ביום שבת 11/5 החל מהשעה 18:00

רינת24

New member
ביום שבת 11/5 החל מהשעה 18:00

ברחבת הרוקו ביץ´ במסגרת פסטיבל HEINEKEN VIBES יש מופע של מוקי בהופעה שמע ישראל ושל D.J קואמי ההופעות האווירה השקיעה והים בחינם

לאט לאט ובזהירות??????../images/Emo13.gif

מה הבעיה? זה נמצא ליד מלון חוף הכרמל!!! ומוקי יהיה שם?????????????????????????? אממ........נשמע טוף!!!
LOVE ענת.

BoR|S

New member
אם את אומרת...

טוב... גרמני אחד יסביר לי כבר איפה זה נמצא בדיוק...

Emc2

New member
בוריס... שנייה אני עושה בירור סופי

שאת אומרת ליד חוף הכרמל הכוונה איפה בדיוק? כי עם נוסעים על כביש החוף מכיוון עתלית ולא יורדים במחלף לכיוון פרויד וממשיכים הלאה מגיעים למלון שנמצא על הים (מלון עשר... פרסומת סמויה) הרי יש גשר שעובר מעל הכביש ולידו תחנת דלק ובורגר ראנץ בדיוק ליד המלון... טוב מה אני מסבך.... מה שאני בעצם מבקש זה הוראות טיפה יותר מדויקות איפה זה הרוקו ביץ´ הזה תודה מראש

רינת24

New member
סע עם כל קווי האוטובוסים לחוף הים

תרד איפה שהם עוצרים ותלך עם הכביש צפונה לכיוון המלונות זה שם

רינת24

New member
אם אתה מכיר את הגשר תעבור אותו

לכיוון הים וזה שם למטה לכיוון החוף יש רחבה

Emc2

New member
שנייייייה

עם אתה עובר את הקשר מהכיוון של בית הקברות... ומשמאל הבורגר ראנץ אתה נופל בדיוק לתוך החנייה של המלון... ואז מה?

נכון......

ואז יש לך מדרגות שמובילות למטה.....מצד שמאל של המלון........ ואתה צריך לרדת במדרגות שם נמצא הרוקו ביץ´. זה לא קשה למצוא! LOVE ענת.

רינת24

New member
יש מדרגות שיורדות לרחבה

אם תגיע אחרי 18:00 בטח תשמע את המוסיקה ותראה את האבטחה

ronen1981

New member
חסר לך השווה במשואה....

ואם אתה רוצה בכלל להתעלות על עצמך תוסיף כפול גמא שכן כעת הנוסחא שלך טובה רק למצב של מנוחה שכן זוהי אנרגית המנוחה של חומר בעל מסה. גמא שווה לאחד חלקי שורש של אחד פחות בתא בריבוע בתא שווה למהירות המסה חלקי מהירות האור.

אתה בכיוון......

אם אתה בא מכיוון עתלית,יש גשר,ליד זה תחנת דלק ובורגר ראנץ´ (yellow) שחברה שלי עובדת שם..(ללא פרסומת סמויה
) אתה ממשיך הלאה.....יש מסעדת מקסים,פונה שמאלה לכיוון הים,חוף הכרמל,ממשיך עוד ישר...עד שאתה מגיע לבית המלון,תמצא שם חנייה,או שאתה יכול למצוא חנייה אם אתה ממשיך לנסוע למטה (ימינה) ולא ממשיך ישר לכיוון המלון,ושם יש מדרגות מצד שמאל של המלון אתה יורד למטה ושם זה נמצא!!! האם הבהרתי את עצמי מספיק??? LOVE ענת.

בוריס??? ../images/Emo4.gif

מי ששואל שאלה כזאת מציג את חיפאיותו באור לא הכי טוב!! אח שלי, לרדת לרוקו ביץ אתה נוסע בכביש ליציאה מחיפה, כשאתה מגיע לתחנת הדלק של חברת "דלק", היכן שמסעדת MAXIM, אתה ננס במנהרה הקטנה ופונה שמאלה נוסע איזה 600 מט עד מלון מרידיין, חונה ו...הולך לראות מוקייייייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!

BoR|S

New member
תגובה...

למעט 3 פעמים (פעם אחת במרכז הקונגרסים באירוע עלוב בשם "הנוער ינהג אחרת", פעם נוספת בקניון חיפה בולנטיינז, ופעם נוספת בבית הקברות הצבאי ביום הזכרון לחללי מערכות ישראל) לא הייתי במקום הזה קרוב ל 5-6 שנים... טודא רבא על ההסבר!

אחים שלי איזה מין חיפאים אתם?

לא לדעת קווי אוטובוס? אני ניסיתי כל אוטובוס(טוב נו אתם יודעים חברים וידידות יש בכל חיפה) עד שהדבר הזה שנקרא רישון נהיגה הגיע אליי...אז מנו"ש קח קו 11 בקיץ ישר מזיו לים אבל הוא עוצר בדדו...לא נורא תתעשה ריצה קלה עד הרוקו ביץ´! אם לא רוצה 11 יש את 28,129,139 עד חורב ואז 99. ואם לא קח 17,18,19,36 להדר או לעיר ומשם תמשיך עם כל אוטובוס לכיוון (44,43 וכו´ וכו´ וכו´...)

BoR|S

New member
הממממ...

הבעיה שלי היא להגיע מקניון חיפה... מה לעשות שעד לשם ממש אין לי בעיה להגיע (11 יש מהטכניון וזה 5 דקות מנשר או שלוקחים 19 להדר מרחוב יד לבנים ומשם 45), אבל אני לא ממש מתמצא באזור של חוף הים וכאלה... אולי כי לא הייתי שם הרבה.. משהו כמו 3-4 פעמים...

למעלה