ביום שישי אני ושני חברים שלי....

ליאורנר

New member
ביום שישי אני ושני חברים שלי....

[אחד פרש באמצע] עשינו מרתון 'סיוט ברחוב אלם'.... ראינו את כל הסרטים מ 1 עד 7.... לקח לנו 12 וחצי שעות לראות הכל.... היה קשה מאוד אבל כדי.. זאת היית חוויה טובה ומפחידה.. ראינו את זה במערכת קולנוע ביתית... קיצר זה פשוט הסרט[הסרטים]... זה פשוט מלכת מחשבת הסרט הזה... זה פשוט סרט גאוני... צריך לראות הכל כדי להבין הכל כל סרט מתקשר לסרט שלפניו.. הסרטים מפחידים ביותר[כל סרט יכול להפחיד]... בכל סרט יש גם לפחות רציחה אחת ממש ממש יפה..... וזה פשוט סרט מושלם.... היה שווה כל שקל מה 280 שקל ששילמתי על זה[והייתי מוכן לשלם הרבה יותר].... קיצר חובה לראות את כל הסרטים.... כל סרט גאוני בצורה שלו...... העלילה כל כך מורכבת ורק מי שיבין הכל יפחד מזה....[הכי פחדנו לא יודע למה אבל ב 7... היה הכי מפחיד.. אולי כי זה היה כבר ב 1 בלילה וכזה זה היה הסוף].. וחשוב לציין שראינו את כל הסרטים לפני המרתון אפילו כמה פעמים אבל עדיין זה מפחיד אז מי שלא ראה.... שיראה

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif איפה רכשת את זה../images/Emo35.gif

ואיך איכות הסרטים

ליאורנר

New member
רכשתי את זה באתר DDD...

באינטרנט... והאיכות תמונה מאוד מאוד מאוד טובה[אצלי יש טיפה בעיה כי יש טשטוש למעלה משום מה אבל אצל חבר שלי זה היה טוב]... והאיכות סאונד ממש ממש טובה.... ויש שם תוספות יפות מאוד... קיצר מומלץ

12 שעות ?! ../images/Emo2.gif

איך אפשר ? לפניי כמה שנים טובות עשיתי מרתון יום שישי ה-13 מ 3 עד 9 בשמיני כבר הייתי צריך אשפוז מאז אני נמנע ממרתונים. מעבר לזה שזה גם פוגע קצת בערך של כל סרט בפני עצמו. בכל מקרה 280 שקל זה משתלם ביותר

blinkin p a r k

New member
לא מבין אותך בקשר לסרט ה7...

אני לא אהבתי את השביעי לדעתי הוא גם הרס קצת כי הוא בכלל לא היה מפחיד...

D i l D o

New member
7 הסרט השני הכי טוב בסדרה...

אחרי הראשון. 7 סרט גאוני פשוט! גאוני!

למעלה