ביום שהבנתי......

נעמי 17

New member
ביום שהבנתי......

מזמינה אתכן לאתגר ספרותי מילולי חגיגת פילוסופיה בפורום. מדי פעם שומעים מחולות סרטן שהסרטן חולל בהן שינויי, תפיסה אחרת של המציאות שנתן להן תובנות חדשות על החיים. אז מה קרה לכן? ואני לא מתכוונת על הדרך או השנה הקלנדרית שבה גיליתן את המחלה, שוחחנו על זה לא מזמן, אני מתכוונת לתובנה שגיליתן על עצמכן של ידעתן קודם. אז המשחק מתחיל כך: כותרת ההודעה: ביום שהבנתי... התוכן כל אחת שתוסיף את שלה. מי נענת לאתגר?

נעמי 17

New member
ביום שהבנתי....

שאני לא חייבת למות בשביל לחיות שאני לא חייבת ללדת בכדי להיות אמא שאסור לי להשאר במקום שאינו מטיב עימי שאני לא חייבת "לנצח" שאני לא פגומה. שאני יכולה להיות אהובה ונחשקת למרות הכל שאני יכולה לבחור, רופא , טיפול,דרך, שהבחירה בידי שתמיד יש עוד אפשרות שלא ניסיתי שהשעון הביולוגי הפסיק לרדוף אחרי במחוגים מתקתקים שיש אנשים שלא נבהלים שאני לא חייבת לעצור, להשהות ולחכות שאם לא אבין את זה את כל זה וגם אעשה עם זה משהוא אמות.

ביום שהבנתי...

שאין לי שליטה על מה שקורה החלטתי שאני מתחילה לחיות שדוקא לי קשה אז אני אשיג את מה שאני רוצה שהעננה השחורה היא מעלי אני אביא את השמש שחיוך מהלב עושה לי יום נפלא שבסוף אחרי כולם אני צריכה להקשיב לקולי

למעלה