ביום שלישי זה קורה

ביום שלישי זה קורה ../images/Emo86.gif

פיפ"א תודיע ביום שלישי מי תהיה המדינה שתארח את הגביע העולמי ב- 2014. ברזיל מועמדת יחידה. ועדת מעקב מיוחדת נסעה לבדוק את ההצעה, ואת היכולת של ברזיל לארח, וחזרה עם חיוך גדול על הפנים (מעניין למה?). אם לא יצוצו בעיות של שוחד (כבר היו מקרים כאלו), אני לא רואה שום אפשרות אחרת מלבד הטריוויאלית: בעוד שבע שנים, טורניר הגביע העולמי מגיע הבייתה.

החתולית

New member
אולי נארגן כבר כעת הרשמה לנסיעה ?

מה אתה אומר, כוכב ? דרך אגב, מה אתה יודע על הביקור של מילאן בארץ ? קניתי ברומא חולצה של קאקה, במיוחד לכבוד הביקור (אני גרופית ? בחיים לא !)

ביקור של מילאן? לא שמעתי על זה.

ולמיטב ידיעתי יש להם לו"ז די עמוס השנה שכולל נסיעה ליפן לאליפות העולם לקבוצות. אולי הפאדה הכחולה יודעת משהו

החתולית

New member
אה... כתבתי על זה מזמן

אחרי שקראתי בידיעות אחרונות, על ביקור מתוכנן לעידוד התיירות. עשיתי כעת חיפוש בגוגל ולא נעים לי להיבא ידיעה דווקא מהאתר האהוב עליך, אבל הנה מעט פרטים.

איפה ראית שם פרטים?

כתבה שלמה בלי פרט אחד, בלי עובדה אחת. רק הערכות וספקולציות וניחושים ואולי-ים. ושוב, יש בעיה קטנה עם הניחושים הללו: הם לא מסתדרים עם שום לוח זמנים. מצד שני - הם גרמו לך, ואח"כ גם לי להכנס לאתר הזה, אז למי אכפת האמינות...

החתולית

New member
הידיעה המקורית היתה בידיעות אחרונות

ולא באתר ההוא, שנדמה לי שזו הפעם השניה או השלישית מאז נפתח, שאני נכנסת אליו. אני אחפש ב- YNET ונראה מה אמצא.

עדיף להתמקד במה שבשבילו נפתח הדיון הזה.

אם וכאשר יהיה משהו ממשי הרי לא תוכלי לפספס את זה. למשל בסוגיה הבאה: 18 מדינות בברזיל ביקשו לארח משחקים, אבל על פי התקנון הטורניר יכול להתקיים ב- 10 מגרשים מקסימום. איזה מדינות לדעתכם צריכות לארח את המשחקים, ולמה?

Canta Brasil

New member
קראת את הדו"ח?

ניסיתי, אבל לא החזקתי מעמד אחרי הדפים הראשונים. אבל הוא מאוד יפה.

80 שנה באוניברסיטה ולא יודעת לקרוא ברפרוף...

יש תמצית בשתי שורות בראש כל פרק. לא צריך לקרוא הכל.

giba70

New member
מדינות וערים לאירוח

לפזר כמה שאפשר ברחבי ברזיל, אבל בערים גדולות שיש להן איצטדיון ותשתית מתאימה, או שניתן להקים אותם בקלות. ריו דה ז'נירו (מרקאנה) סאו פאולו (מורומבי) פורטו אלגרה, RS (איצטדיון של גרמיו) בלו הוריזונטה, מינאס (איצטדיון של אתלטיקו מיניירו) גויאניה, גויאס (או ברזיליה) סלבדור, באהיה רסיפה, פרנמבוקו בלם, פארה מנאוס, אמזונס קויאבה, מאטו גרוסו

