ביום שישי נפגשתי עם שתי חמודות

ביום שישי נפגשתי עם שתי חמודות

בנות - שש וחצי ו- תשע וחצי. הנה עבודות שלהן (הכל הכל הכל עבודה שלהן! אמא שלהן ואני הראינו להן איך תופרים והן שיחקו אותה בגדול!) ההשראה מפה

smady a

New member
קשת אלו בובות בסגנון הספלולים נכון?

יצאו לכן מתוקות מאוד

פעם מישהי העלתה בפורום כאלו עם

ספלול על הראש. אני לא אוהבת את הספלול על הראש. מכער לדעתי. עשינו בהשראת האתר שצורף (שמת לב לאזניים, כן?) המילוי הוא עם גריסי פנינה

smady a

New member
מתוקות מאוד.אני חושבת שאנסה גם

עד כמה שאני זוכרת אפשר ליצור את המשקולת באורז או משהו כזה. בחלק התחתון שמת משהו קשיח? או שלא? טוב אנסה גם. יצאו לכן מתוקססססססס

md55

New member
חומד של דבר, יצא ממש מתוק מתוק

ואים שמים בפנים אורז צריך לאוסיף מלח גס למניעת חרקים. אפשר לשים למישקולת פשוט חול בשקית ניילון

smady a

New member
מירה נכון אני חשבתי לשים כמשט משהו

עגול או ממפל או קרטון ועליו לשים מעט אורז או.... ואז להלביש את הבגד ולכווצו למעלה. ניראה לי שאפשר לתפור את הראש לבגד. אולי ליצור ראש כמו לבובות ולהשאיר צואר כמו במוקצפת שגולדפיש הראתה לנו. ואז תוספות של שיער כובע ועוד.

md55

New member
נכון מתחילים עם בד או לבד עיגול

גדול, שמים בפנים עיגול קטן לתחתית שמים אורז או חול ומכווצים. ואת הראש אפשר מכדור קלקר לעטוף בסיבי צמר ארוכים ואת קצה הכדור לקשור כמו קוקו ועל הקלקר אפשר ללבד פנים עם מחט,מה את אומרת ? ...

smady a

New member
כן מירה להכין בובה כזו צריך או ראש

מלובד מי שמעדיפה. אני חלושבת שאפשר עם בד ולמלא בצמר. ואז לגזור עיגול גדול שזו השמלה או הבגד. לשים בתוך ככוס אורז או..... ולתפור את זה בכיווץ ולחבר לראש. את השיער כמובן אפשר מצמר טבעי בעיניי זה יפה . או כל מה שרוצים.

הראש הוא כמו הראש של הפיה

רצועה שקשרנו, קיפלנו וליפפנו לראש- צוואר וגוף, הגוף קצר וטמון בתוך הגוף הממולא קטניות

עוגיגה

New member
יצא מקסים ורעיון נוסף לשים בפנים

פתיתי סבון לריח. שלחתי לך תגובה על האישור ל-12.1 קיבלת? ובכיף אפשר לצרף בנות

אור224

New member
ועוד רעיון,שקצת לוקח את זה למקום

אחר. על בסיס מספוג,לעטוף עם בד, להוסיף ראש מלובד ולהכין בובה כמתקן למחטים וסיכות. ממש בטעם של פעם.

עוגיגה

New member
נכון אני גם חשבתי לעשות כאלה

לאמא שלי, סבתא שלי ואחותי ששלושתן מתעסקות בתפירה יכול להיות מממש מתוק

goldfish11

New member
איזה יופי!!!

הבנות ממש עובדות יפה. והמורה....

למעלה