ביום שלישי מאור צריך לעבור ניתוח מאטטומי- יש

ביום שלישי מאור צריך לעבור ניתוח מאטטומי- יש

לו היצרות פתח השופכה שגורם לו לכאבי תופת בזמן ההשתנה , הוא מתאפק שעות כי נורא מפחד שיכאב לו .לקחנו אותו לאורולוג והוא המליץ לעשות את הניתוח, עושים חתך קטן (מרחיבים את החור). הבעיה זה לא הניתוח שנמשך 3 דקות אלא ההרדמה. עושים את הניתוח בהרדמה כללית. אני מתה מפחד מההרדמה הזו אבל אין פתרון אחר,הוא לא ייתן לנו לעשות את זה בהרדמה מקומית.האם ילד של מישהו כאן עבר איזשהו ניתוח בהדמה כללית ,אם כן- האם היתה להרדמה השפעה רעה?

razgalili

New member
היו מספר מקרים בעבר של ילדים שעברו ניתוח

ואחרי הרדמה בדרך כלל היתה נסיגה של כשבוע שבועיים.

במה אפשר להעזר

לרז שלום איך אפשר להמעיט את הנסיגה לאחר הרדמה אנחנו צפויים בעוד חודש קבענו תור לטיפול שיניים ונושא ההרדמה בפתח מפוחדים מאוד תודה מראש

אנחנו כבר אחרי.למי שמעניין-עשינו את

הניתוח באסותא.הסברנו לצוות על מאור, על הלקות שלו ,על זה שהוא לא מדבר ושיכול להתנהג לפני ואחרי הניתוח בצורה שונה מילדים אחרים. הצוות היה מאוד קשוב ,לפני כל פעם שהיו צריכים לגעת במאור ביקשו ממנו רשות,הוא דווקא מאוד נהנה שם-היה ליצן שבידר את הילדים ,היתה טלויזיה עם סרטים מצויירים צמודה לכל מיטה . הניתוח עצמו היה קצר,שמו לו מסיכה והוא מייד נרדם. כאשר התעורר - היה נורא,הוא התחיל לבכות ונכנס להיסטריה,התחיל לקרוע את האינפוזיה ואת החוטים שהיו מחוברים אליו,התחיל להוריד סדינים מהמיטה . נורא נלחצנו אבל הצוות הרגיע שזו תגובה נורמלית לחלוטין ושהיו מקרים יותר קשים.מאור נרגע אחרי שעה , אכל ,שתה ואחרי כמה שעות כבר היינו בבית. אני רוצה רק לציין שאחרי ההרדמה הפה שלו לא נסגר- הוא הוציא כל כך הרבה מילים ,חזר אחרי מילים וביקש לאכול בעצמו (דבר שבדרך כלל לא קורה). הבעיה היתה שנתפח לו שם התיאבון ולא הבאנו מספיק עוגיות מהבית, הוא חיסל שקית שמספיקה לו בדרך כלל ליומיים בשתי דקות וביקש עוד. כמובן אם לא היינו בדיאטה אז היינו מקבלים כמו כל הילדים שם גלידה ומעדן. אז בעלי קנה לו במבה (לא היתה ברירה) ומאור נשאר מאוד מרוצה.

vered73

New member
התופעה של אי שקט לאחר ההרדמה מאד מאד

מאד נפוצה. חוויתי את זה 3 פעמים בניתוחים של הבנים שלי, וכך גם הורים אחרים שהיו בסיטואציה דומה. יש ילדים שזה מתרחש אצלהם כעשרים דקות, אצלנו היה כפול ומכופל. .. החלמה מהירה!

למעלה