ביום שישי האחרון חגגנו ברית לליאל

אחר8

New member
ביום שישי האחרון חגגנו ברית לליאל

אחריי 3 שנים של ניסיונות עצובים, הורמונים, הזרעות, הפלה שוברת לב. אחריי לידה קשה קשה בשבוע 41 - שכללה זירוז עם בלון, שעות של צירים, עירוי אוקסיטוצין, פקיעת מים, האטות דופק מפחידות בטירוף לחץ ובכי ובסוף בערך 30 שעות אחריי שהגענו לחדר לידה בפעם הראשונה - ניתוח קיסרי חירום (מסתבר שחבל הטבור היה כרוך פעמיים סביב הצוואר שלו) יצאתי מהתאוששות ואחרי כמה שעות החזקתי את הבן שלי בידיים. התאהבתי. בעלי אפילו יותר ממני. ומיד החלטנו בתמימות דעים מושלמת שנקרא לו ליאל. כדי שהאל תמיד יהיה איתו, ילווה אותו כמו שהשם שלו מלווה אותו. אנחנו לאט לאט מתאוששים מהטראומה, גם פיזית זה קשה בטירוף.. מסתגלים ליצור הזה שפתאום יותר חשוב מהכל... אני מניקה אז מחוברת אליו בערך 24 שעות ביום. ואין אין אין שני אנשים יותר מאושרים מאיתנו בכל העולם... תודה לפורום המדהים הזה שליווה אותי גם כשלא כתבתי. שנתן לי את ההרגשה שאני לא משוגעת גם כשהייתי לגמריי מחורפנת תודה על המילים החמות תמיד על ההרגעה והתמיכה... הנשים בפורום הזה והחוזק שלהן לעד ילוו אותי. תודה

וואו איך שימחת

אני זוכרת כשהודעת בפורום השכן על כל הסיפור הקשה שלכם.
ממש משמח שככה זה נגמר!
תהני מליאל. הרגעים המתוקים האלה לא יחזרו... יהיו אחרים אבל הפציות הזאת היא מדהימה

רונית 294

New member
המון מזל טוב!

מודה שלא זוכרת את הסיפור שלכם ושל ההפלה אבל שמחה שאתם אחרי זה והוא אצלכם בידיים! הרבה בריאות ונחת מהקטנציק.

מזל טוב וכל האושר שבעולם

ריגשת אותי מאוד בסיפור הלידה של ליאל ובדרך החתחתים הקשה שעברתם כדי לאחוז בו. ההודעה שלך נותנת תקוה גדולה!
מאחלת לך, לבן הזוג ולכל המשפחה בריאות, שמחה, אושר וכל הטוב שיש עם ליאל.

שירהד1

Member
מנהל
איזו הודעה מרגשת!

מזל טוב להולדת ליאל. גדלו אותו בבריאות, בנחת ובאושר.

הדרך שעברתם עד שהגיע אליכם היתה ארוכה ומפרכת, ואיזה אושר זה לאחוז באוצר הזה, הנפלא והיקר הזה. נסי להרגיש ולמצות כל רגע, כי מהרגע שהם נולדים- הזמן פשוט טס במהירות הבזק.

אם את מעוניינת בכך, אשמח אם תוכלי לנסח הודעה לפורום השני. אני מסמנת בסימון מיוחד הודעות על לידה, כך שמי שלא רוצה לא נכנסת.
חשוב מאוד לתת תקווה לבנות בפורום הכואב הזה של אובדן הריון. מי כמוך יודעת את זה.
אם את רוצה להתייעץ איתי לגבי הניסוח, את מוזמנת לעשות זאת במערכת המסרים.

שירה דוד - מרפאה בעיסוק -
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים בעלי קשיים התפתחותיים ולקויות למידה.
מדריכה קלינית של מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות.
מנהלת פורום אובדן הריון.
09-7749028

ספרקית

New member
מזל טוב

מצטערת לקרוא שהלידה היתה כל כך קשה.
אני שמחה שהמסע הזה הסתיים בסופו של דבר בשלום.

מאחלת לכם המון אושר, בריאות, אהבה ושמחה.
כיף לקרוא על האושר שלכם אבל בבקשה, גם בתוך כל הטירוף הזה, אל תשכחו שגם אתם חשובים
הורים, בעיקר הורים לילדים ראשונים, נוטים לעיתים קרובות מדי לשכוח את זה

שתהיה הסתגלות מאושרת ונעימה

מזל טוב!

איזה כיף שהדרך הארוכה והקשה מאחורייך ולפנייך התחלה מרגשת ונפלאה. מאחלת שתדעו רק אושר ושמחות עם ליאל

אחר8

New member
תודה רבה לכולן

התגובה המאוחרת היא כי הפיצי הוא פול טיים ג'וב.. אבל עדיין נהנים מכל רגע.. מסתכלת עליו ולא מאמינה שהחלום שלנו סוף סוף התגשם... קצת מתגעגעת להריון (הלוואי שהייתי יודעת את זה לפניי שמיהרתי לסיים אותו... לפעמים אני רואה אותו מזיז ידיים ורגליים וחושבת כמה הייתי משלמת בשביל עוד בעיטה אחת.. איזו הרגשה מדהימה זאת... ) ולמרות כל הקושי אני פשוט מאושרת. כמו שלא הייתי אף פעם... שירה, אני זוכרת שבזמני עלו הרבה בקשות בפורום השני שלא לכתוב הודעות על הריון ולידה.. והדבר האחרון שאני רוצה זה לפגוע בבנות שם, אם בכל זאת את חושבת שיש מקום אשמח לעזרה בניסוח תודה רבה לכולכן, שנדע כולנו המוני רגעים של שמחה ואושר

שירהד1

Member
מנהל
תודה על ההתחשבות-

בזמנו, עלתה בקשה שאסמן הודעות על לידה בסימון מיוחד, כדי שמי שלא רוצה, לא תיכנס.
מה שאעשה- אחכה לעוד לידה או שתיים, ואז אכתוב הודעה על מספר בנות.
אודיע על כך גם פה, כך שאם מישהי מהיולדות האחרונות תרצנה לכתוב שם גם משהו- היא תהיה יותר ממוזמנת.

שירה דוד - מרפאה בעיסוק -
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים בעלי קשיים התפתחותיים ולקויות למידה.
מדריכה קלינית של מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות.
מנהלת פורום אובדן הריון.
09-7749028

המון מזל טוב!

מאחלת לכם לגדל את ליאל בבריאות ובנחת, ולך התאוששות קלה מהלידה

למעלה