ביום שני יופיע אמיר קוסטריצה בת"א יחד עם

ביום שני יופיע אמיר קוסטריצה בת"א יחד עם

הלהקה "אסור לעשן". אני הולכת לראות את המופע !!!! מירי

faridi

New member
מצוין! תני בבקשה פרטים יותר!

איפה? מתי? כרטיסים? אני שמח לשמוע שיש אלטרנטיבה לשומרי שבת!

בגלי צה"ל פרסמו כעת

שניתן יהיה להאזין מחר בערב למופע , ב - 8:30 , בגלי צה"ל . מוזיקה בלקנית, צוענית ויהודית ..... שידור ישיר !!!! מירי

snowy11

New member
וואו מירי את גדולה - כידוע לך לא אוכל להגיע

אז לפחות להקשיב ברדיו, עשית לי את היום

מרגש ומהנה ברדיו ואיך זה בהופעה החיה בהיכל?

איזה כיף לשמוע בגלי צה"ל את הלהקה והקהל המשולהב, מעניין איך זה לחוות את זה?

חוויה מאוד מיוחדת ומחשמלת !!!

הקהל הצעיר רקד ליד הבמה והשאר התנועעו בקצב המוסיקה בכסאות .... (היו אנשים מכל הגילאים ) הלהקה נראת כלקוחה מהסרטים של אמיר ..... במיוחד הזמר הראשי שהוא פפצצת אנרגיה !!! קפץ, דילג, רקד ללא הפסקה, (גם בין הקהל, ) נכנס לתוך שורות היושבים, טיפס על כיסאות, התהלך על המעקה , קפץ לתוך קהל הרוקדים..... העלה בנות לבמה ורקד עמן .... אמיר ניגן בגיטרה ועשה קטע וירטואוזי עם נגן גיטרה .... הוא אמנם לא ניסה לגנוב את ההצגה ללהקה, אבל השירים מהסרטים שלו , סימנו אותו בפוקוס. לפני המופע היתה להקת חימום ישראלית, חברה צעירים שניגנו ושרו שירים של יהודים ממזרח אירופה. היו מעולים !!!! בקיצור חוויה נ ה ד ר ת !!!!!
מירי

Fleddermaus

New member
חוויה עוצרת נשימה

הופעה צבעונית ומלהיבה של להקה מיוחדת במינה. מאוד אהבתי את האינטראקציה עם הקהל. מהרגע הראשון עמד הקהל על הרגליים והסולן (נלה קרייליץ' אם זכרוני אינו מטעיני) הלהיב אותו באקיטיביות פיוטית, בהשתעשעות בעברית, רוסית, אנגלית, וסרבו-קרואטית (הלהקה נראית מאוד פרו-יוגוסלבית, קרייליץ' נראה כמה פעמים מניף את ידיו בהצדעה צ'טניקית, כאשר האגודל, האצבע והאמה זקורות, והקמיצה והזרת מקופלות), הוא אפילו למד את שמות סרטיו של קוסטוריצה בעברית! לא פעם ולא פעמיים ירדה הלהקה מהבמה והחלה לרקוד עם הקהל, או שנמשכו מהקהל כמה נשים לריקוד עם קרייליץ'. על הבמה נראה שילוב מעניין של ריקוד והופעה צבעונית, מוזיקה המשלבת אלמנטים של רוק עם נגיעות של הסגנון העממי היוגוסלבי, והומור וכישרון פרפורמרי אמיתי. מצד כל הלהקה. לא ידוע לי כמה מה הם באמת שרידים של Zabranjeno Pusenje הסרייבית (אוקסי-מורון, מספר ילידי סרייבו שאינם מעשנים קרוב למספר הנזירות הלובשות ורוד), אך מבינים מיד כיצד הצליחה הלהקה להשפיע על כל יוגוסלביה לפני המלחמה, ללא קשר ללאום. אני חושב שהמיקום היה בעייתי. לא מדובר בהופעה "ראסמית" ולכן היה ראוי למצוא מיקום פתוח להופעה. עדיף שבנייני האומה יישמרו לאירוויזיון.

יופי !!! שמחה שנהנת, זו באמת חוויה מיוחדת !!!

במופע שאני הייתי בו , בהיכל התרבות, משהו מהקהל נתן לנלה קרייליץ' חולצה מסרביה. היה לו חשוב לספר שזו חולצה מסרביה .... האינטרקציה שהוא יוצר עם הקהל מאוד מיוחדת ומלהיבה . קרייליץ' עלה על המעקה וטייל עליו עד היציע .... ורקד גם שם עם הקהל ... בהחלט הופעה שהולכת איתך הביתה .... מירי

למעלה