ביום שישי רכבתי עם ג'יראפות

יורם חן

New member
ביום שישי רכבתי עם ג'יראפות ../images/Emo28.gif

הצטרפתי לארנון מחברת ג'יראף שהדריך טיול טכני, במסלול מקסים. לאחר חימום קצר התחלנו במירון, בשביל הפסגה, המשכנו בשחור עד לבי"ס שדה, חצינו את הכביש לנחל נריה ונילחמנו בסינגל הצפוף עד לנחל כזיב, רחצנו במעיין הנובע לתוך מבנה אבן קטן ועם הנחל המשכנו עד לגשר אלקוש, שם חיכה הרכב שהקפיץ אותנו חזרה למעלה. היה אחלה- מסלול טכני משובח.

S h u g i

New member
ולא רק ג'יראפות היו שם ../images/Emo85.gif

כנראה שהפרענו לאיזה חזיר בר באמצע דאון היל עצבני אבל אני עוד בהלם מהמיפגש הזה .. כבר דובר פה על מפגשים עם כלבים רעבים אבל חזיר בר ?! מה עושים איתם ?

BaruchJamili

New member
פגשתי חזירה עם 8 גורים

האמא נראתה עצבנית עד שאספה את כל הגורים והסתלקה. רק אז העזתי להמשיך ברכיבה. (השתמשנו באותו השביל) בד"כ כדאי לחכות שהחזירים יסתלקו.

schwinnie

New member
מזכיר לי את הרוכבת היפה

שרכבה מולי אתמול בהר חורשן וצעקה לי "חזיר". לא נשארתי חייב ומיד החזרתי לה: "פרה"!. כמובן שאחרי הסיבוב כמעט עליתי על חזיר בר מגודל שחצה את השביל.

AdriAnV

New member
חהההההההה ../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif../images/Emo13.gif ענק ../images/Emo70.gif

arnonke

New member
הר מירון איזה כיף

אחד המקובמות היחידים בארץ שאתה יכול להגיע אליו בחום הצהורים ולהרגיש קריר אז בבוקר מוקדם היה ממש קרררררר בעוד השמש עולה ממזרח התנמנמו להם הרי הגליל מתכסים בשמיכת עננים רכה

arnonke

New member
מבט אל העמק שמתחת

מודדים את הפרשי הגבהים בעניים חוששות יש הרבה לאן לרדת

arnonke

New member
בירידה כמו בירידה

סלעים, מדרגות, סיבובים חדים והרבה ירוק בצורת עצים ושיחים שמכסים את הנוף והשמים ונכנסים אל השביל מכל כיוון. לרגע פינטזתי שאני גולש במורדות הר בפירנאים ולמטה מחכה לי קנקן סנגריה קרה. רגע אחרי זה הרגשתי שיח או סלע שלחשו לי מקרוב שעדיף להתרכז ולא לפנטז עכשיו.

למעלה