ביום שישי ה 13 - HEAVY METAL MONSTERS

ביום שישי ה 13 - HEAVY METAL MONSTERS

יום שישי ה 13 HEAVY METAL MONSTERS יום שישי ה- 13.7.07 ב- 22:00 בסינמטק תל אביב למספר 13 יש משמעות מיסטית לאנשים רבים בעולם ובדרך כלל מתקשר המספר עם מזל רע ומאמינים רבים חושבים שהצירוף של יום שישי שנופל על היום ה 13 בחודש הוא צירוף בעל כוחות מאגיים גדולים. הסינמטק בתל אביב בשיתוף progrock productions יציינו את התאריך יום שישי ה 13 ליולי בערב הקרנות מיוחד שיוקדש לשלוש מלהקות המטאל החשובות של שנות ה 80 וה 90 להקות Iron Maiden Metallica Guns and roses הערב ימשך כחמש שעות ויחולק לשלושה חלקים עם הפסקה כאשר כול חלק יוקדש ללהקה אחת ובו יוקרנו הופעות נדירות ביותר של הלהקות שמעולם לא הוקרנו בישראל ויוקרנו בפעם הראשונה על המסך. באיכות מרבית של צליל ותמונה . תוכנית המרתון תיכלול. שעה ראשונה סרט של ה BBC על התפתחות המטאל החל משנות ה 70 ועד ימנו כולל ראיונות וקטעי הופעות של BLACK SABBATH IRON MAIDEN OZZY METALLICA DEEP PURPLE MOTLEY CRUE ועוד...... בחלק השני תוקרן הופעה מלאה של להקת IRON MAIDEN מסיבוב ההופעות LIVE AFTER DEATH משנת 1985 באיכות פצצה של צליל ותמונה ומי שמכיר את דיסק האודיו של ההופעה יודע כבר שזו אחת ההופעות המעולות של הלהקה אם לא הטובה שבהן. ולאחר ההפסקה הופעות נדירות ביותר של METALLICA & GUNS N ROSES שמעולם לא הוקרנו בישראל ומוקרנים בפעם הראשונה כרטיסים בהזמנה מוקדמת במחיר של 45 שקלים באתר: www.progrock.co.il ובקופת הסינמטק ביום באירוע עורך מפיק ומגיש את הערב D.J MosheL לפרטים נוספים: DJ MosheL בטל': 054-4705992

M e n s R e a

New member
סחטיין על היוזמה

רק שגאנז לא להקת מטאל. אולי האלבום הראשון והנדיר שלהם.

Aeroguy

New member
גאנז...

ראיתי אותם בהופעה שבוע שעבר. אמנם היה בלי סלאש ואיזי, אבל עדיין היה פשוט מעולה. ניגנו כמעט שעתיים וחצי, כמעט את כל Appetite ועוד שירים נבחרים משאר האלבומים, קאברים, My Michelle עם סבסטיאן באך מסקיד רואו (שהיה הופעת החימום השנייה, הראשונה היתה Rose Tattoo), ואפילו אירחו את Bubbles מ-Trailer Park Boys (למי שמכיר).

גם לא.

האלבום הראשון שלהם לא מטאלי בכלל. בתור בנאדם ששמע אותם תקופה נכבדת, ועדיין אוהב אותם, הם מעולם לא היו להקת מטאל. הייתי כ"כ בא לשם, רק חבל שאני דתי....

אוי נו באמת.

כל ההופעות השוות כאן ביום שישי בערב. תמיד אני נדפק. אינפקציה כל הזמן בשישי. עד שהיה להם הופעה באמצע השבוע אני ושני חברים שלי היינו צריכים לתפוס טרמפים לירושלים מפ"ת. הכל בשישי. תמיד הדתיים נדפקים.

איך הבנת שאני מצטער שאני דתי?!

אמרתי שאני ממש מתבאס מזה שההופעות הטובות בשישי. לא אמרתי שאני מצטער שאני דתי, זה פשוט מעצבן שכל ההופעות בשישי.

JumpInTheFire

New member
אין צורך להיות כבדים...

סתם אמרתי ../images/Emo13.gif האמת שלי זה אף פעם לא קרה, שהיו הופעות שאני רוצה ללכת אליהן והם היו ביום שישי ואני מאוד מקווה שזה גם לא יקרה |:

M e n s R e a

New member
יכול להיות שאתה צודק, לגבי האלבום הראשון

אבל אולי לא. כי אם אתה מתכוון ל-Lies, אז בוודאי שהוא לא מטאל. אבל היה להם עוד אלבום לפניו, שהוא ממש פריט לאספנים, ונקרא Live? like suicide! הוא נמכר בזמנו באיזה כמה אלפים בודדים, פורטרט בארץ מכרה יותר. לי לא יצא לשמוע אותו, אבל שמעתי שהוא מטאל. אבל שוב, לא סגור על זה, ולא בגלל שזה גם שאלה של הגדרות לא ברורות, אלא כי לא שמעתי אותו.

AeroTom

New member
אתה יכול לשמוע אותו ב-"GN'R Lies"...

"Lies", שיצא ב-88, כולל 8 שירים: 4 חדשים ואת ה-4 שיצאו ב-86 ב-EP (לא אלבום) ששמו כאמור "Live Like a Suicide". אז אין בעיה לשמוע אותו, כי הוא שוחרר רשמית כחלק הראשון של "Lies". לא הייתי קורא לו מטאל ממש...אני אבל די מחבב את 4 השירים בו, במיוחד את Move To The City (שיש לו גרסה נפלאה ב-Live ERA שיצא ב-99) ואת הקאבר ל-Mama Kin, שיר שאני מאוד אוהב ומכיר היטב מהאלבום הראשון של אירוסמית'. את ה-EP המקורי של "Suicide" באמת קשה מאוד להשיג. הוא יצא ב-86 על תקליט רק באיזה 10,000 עותקים נראה לי. אבל אין בעיה כאמור לשמוע אותו, כי הוא נמצא ב-"Lies".

AeroTom

New member
התקליט.

אולי זה מחולק גם ככה בקסטה...בכל מקרה, 4 השירים הראשונים שם זה ה-"Live Like a Suicide".

M e n s R e a

New member
חחח, איזה קטע, אז הם ממש לא מטאל

Reckless life Nice boys Move to the city Mama Kin (הקאבר המצוין לשיר המצוין של אירוסמית) אף אחד מהם לא מטאל הארד רוק מקסימום באמת תהיתי איך אף פעם לא הוציאו את Live? Like suicide מסתבר שכן

Aeroguy

New member
תקחו רק בחשבון...

..שלאורך השנים ההגדרה של מטאל לעומת רוק ורוק כבד מאוד השתנתה. בזמנם, לד זפלין נחשבו ללהקת הדגל של Heavy Metal, שהרי עליהם הומצא המושג, וכיום כמובן אף אחד לא מגדיר אותם ככאלה. כנ"ל לגבי גאנז - כשאפטייט יצא הוא נחשב לקלאסיקה מיידית של Heavy Metal, ושוב, כיום כשאומרים מטאל לא מתכוונים לגאנז.

למעלה