ביום שני האחרון

סקריץ

New member
ביום שני האחרון

תצפית בת חמש שעות על עצם בלתי מזוהה באזור הכרמל. דיווח הועבר לאבי גרייף. בנוסף השערה בענין הבומים: חברה מסרה לי היום שהתייעצה בנושא והעירה את תשומת לבי שבאותו יום חמישי (הבומים בלילה שבין חמישי לשישי)התקיים בארץ כינוס גדול של לי קרול-קריון שעוסק בשדה המגנטי של כדור הארץ.

סקריץ

New member
בחלק מהזמן

נע במעגלים. בהמשך נע ימנה ומשאלה. לקראת הסוף החל לנוע ולהתרחק לכיוון הים וחזר. בשלב מסוים הצטרף לו אח. שניהם נעו במעגל זה אחרי זה ועפו לכייוון הים. בסוף חזר במהירות גבוהה יותר וטס לכיוון צפון. יש לציין שכמה דקות לאחר הופעתו הוזנקו מטוסים ומסוקים שנעו סביבו ללא הרף.בהתחלה התקרבו ולאחר מכן הקפידו לשמור על מרחק. המטוסים והמסוקים ששהו בסביבה הדגישו את העובדה שמדובר בעצם חריג כי הם היו שונים ממנו בתנועה,בצורה ובהיתנהגות. יש עדים נוספים במשפחה ובבנין המגורים לצערי אין אנו מצליחים להצליב עדיין עם אחרים.

סקריץ

New member
יש לציין

שב-90 אחוז מהזמן הכל מתרחש בגיזרת שמיים מאוד קטנה. כל הזמן מול העיניים.

Gilliana

New member
המממ...

לא הבנתי מה עניין שמיטה להר סיני. איך קשורים בומים על קוליים לכינוס בנושא השדה המגנטי של כדור הארץ?

סקריץ

New member
מומלץ לקורא

את ספרי קריון של לי קרול בכדי להבין את הקשר. לא אתיימר לדבר כאן בשמו ובשם מי שהיה בכנס.

סקריץ

New member
דרך אגב

כשאני מדבר על הבומים בענין זה ברור שאני מדבר על "בומים". בפועל לא היו שום בומים על קוליים. כולנו מכירים בומים על קוליים וביום ההוא קרו כל מיני דברים רק לא בומים על קוליים. רוץ וקרא את קריון.

pcp1

New member
בקשר לעצם אולי

זה היה הבלון המעופף בצורת ספינת אוויר שחכתי תשם של זה המשטרה מפעילה את זה לפעמים יש אחד כזה שהופעל באמת באזור חיפה בכמה מקומות שונים

סקריץ

New member
קצת תמוה בעיני

בלון משטרתי שמתנהג בצורה כזו ומקפיץ את חיל האויר שלנו לפעילות ארוכה שכזו.

Gilliana

New member
רמז? כוון? משהו?

ומניין הבטחון שלא היו שום בומים על קוליים?

סקריץ

New member
בוא נתחיל עם

אנשים פשוטים והדיוטים כמוני שחיים כאן במדינה בה בומים על קוליים הם לא ענין שמקפיץ מדינה שלמה. לא ניראה לי בום על קולי. מכאן והלאה אני יכול לומר שאנשים שבעצמם גרמו לא אחת לבומים על קוליים חייכו אלי וציחקקו כשהועלתה ההשערה בענין בומים. אפשרות נוספת שהצבא זרק לחלל האויר לאחר כמה ימי מחשבה הייתה שמדובר באיזו תופעה פיסיקלית שלוכדת גלי קול ובלה בלה אבל מומחים בנושא חלקו עליהם בטענה שתופעה זו מתקיימת בתנאי מזג אויר מאד מוגדרים שלא התקיימו באותו הזמן. כמובן שיכול להיות שאני טועה אבל כרגע זה לא נשמע מחובר. בהחלט אפשר לצחוק כשאני מדבר על חוסר חיבור ומצד שני על קריון אבל לי באופן אישי זה מתחבר קצת יותר.

Gilliana

New member
בוא נתחיל עם...

... כך שאני גברת.
בוא נמשיך עם - מי דיבר על בומים על קוליים "רגילים"? אגב, אני בודאות יכולה להבטיח לך שלא מדובר בכאלה. למעשה, התופעה (שדומה לה נצפתה לפני שנים מספר בקליפורניה, מאוחר יותר בסקוטלנד ואפילו במרכז ישראל לפני מספר חודשים) דומה למה שיגרום מנוע דחף אנטי-משיכתי או ramjet - שתי טכנולוגיות אשר בכל מקרה מעולם לא הוכר בקיומן. יותר מכך - קיימת סבירות גבוהה ביותר כי מה שגרם לתופעה הזו היתה למעשה "אורורה" (שגם קיומה כאמור מוכחש ע"י ארה"ב). לגבי הטענה של הצבא כי מדובר באינוורסיה - באמת הצחיקו אותי, וגם אכזבו אותי בד בבד - חשבתי שלפחות הצבא שלנו יוכל למצוא תירוץ קצת יותר מדעי מאשר השטות הזו. כנראה שכ"כ בורים שם באגף דובר צה"ל עד שאין להם מושג בפיזיקה בסיסית.

סקריץ

New member
טוב-מאחר

וכל אחד מאיתנו מתחבר לענין הבומים ממקום אחר לא ניראה שנוכל להתקדם בנושא זה הלאה בעיקר בשל העובדה שהסיפורים בענין האורורה רצים גם בין טייסים והפעם אפילו זה לא עולה שם הספק נשאר. את מצידך לא מתחברת כניראה לנושא האנרגיות ואינך מתחברת לענין קריון. לא נותר אלא להשאיר זאת בצד כרגע. לעומת זאת בענין התצפית עליה דיווחתי חשוב לי מאוד למצוא הצלבות. תודה.

Gilliana

New member
טוב, הבנתי בינתיים את רעיון קריון

אני חייבת לציין שלי קרול בהחלט אדם מאד יצירתי אבל מעבר לכך, סלח לי על כך שאני מטילה ספק רב (בלשון המעטה) בדבריו. באשר לשדה המגנטי של כדור הארץ - קיימת סבירות גבוהה כי בשנת 2012 יתרחש מה שנקרא "היפוך קטבי כפול", אשר בו יתהפכו הן קטבי כדור הארץ והן קטבי השמש. למעשה התהליך כבר החל. נמדדה החלשות השדה המגנטי של כדור הארץ ואנו עדים לתופעות המבשרות את ההיפוך - ריבוי רעידות אדמה (על בסיס כמעט יום יומי) וסופות קשות (כגון ההוריקנים שפקדו לאחרונה את דרום ארה"ב).

סקריץ

New member
טוב-בוודאי שספקנות אינה דבר מזיק

בכל מיקרה הטענה שהועלתה הייתה שעצם הביקור והכנס הביא לפעילות אנרגטית מוגברת. לא חייבים לאכול את זה או לקבל אתזה. לי צרוף המיקרים הזה מתחבר יותר מאשר התירוצים האחרים. השירשור הזה נפתח למעשה במטרה ל-: -להשיג הצלבה לאירועים בשמים ביום ב'. -למצוא מישהו שיכול להתחבר לנושא של קריון ולהשערה שהועלתה. תודה

למעלה