועים לנו כמו קוץ בת...

בוקר טוב מאוד../images/Emo15.gif

לא פירטת האם האח השלישי ואשתו הזיבלולית מזמינים אליהם. בכל אופן את צריכה להרגיש חופשי להזמין את מי שבא לך ולא תמיד חייבים להזמין את כולם. כן, תצפי שידברו על זה. זה טיבעו של עולם. תהנו בשבת.

smagi

New member
כן! הם מזמינים! אצל בעלי האחים

מאד קשורים, ותמיד מזמינים את כולם יחד. אבל גיסתי ואני זה כמו דלק וגפרור, אני לא מסוגלת לראות אותה בלי שיעלה לי הסעיף

במקרה כזה../images/Emo15.gif

אם את מוזמנת אליהם ואת הולכת והנוהג הוא שכולם ביחד אז את בעצם מכניסה מתח בין האחים ובעלך. מזה את צריכה להימנע. גם אם אתן נפגשות, אפשר להידלק אבל לעשות זאת בחוכמה.

מגי

זכותך להנות מהשבת עם אנשים מהנים !!!! אין לתת שום דו"ח לאף אדם פרט לבעלך. אל תחטטי במצפונך עם מסרגה ולאחר תנסי להצטדק. תהני מהשבת זו זכותך!

וזה מזכיר לי ../images/Emo12.gif

חמותי שתחיה אישה מאוד לא בריאה והיום כבר לא בנויה לארח ב "חמולות" (גם אימי לא כל כך הגיל עושה את שלו) על כן היא מזמינה פעם אותנו ופעם את אחיו (האחיות גרות רחוק מאוד) אבל................ כשאנו מוזמנים גיסתי חוקרת ושואלת מה היה?, מה אמרו?, כמה זמן הייתם? וכו´ (מחשש שנקבל אובר תשומת לב !) וכשהם מוזמנים אני אפילו לא זוכרת. אז, יכול להיות שהיא תחפש ריב ותקים שערוריה, יכול להיות שהיא תשתוק ותעביר הלאה. השאלה איזו מבין שתי הסוגים היא? והאם שווה לך כל זה ובלבד שיהיה לך נעים ושקט.

סיגלינקה יקרה../images/Emo15.gif

שתינו נושאות את אותו השם ונראה לי ( בעדינות) שאנו גם דומות במזגנו הנעים עד שעולה לנו הסעיף. וזה בסדר, כזו אני ובגילי (37) אני לא מנסה לשנות את עצמי. אבל... גם אני שאני מהירת חימה ומשתדלת לא לצאת הפריירית ובטח לא עם חמותי, וכו´ יודעת שבכל זאת צריך לדעת את הגבול ולגרום לאי נעימיות ביודעין לבעלינו היקרים זה קצת אנוכי. אם יצא לך לקרוא תשובות שלי עוד קודם בטח שמת לב שאני באמת לא עושה חשבון לאף אחד , שאני אסרטיבית ובאמת לא מוכנה לקבל "שיט" מאף אחד. אבל בשביל יניבי שלי שיחיה אני לפעמים מוותרת (בגבול טעם הטוב , כמובן) אז במקרה הזה, היא נכנסת מראש למלכודת שייה לה קשה לצאת ממנה. אני במקומה הייתי פשוט נהנית מהדלק והגפרור גם מלהדליק את הגיסה היקרה וגם מתגובותיה.

אותו שם, כמעט אותו גיל (36) נו,../images/Emo8.gif

בולי וגנובי
הסתבר לנו שאנו לא שלישיה שהופרדה
עבדו עלינו
אנחנו רביעיה
. ובאמת מסתבר שכולנו נושקות לעקרבים וכדומה (אני מאזניים, יומיים לפני העקרב)

אני דווקא../images/Emo15.gif

בתולה (רחמנא ליצלן) אני מאוד עקשנית אבל גם פרפקציוניסטית , ישרה וישירה!! והמוטו שלי הוא: מי שלא נראה לו זו בעיה שלו!! אני מעדיפה ישירות על פני צביעות למרות שזה היה חוסך לי הרבה במשך השנים אבל מה שכן יש הרבה חוש הומור, ציניות וסרקסטיות

בולי27

New member
ואני בכלל גדי../images/Emo80.gif (הכי קרוב)

ועוד מעט יש לי יום הולדת 27 ....לילילי אני אקבל המון
בעיקר מחמותי ומגיסתי.....
סיגליתוש שימי
למצב רוח שאני נתונה בו היום....(זה די נדיר, פעם בשבועיים....)

בולית ../images/Emo35.gifכפרות למה אייקון ../images/Emo80.gif|../images/Emo35.gif

היום את מאבדת כל רסן
הבנו אותך, תזהרי
שאני לא אמחק לך את החיוך
(אני יודעת שזה בגלל ה לבד בשבת
, אבל יש בכוחי לשוח אליך משלוח בהפתעה
את : ח מ ו ת ך וחמך ואפילו אחותו המתוקה מדבש) רגע, רגע מה זה גדי
(טוב זה כמו אחותי
) כולנו כאן עקרביות, נינצו´ת אנחנו נעשה לך כאן הסבה למזל אחר אל תדאגי

בולי27

New member
נו באמת.....

גדי פרה (בקר) אותו דבר....בסוף מגיע לצלחת.... מה לעשות שאין אייקון למזל גדי???? ואני דווקא מרוצה מהמזל שלי....(לי יש יום הולדת ולך אין
)

נו, אז לפחות תגידי (גדי) את התאריך

שנוכל לשיר לך,
"מומולדת"
ונשלח לך בלונים.
ואני צריכה אותך בצלחת?
באמת ירדת מהפסים היום
אני מתקשרת להזמין את חמותך (הומור, הומור, ציניות ממי לא לתפוס ברצינות)

בולי27

New member
מה את לא רוצה אותי בצלחת????

הייתי בטוחה שכן! אני יום לפני חגיגות הסילווסטר...ב-30

amitmom

New member
לי יש שיטה נפלאה שעובדת תמיד

אני תמיד אומרת שהבית קטן, שאני עייפה מלארח קבוצות גדולות, הילדים שלהם מטנפים לי את הבית ועוד תרוצים למכביר וכך אני מסננת אנשים שאני לא ממש אוהבת. פעם בכמה זמן אני מארחת את כולללם וככה סותמת פיות. אני בדיעה שאם לא נעים לך,מאז לא מזמינים. זה הבית שלך וזכותך להזמין את מי שבא לך וזכותך להנות מערב שבת נעים.

למעלה