ביום שלישי הקרוב ראיון עם הזמר לירן טל ברדיו

asijoker

New member
ביום שלישי הקרוב ראיון עם הזמר לירן טל ברדיו

יום שלישי הקרוב 7/7 בשעה 18.00 בערב אנו נארח באולפני רדיו בריזה את הזמר לירן טל בראיון לרגל צאת האלבום החדש. נדבר איתו על כל השערוריה שנוצרה ברשת ג' וכ'ו כדאי להאזין. רדיו בריזה==האתר הרשמי www.briza.fm ניתן להעביר שאלות גם באתר הרשמי של התכנית www.asijoker.com האזנה נעימה!

איך נאזין אם רוב הזמן יש לכם תקלות באינטרנט

כמו עכשיו האתר שלך בכלל לא עולה הקישור ווינאמאפ באתר של הרדיו לא עובד. אני מאזין דרך הקישור באתר טריבונה במקרים כאלה אבל מי שלא יודע על זה איך ישמע .

asijoker

New member
תקלות? בנתיים אתה הראשון שאומר

אבל בכל אופן אני אבדוק את הנושא וחוץ מאינטרנט רדיו בריזה משדר באפ.אם בצפון 94.0 בעמקים 90.3 ואני מאמין שעד יום שלישי יהיה גם תדר לתושבי המרכז ניתן להאזין גם באתר שלי וגם בשל הרדיו מי שרוצה שאני אשלח לו קישורים נוספים שיכנס אליילאיסיקיו 221865192 תודה ואחלה סוף שבוע!

לב ענק 22

New member
אסי האתר שלך מלא תקלות מלא יום עובד יום לא

כמו שעכשיו הוא לא זמין .אז בערב הוא יעבוד אבל מחר שוב לא יעבוד. אני לא יודע למה אתה לא מטפל בזה .אבל עוד יותר מופתע שאתה מופתע מזה שרשמו לך שיש לך המון תקלות באתר שלך . הנה ממש עכשיו אני מנסה להיכנס לפורום שלך ולא מצליח .

asijoker

New member
נשמות הפורום של סוסיתא

כניראה זה באמת סוסיתא... השרת שלהם לא בשליטתי כניראה שזה בגלל שיש תעבורה גדולה מאד באתר שלי השרת של הפורום קורס. תשתמשו בנתיים באתר של הרדיו שם יש פורום חזק וטוב. ולא לשכוח מחר יום שלישי הראיון עם לירן טל!

למעלה