ביום שבת

bזוהר

New member
ביום שבת

רונה תתארח באיזשהו מועדון של נוער הומו לסבי לשיחה, משהו שנקרא "המטבחון",נראה לי שזה בתל אביב אבל אין לי פרטים על זה..

bזוהר

New member
אני יודעת איפה זה

זה בבניין כזה בתוך גן כזה....הולכים בתוך הגן..ופתאום יש בניין כזה זה גן מאיר

מיץ פזי

New member
חחח יופי זוהר

"זה בבניין כזה.. בתוך גן כזה.. הולכים בתוך הגן ופתאום יש בניין כזה..." עכשיו אני אדע איך להגיע!
את יודעת איפה בת"א נמצא גן מאיר? או שאני צריכה לעשות את כל החיפושים בעצמי...

bזוהר

New member
חחחחחחח

אני רק יודעת שזה לא רחוק מדיזינגוף סנטר, ליד קינג' ג'ורג' גם נראהלי...

daniel ben ari

New member
אמממ..

אם את הולכת לכיוון השוק\שנקין מכיוון הסנטר (על קינג ג'ורג') זה מצד ימין שלך.. וכן, בעקרון זה פשוט ללכת אחרי הכלבים (וזה מזכיר לי את הארי פוטר עם העכבישים והיער ואני אשתוק
)

misheani

New member
הו... קרוב אלי

אבל שיחה במועדון נוער? אני ארגיש קצת לא קשורה

מיץ פזי

New member
לא יודעת היה כתוב על זה בפורום

כללי, לאו דווקא של נוער, ולפי מה שהבנתי, כולם מוזמנים ולא נראה לי יהיו שם רק נוער.

מיץ פזי

New member
אוקי

I've got it לפני הכל- דניאל- זה אשכרה מזכיר את הסצנה עם העכבישים! חחח ובכל זאת, למי שלא מיודד עם כלבי ת"א, פרטים יותר מדויקים: אז האירוע הוא של המרכז הגאה בת"א, והוא יהיה במטבחון, שהוא על גג המרכז הגאה שאכן ממוקם בבניין בתוך גן מאיר. גן מאיר נמצא על רחוב קינג ג'ורג' בת"א, כ-200 מטר מדיזינגוף סנטר, לכיוון אלנבי. המפגש, שיחל בשעה 20:00, הוא שיחה עם רונה שכולל גם "משחקי חברה וצ'ילאאוט", ולא הופעה, למי שלא הבין :) אני כנראה אהיה שם, אם אני לא אאבד ברחובות ת"א.. למי שזה רלוונטי- נראה לי מגניב לאללה לבוא, הזדמנויות לדבר עם רונה באופן כל כך ישיר ועל נושאים כאלה, אין הרבה :)

למעלה