ביום שני

ביום שני

אני סוף סוף אראה את כמו בסרט
ביום שבת המחזמר מגיע לחיפה להצגה ראשונה אז אני הולכת להגיד לה שלום כל כך התגעגתי אליה
וביום שני אני אראה את המחזמר סוף סוף
ויומיים אחר כך אני הולכת לראות את ברנשים וחתיכות בבית לסין
וביום שלישי אני הולכת לבקר את גומא טלי ואושרי שמגיעים לתאטרון הצפון עם ההצגה הכבש ה16
וב25 למרץ מרי לו הפעם ה21 שלי
. ועוד דבר בקשר לברנשים וחתיכות-היום ראיתי בערוץ 2 את הפרסומת למחזמר פירסומת מאוד יפה

יודעת שיום שני זה היום אז תהני|חיבו

ותמסרי ד"ש חם לאביטל מהזוג שדיבר אתה והצטלם אתה בכניסת האומנים בהיכל התרבות ב-16.2 אחרי ההופעה והיו לבושים במעיל עור שחור הוא ומעיל צמר ורוד וצעיף שחור היא.הזוג הזה הוא אני וידיד שלי.וצפויה לך הנאה גם מהמשתתפים האחרים הראל מויאל ועדי כהן שרים מדהים.

RossandRachel

New member
תהני המון!!! הצגה חביבה בהחלט....

אני אלך שוב בסוף מרץ כנראה...אין לי שליטה...

ביום שלישי הלכתי לבקר את הקאסט

של הכבש ה16 היה מקסים
גומא אושרי וטלי היו הכי מקסימים בעולם
חולה עליהם
ורועי מירון כזה מאמי הוא מקסים
עשיתי כמובן תמונות

הלכתי היום לבקר את אביטל בכמו בסרט

אז ככה:הגענו לשם בשש וחצי והשחקנים הגיעו כבר בחמש אז ראיתי שם משהי מההפקה וביקשתי ממנה אם היא יכולה להגיד לאביטל שאני בחוץ והיא היתה ממש מקסימה והסכימה בכיף ואחרי כמה דקות המדהימה שלי יצאה אין אני חולה על הבחורה הזו היא ממש שמחה שבאתי ואמרתי לה שהיום באתי להגיד שלום וביום שני אני באה לראות את המחזמר היא ממש שמחה והיא אמרה לי לבוא אליה גם ביום שני.והיא הלכה לקרוא להראל מויאל
כדי שיצטלם איתי אין היא כזאת נשמה
והראל כזה מאמי פשוט מקסים וחתיך
ואחר כך דיברנו אני ואביטל המון זמן והיצטלמנו והיה ממש כיף ואנחנו נתראה ביום שני שוב

העלתי תמונות לגלריה של אתם והשחקנים

שלי עם אביטל מהיום ושל גומא טלי ואושרי מהכבש השישה עשר מיום שלישי ומה28.1 וגם תמונה שלי עם יגאל שדה מה28.1 שהוא בא לראות את ההצגה

אחלה של תמונות רעות חמודה כרגיל

אביטל מתוקה אמיתית בתמונות וגם במציאות.הראל חמוד גם על הבמה,בתמונות ובמציאות.ואת טלי אני לא ממש מכירה אבל היא נראית חמודה ולא ממש זיהיתי אותה בתמונה היא שינתה משהו בעצמה?.

../images/Emo51.gifמותק../images/Emo9.gif

הם באמת מקסימים כולם!
מחר אני הולכת לראות את המחזמר ואני גם אקנה את ה
של המחזמר ואני גם אפגוש את אביטל שוב

RossandRachel

New member
שמחה שנהנית....אני לא חושבת

שזה דיסק ששווה קניה...אני באופן אישי לא אהבתי את כל השירים... אבל את השיר של אביטל לא הכרתי ולדעתי הוא פשוט מקסים!

../images/Emo51.gifמאמי../images/Emo13.gif

חזרתי לפני שעתיים וחצי מההצגה והיה מדהים!!!!!!!!! פשוט יוצא מן הכלל מאוד אהבתי את העלילה אביטל היתה מדהימה יש לה תפקיד מאוד מרכזי והיא מופיעה המון במחזמר גם במשחק וגם בשירה היא כרגיל נתנה שואו יוצא מן הכלל והייתה מדהימה כהרגלה
הראל מויאל ועדי כהן היו מדהימים שרו שיחקו והופיעו בצורה מדהימה
אבל אביטל הייתה הכי מושלמת
אני דווקא מכירה את כל השירים שבוצעו במחזמר ומאוד אהבתי את הביצועים של השחקנים ולאביטל יש כמה שירים בדיסק ואכן קניתי אותו
ופגשתי את אביטלוש לפני ההצגה ואחרי היא כזאת נשמה אני חולה עליה
והצטלמתי עם הראלי שוב וגם עם עדי כהן המקסימים
היה יום מדהים גם היום
ואגב ביום רביעי אני הולכת לברנשים וחתיכות

למעלה