רשימה מעניינת

הכאמת שדי סגור כבר שמשחק הפתיחה יהיה במורומבי והגמר במראקאנה. חוץ מזה מדברים על עוד שלושה אצטדיונים בטוחים: * המינראו בבלו הוריזונטה (משמש את אתלטיקו מ"ג וקרוזיירו. בערך בגודל של המראקאנה) * בפורטו אלגרה זה יהיה דווקא הביירה ריו של אינטר. * אצטדיון מאנה גארינצ'ה בברזיליה. לגבי השאר, השיקול הוא את מה רוצים לחשוף לעולם: אם רוצים לחשוןף את הפוטנציאל העסקי, תיירוות, תיירות אקולוגית, וכו'. אני מעריך שיהיה מדובר בסוף על הארנה די באישדה בקוריטיבה, על שתים מבין רסיפה, סלבדור ופורטלזה, על מנאוס ואולי עוד אצטדיון בצפון (בלם) או במערב (קויאבה או גויאניה). אבל קודם שנראה את מחר את הפתק הנכון יוצא מהמעטפה...

giba70

New member
עוד שיקול שאולי מתחשבים בו

ערים מהן הגיעו השחקנים. כך הנבחרת תזכה לאהדה בפורטו אלגרה כי רונלדיניו הוא משם. זו עיר גדולה ולכן גם ככה היא מארחת. אבל אם למשל יש שחקן מרסיפה אז אולי יעדיפו לשחק שם במקום בפורטלזה למשל. אפשר אגב, למצוא רמזים: רונלדיניו גאושו (מפורטו אלגרה או בכלל מ-RS) ז'וניניו פרנמבוקאנו (למרות שהוא פרש מהנבחרת, כמדומני) דודו סארנסה - ceara ויש גם אחד שקוראים לו מיניירו

giba70

New member
מסתבר שמיניירו בכלל מפורטו אלגרה

מעיון ברשימת המוזמנים למשחק של ברזיל מול קולומביה ואקוודור לפני כשבועיים עולים הנתונים הבאים: קאקה ולוסיו הם ילידי ברזיליה! (2) אפונסו אלבס וז'ילברטו סילבה הם אנשי מכרות ביסודם - ילידי מינאס! (2) הקאריוקאס המולדים בהרכב הם: ז'ילברטו (הרטה ברלין), חואן, השוער ז'וליו סזאר, וואגנר לאב (4) הפאוליסטאס הם: אלכס סילבה, דייגו, דוני, אלאנו, ז'וליו בפטיסטה, קלבר ורוביניו (7) ומי הם הגאושוס מוצצי המאטה? מאיקון, מיניירו ורונלדיניו (3) חוץ מזה יש לנו נציגים בודדים מסנטה קטרינה (פרננדו), פראנה (נאלדו), באהיה (דניאל אלבס) ופרנמבוקו (ז'וסואה).

fada azul

New member
גם פלה הוא יליד מינאס ג'ראיס!! נא לא לשכוח

ויש שגיאה , לצערי, ברשימה מ RS, זה יהיה האיצטדיון של אינטר כנראה, ביירה ריו, אלא אם כן הארנה החדשה של גרמיו שהיא עכשיו בתכנון תהיה גמורה עד אז (קשה לי להאמין) בכל מקרה התחרות בין השתיים תמיד היתה מקור לדברים טובים שקרו ב RS, (לצערי גם לכמה תגרות ופצועים פה ושם) למה הופתעת מזה שקאקא נולד בברזיליה, הוא כנראה היה בן למשפחה של עסקנים בבירה.. רואים עליו, לא?? ג'ילברטו סליבה הוא יוצא אתלטיקו מיניירו גאה, אשר לפאראנה היא נתה לנו גם את אלקס דה סוזה שמשחק כיום בפנרבחצ'ה , למרות שתהילתו היתה בקרוזיירו ובפלמייראס, הוא בטח שמח שקבוצת האם שלו קוריטיבה חוזרת לליגדה הראשונה, עכשיו זה רשמי אין ברשימה אף אחד ממטו גרוסו דה סור, אבל יהיה ויהיה בע"ש - לוקס לייבה, שמספסלים אותו הטפשים בליברפול ואגב, הגאושים מוצצים שימראו, לא מאטה. (בין היתר)

למעלה