ביום שני הזה זה קורה!

Tammie

New member
ביום שני הזה זה קורה!

העונה החדשה של MIOBI עולה לאוויר. סקירה מהירה של הפרק האחרון לכל מי ששכחה- זהירות ספויילרים!!!! הבנות התחרו מול נבחרת סין והצליחו לקבל יותר מדליות מהנבחרת שנבחרה ע"י האיגוד. לפני התחרות קיילי התלבטה מאוד וכמעט שלא הגיעה אבל ברגע האחרון היא נכנסה לאולם ונתנה שיחת עידוד מקסימה לחברותיה לקבוצה. איגוד ההתעמלות הארצי הודיע לאמלי שאם היא תתחרה הם יבטלו את המילגה שלה, היא החליטה להתחרות בכל זאת, למרות שזה אומר שלמשפחה שלה יהיה קשה.... במהלך התחרות לורן נפצעה ברגל ולא יכלה לבצע את תרגיל המקבילים שלה, סשה בחר לתת לפייסון לבצע תרגיל, היא ביצעה תרגיל פשוט אבל יפה ונתנה השראה לשאר בנות הקבוצה. קיילי ביצעה ירידה בטריפל בורג מהקורה ובכך לקחה עוד מדליה. אחרי התחרות אמלי מגלה שדימון כתב לה מכתב והסביר לה שהוא עוזב, היא נוסעת לתחנת הרדיו בה הוא הקליט תכנית, ומגלה שהוא עזב. קיילי מחליטה שהיא רוצה להיות עם קרטר ומתקשרת אליו ואומרת לו להגיע אליה הבייתה, אבל הוא לא מגיע. קיילי הולכת לבית של לורן ונכנסת לחדר בדיוק כשקרטר ולורן מתנשקים. זה מה שאני זוכרת, אתן מוזמנות להוסיף.... מה לדעתכן הולך להיות בעונה הבאה? האם איגוד ההתעמלות יתן לבנות לחזור לנבחרת הארצית? האם פייסון תחזור לעצמה ותתחרה השנה? האם אמלי ודיימון יצליחו להיפגש, ובמי קרטר יבחר בסופו של דבר?

Tammie

New member
אוקי יש לי שאלה

מישהי שמה לב שסאמר (summer) זאת די ג'י מצער גידול בנות? כי עד שלא אמרו לי, לא קלטתי את זה. מתי היא הפכה להיות כזאת גדולה?!

אמא לה3

New member
הגזמתתתת

זה אחד הדברים שהכי "שיחקו" עליהם כשפירסמו את הסידרה, סלבריטי....

Tammie

New member
באמת שלא ידעתי!!!

לא ראיתי שום פרסומים לפני שהתחילה הסידרה...

chuch1

New member
חחחח

שמתי לב לזה די מההתחלה- קטע! הזמן טס כשנהנים :)

די!! איך לא שמתי לב

איך אהבתי את ד'ג'יי מצער גידול בנות, ממש הערצתי אותה, אני אפילו חברה בקבוצה של צער גידול בנות בפייסבוק. ובמקביל, בלי שום קשר: התאהבתי בסאמר מ-MOBI ... כלומר, הערצתי את השחקנית הזאת פעמיים, בלי לדעת שזאת אותה אחת...
איזה פאדיחות

Tammie

New member
יאי עוד מישהי כמוני!

גם אני ממש אהבתי את די ג'י בצער גידול בנות. אין ספק שהיא הייתה האהובה עלי, היא גם הייתה האחות הגדולה ותמיד אני אוהבת אותן, קטע כזה של האחות הקטנה, תמיד נראה לי שיותר טוב להן :) וגם אני איתך- סאמר מקסימה. בקיצור- שתינו יצאנו קצת טמבליות :)

NBI2

New member
מי המלאך שמעלה קישור לצפייה מהירה?

אני יודעת שיש עוד זמן, אבל מחר בקושי יהיה לי זמן על המחשב ואני מקווה שמישהי מכן תעלה קישור כדי שאני אוכל לראות את הפרק ולא ל"בזבז" זמן על לחפש אותו

Xx ofek xX

New member
../images/Emo46.gifאני היחידה שזה לא עובד לה?

דווקא ממש רציתי לראות את הסדרה הזו ובעונה הראשונה ראיתי 4פרקים ביוטיוב עד שקלטתי שבכל פרק יש רק 4 חלקים מתוך 5

Tammie

New member
גם לי זה הפסיק לעבוד בפרקים האחרונים

אבל הראשונים עובדים טוב....

למעלה