ביום שני

lollapalooza

New member
ביום שני

אני אחזור ללימודים. והם יהיו שם, על הדשא, על המדרגות, במסדרונות, בקפטריה, בכיתות. בכל מקום. הם ידברו ביניהם, יצחקו, יעבדו יחד, ייפגשו אחרי שעות הלימודים. וברגע שאני אראה את כולם יחד, השנאה הזו אליהם תחזור, והקנאה תחזור, והעצב. והבדידות. והם ימשיכו להתעלם ממני. במקרה הטוב יגידו לי שלום. אולי. ואני יודעת שאסור לי לתת לזה לבאס אותי, אבל אני שוב אהיה לבד כל הזמן, ואני לא בטוחה שאני מסוגלת לשרוד עוד שנה ככה.
מה עושים

SaintJohn

New member
אל תתני לעצמך לשקוע בזה

קודם כל, דין עכשיו מתחיל ללמוד אצלכם. זאת כבר סבבה של נקודת התחלה. אם תתני לבדידות המבאסת הזאת להשתלט על המצברוח אז זה לא יעזור לך בשום צורה, את זה אני בטוח שאת כבר יודעת. אם אלה אנשים שלא כיף לך להיות בסביבה הקרובה שלהם, אז אין לך מה להתבאס שהם לא מתייחסים אליך. אל תשימי עליהם בכלל, למה מי הם שיבאסו אותך רק בגלל שאת נתקלת בהם? אם אלה אנשים שהיית רוצה להתחבר איתם, אז אני חושב שכדאי שתנסי להתחבר איתם, אפילו אם את יודעת שזה לא יהיה קל. לפי דעתי זה יהיה שווה את זה. אם יש מצב שתכירי חבר'ה חדשים (אני לא יודע עד כמה זה אפשרי בשנה שניה), אז תעשי מאמץ שזה יקרה. אל תסכימי לעבור שנה שלמה לבד. זה מיותר, זה כואב וזה לא בריא. יש עשרות אלפי סטודנטים באת"א, אין מצב שתמצאי את עצמך לבד אם תעשי את המאמץ להשאיר את הבאסה בחוץ. אם רק תרצי, יכולה להיות לך שנה מופלאה, וזה תלוי רק בך. ולא לשכוח לחייך
בהצלחה בהכל

קודם כל לוקחים נשימה עמוקה

ואז תזכירי לעצמך שמי שלא רוצה להיות בחברתך כנראה לא שווה להיות בחברתך ואחרי שתזכירי את זה לעצמך את תראי שהכל יהיה פחות נורא .ואני מניחה שלבד לא תשארי לכל הזמן. אני בטוחה שתצליחי למצוא את המקום האמיתי שלך עם האנשים שיעשו לך טוב
הכל תלוי באיך את תסתכלי על זה, אם תראי את זה לחיוב תאמיני לי שהשד לא יהיה כזה ירוק ומפלצתי עם ארבע ראשים ושני זנבות. שנה טובה שתהיה לך
(חוץ מזה שאחרי שנבוא לעצב לך את הדירה יהיה בכלל בסדר)

A N I g M A

New member
../images/Emo45.gif בדיוק.

לא אמרנו שנצייר לה פרה על הקיר?
עדסיט, אני אוהבת אותך

hodayoyo

New member
לא מצטרפים חבר'ה נוספים?../images/Emo60.gif

באמת שאני לא בקיאה כל כך בהווי האוניברסיטה והכל, אבל לפי המעט שאני יודעת בכל שיעור יש תלמידים שלומדים מקצועות אחרים גם, זה אומר שיהיו חבר'ה חדשים.. חוץ מיזה שאנשים משתנים.. גם את וגם הם. אני לא יודעת מה היה קודם שגורם לך לתחושות האלה, אבל תמיד יש סיכוי שמשהו ישתנה ואם תגיעי מראש בגישה שהכל יהיה גרוע אז נו, יהיה גרוע.

noosh

New member
בטח שאת מסוגלת

כי את הדס אחרת עכשיו. את הדס חזקה ובטוחה ומאושרת וחייכנית, כזאת שהבטחון שלה נובע ממנה, לא מחבורת סטודנטים שעוד לא הגיעו למנטליות של תיכון. אנשים רעים יהיו תמיד, כאלה מכשילים עם רגליים קטנטנות שנתקעות לך בין הסוליות ומנסות להכשיל אותך. אבל עם כל רגע את משטיחה את הסוליות יותר ואין זיזים להתפס בהם, ואת מרימה את הראש והולכת זקוף וטוב לך יותר. טוב לך, כי את יודעת שגם אם הם לא רואים אותך, יש כאלה שכן. ויש כאלה שאת באמת חשובה להם, ולכן את אף פעם לא לבד. אולי לרגעים זמניים, אבל את לא לבד באמת. פלצני, אני יודעת, לא אכפת לי ממש. דסית, אני סומכת עלייך כי את באה השנה כשאת רואה את עצמך אחרת, אז את רואה הכל אחרת. מנקודה בוגרת יותר וחכמה יותר, ומנוסה יותר. ואם יהיו כאלה שיגרמו לך להרגיש לבד אז תחייכי אליהם. ואולי יהיו חדשים שכן תתחברי איתם. יהיה לך טוב, דסית. אינ בטוחה. אל תתני להם להרוס לך. (אוהבת המונים
)

lollapalooza

New member
אני ממש ממש ממש ממש

אוהבת אותך.
אבל ממש. ממש. ממש. עכשיו רק חסר שתדברי ככה על עצמך.
תודה. (ולכולם גם
, וסליחה על העצלנות של לא להגיב לכל אחד, אני מותשת קצת)

מה עושים?

עושים דברים טיפה שונה. במקום לחכות שיגידו לך שלום, תגידי את שלום במקום לחכות שיבואו לשבת לידך, התקרבי את לאיזו קבוצה, תגידי שלום ותתיישבי לידם עם חיוך גדול ועל הפנים. ותתענייני באנשים, ותשאלי מה שלומם ואיך הם מסתדרים עם חומר הלימוד... ותשאלי שאלות. תמיד תשאלי שאלות - כאלה שמתעניינות בכנות במי שעומד מולך. תאמיני לי שלא תשארי לבד.

heaven is here

New member
האמת

שבהתחלה גמני הרגשתי ככה. לא הכרתי אף אחת ולא ידעתי מאיפה הן נפלו עליי פתאום ללמוד איתי את התקופה הזאת של לימודים. אבל לא וויתרתי, לא רציתי לרגע שאני אשאר בצד בזמן שהן מגבשות חבורות. ואז באתי יותר מוקדם ואז התיישבתי ליד החדשות ואז פתחתי בשיחות שלא נגמרו עד היום והשבוע כשאני חזרתי ללמוד כבר לא הרגשתי את מה שהרגשתי בהתחלה. הרגשתי שיש לי אנשים חדשים בחיים וזהו מקווה שיהיה לך טוב ושהאנשים האלו יראו בך את כל מה שחברייך הקרובים ביותר רואים. את הבחורה המדהימה הזאת נו, את

למעלה