ביום שישי האחרון רכבתי לראשונה

timon1

New member
ביום שישי האחרון רכבתי לראשונה

במדבר שהוא לא הנגב המערבי אלא "סתם" נגב
יצאנו 4:גונטוב, רונן, שחר ואנוכי בחמישי בלילה לכיוון עין תמר, שם ישנו את הלילה באוהלים ובבוקר בעזרתו האדיבה של שלמה הגדול [ע"ע תמונות] עלינו לממשית לנקודת היציאה, תחילת הכביש למחנה כמוס. לא זוכר את כל הנ.צ. אבל בגדול זה היה:נחל ימין>מעלה צפיר>מעלה עקרבים רומי (בירידה)> נחל צין> גבי צין> גבי שיש> נחל חצרה> נחל אביה> נחל אמציהו> עין תמר ויאללה הביתה. 7:30 שעות ברוטו על 57 ק"מ של אחד הטיולים הטובים ביותר שעשיתי, אחלה נופים והכי חשוב, אחלה חבר'ה והנה קישורים לאלבומים בWEBSHOTS: אלבום ראשון ואלבום שני. שימו לב: התמונה הרביעית באלבום הראשון יכולה להיות קשה לצפיה, לא לבעלי קיבה רגישה...

talctalc

New member
טימון-תגיד לי מי הרביץ לך?

אני כבר אשלח אליו את אלונה.

timon1

New member
זה מה שקורה לי כשאני הולך לישון

ב3:00, קם ב8:00 בבוקר, עובד עד 18:00 וזה מתוך אמונה שעד 22:30 אספיק לישון [מי ידע שטימון יתפלש בזבל, אצטרך לשטוף אותו והמים החמים יגמרו לי (וזה רק קצה הקרחון)]
אבל אני עוד מחכה לתמונות של רונן כדי לפתוח עוד אלבומים ואז תתאזן התמונה [אולי]...

Tweenies

New member
טימון, אכן היה טיול נפלא ולאור |גי

הביצועים שאתה מפגין, והכי חשוב החברה והחברות הנעימה שאתה משרה, אתה מוזמן גם בפעם הבאה. מתנצל שוב על הנזקים שגרמתי לך באחת הנפילות שלי (מדהים אני מתרסק וטימון נפצע, ... תמיד חלמתי על כר רך כמו טימון... הלו בלי מסקנות לא רצויות). המסלול עם המפה, תמונות וכו יעלו באתר רוכבי העמק. תודה לכל מי שהשתתף, גונטוב, שחר וטימון.

timon1

New member
אתה חייב להפסיק להתנצל

אני כל הזמן חושב מה היה קורה לך אם לא הייתי שם לעצור אותך, זה ממזער את הפציעה שלי שגם ככה לא הייתה רצינית למימדים של שריטה באצבע... אציין גם לזכותו של רונן שהוא האכיל אותי בגלל ששכחתי להכין סנדוויצ'ים לטיול [וגם חשבתי ששני "פינוקי בריאות" וחטיף אנרג'י אחד יספיקו, ה שבדיעבד הסתבר כלא נכון בעליל]. אז כמו שאמרתי: אחלה טיול, אחלה חברה ותודה לVRIDERS שאירחו אותי לטיול!!!

Tweenies

New member
חידה לא קלה, מי האיש/ה שבתמונה?

חידה זו אינה כוללת פרסים, אך נעשת בפיקוח של רואה חשבון ותחת בקרה של נשיא המדינה, היועץ המשפטי ובג"צ.

Tweenies

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo21.gif../images/Emo78.gif../images/Emo72.gif../images/Emo77.gif

IlanShacham

New member
המבורגר ופיצה ביחד?

טפו! זה לא כשר. תביא רק פיצה (ושתהיה עם פפרוני
)

Tweenies

New member
ההמבורגר הוא צמחוני ללא בשר אז../images/Emo3.gif

הפסדת ואתה נשאר עם פיצה בלבד, זה גם משהו לא?

gontow

New member
טימון - סחטיין על האלבומים...

היה באמת יופי... תבוא תמיד!

timon1

New member
בהחלט אשמח לעשות עוד אלבומים

בחברתכם, אפרופו השעה המאוחרת, אני עובד לילה ככה שלי יש תירוץ, ואתה?

gontow

New member
סתם נרדמתי על הספה, ועברתי על יד

המחשב בדרך למיטה...

imeilik

New member
טימון אחלה תמונות ואי אפשר ../images/Emo45.gif

בלי קצת בירוקרטיה. אז תגיד איך ביצעתם את ההקפצה ? כמה זמן נסיעה זה עין תמר - ממשית ? הקטע נחל אביה> נחל אמציהו> עין תמר (בין כביש הביקעה לעין תמר נראה במפה קצת דשדשי, איך הוא באמת ?

Tweenies

New member
תשובות למרות שאני לא טימון, סליחה

ההקפצה בוצעה ע"י טרנזיט של נהג מונית מערד, עבור ארבעה-שישה רוכבים הוא גובה 150 ש"ח. הנסיעה מעין תמר לממשית אורכת כ-30 דקות מקסימום. אין דשדש בשום קטע! והרכיבה בנחל אביה ואמציה היא חוויתית מאוד. פרטים נוספים כולל הטלפון של שלמה נהג המונית ניתן למצוא בקישור הבא: http://planet.nana.co.il/vriders/tripspages/arava1.htm תודה רונן

למעלה