ביופסיה

פנפוני

New member
ביופסיה../images/Emo41.gif

היי לכולם. אני כבר מאחורי התקופה הנוראית שהייתה לי, עשיתי דיאליזה אחרונה ואני צריכה לעבור ביופסיה בכליות בעוד שבוע( זה ממש לא רציני, כבר עברתי שתיים כאלה) עושים את זה בהרדמה מקומית, ואחר כך נישארים יומיים בבית חולים, וזה ממש לא כואב ( לי בכול אופן זה ממש לא רציני אחרי מה שעברתי...... אני עדיין על מינון גבוה של פרדניזון 20 מ"ג בתקווה שאני אוכל לרדת בקרוב.....( לפני האישפוז הייתי על 5 מ"ג) בנתיים אני נהנת מהחיים, אוכלת טוב ורק דברים בריאים, ישנה טוב, עושה ספורט, מיתלבשת יפה ומחייכת....... שיהיה טוב לכולם, דניאלה.

הי דניאלה../images/Emo42.gif

איזה כייף לשמוע שאת מרגישה יותר טוב! אני מאחלת לך שימשיך כך ותמשיכי לדאוג כ"כ יפה לעצמך, כל הכבוד! שיהיה לך יום מקסים, עדית

ל3

New member
דניאלה היקרה

תמשיכי להיתחזק ולצבור כוחות. החלמה מהירה וכול הכבוד על האופטימיות
אנחנו איתך

gaia20

New member
דניאלה, דניאלה... תוכלי לעזור לי?

כנראה גם אני בקרוב אצטרך לעבור ביופסיה... פעם ראשונה אני כולי רועדת כשאני כותבת את המילים האלו, אני ממש מפחדת.... את יכולה להסביר לי את התהליך במדוייק? בלי להחסיר פרטים........ עוד שאלה- האם חובה להשאר יומיים בבית חולים?....... אי אפשר מיד לחזור לעבודה? מה מטרת ההשגחה? האם יש סיכון כולשהו?

פנפוני

New member
תודה לכולכן../images/Emo41.gif

אני קוראת את התגובות שלכן ואני ממש מודה לכם על העידוד ...תודה. לגאיה שאלת על הביופסיה אז ככה , מרדימים חלק אחורי בגב בצד של הכליות או שמאל או ימין ואז שואבים עם מזרק חומר ( את לא תרגישי כמעט כלום או קצת אי נוחות) ואז את צריכה לשכב במיטה ולא לקום ולעשות איסוף שתן כדי לראות שאין דם בשתן , ולנוח במיטה ( כך זה היה אצלי) למחרת קיבלתי תשובה שיש לי הרס של נפרונים בכליות ואת השאר סיפרתי כאן..... אני מאחלת לך שהבדיקה תעבור בשלום ושגם התוצאות יהיו חיוביות..... אים תרצי לדבר בטלפון תשלחי מסר ואני אמסור לך את המספר שלי.... דניאלה.

למעלה