ביוץ אחרי איקקלומין

חנה281

New member
ביוץ אחרי איקקלומין

היי,
לפני 3 ימים נצפה זקיק בגודל 18-19 לאחר נטילת איקקלומין(פוליציסטית), ביצעתי בדיקת ביוץ אתמול רק כי אני פוליציסטית וזה מראה אצלי חיובי גם כשלא ואתמול אחהצ הייתה חיובית(בשתן ראשון ובלילה לפני שלילית,הבנתי שזה זמנים פחות טוים לעשות). אתמול חום שחר 35.7 והיום 36.1,הבעיה שלא מדדתי לפני זה אבל בדרך כלל הוא 36.1 כלומר הייתה ירידה אתמול כנראה,זה אומר שלא בייצתי? הזקיק היום כבר אמור להיות מספיק גדול לזה נראה לי. מה אתן אומרות?

secondtime82

New member
מנסה לענות

את חום השחר את צריכה למדוד לאורך ימים כדי לבדוק אם לאחר הביוץ יש עלייה, מסתכלים בעיקרון על 6 מדידות אחרונות כך שקשה לקבוע משהו על סמך יום בודד או יומיים. אם הביוץ היה אתמול או מתרחש עכשיו לוקח לחום יום יומיים לעלות ואז תהיה לך אינדיקציה אם התרחש ביוץ

חנה281

New member
השאלה אם עכשיו

שלא עשיתי את כל המדידות אבל ממחזורים קודמים ובאופן כללי מהאינטרנט אני ראה ש36.1 זה לא חום של אחרי ביוץ,מעניין אותי אם זה קרה למישהי והיא בכל זאת בייצה

Mis Anna

New member
אוכל לעזור אם תצרפי גרף

כמו כן האם עשית בדיקות דם?
&nbsp

חנה281

New member
לא אבל אני חושבת לעשות

ולגבי גרף אין לי,
עשיתי מעט מידי מדידות. לאחר איקקלומין ובדיקת ביוץ שנבדקה רק ביום מחזור 15 אחהצ (לפני זה בדקתי בלילה ובבוקר אז לא מראה לי שהיה טוב) והייתה חיובית.
יום מחזור 14 35.7
יום מחזור 15 36.1
יום מחזור 16 36.1
ביום מחזור 16 הרגשתי בבוקר קצת את צד שמאל של הבאן תחתונה אבל באמת אין לי מושג.

Mis Anna

New member
תמשיכי לבדוק שנראה מגמה

בכל מקרה יכולה לעשות בדיקתדם כדי לוודא שהיה ביוץ

חנה281

New member
האם פצע שהיה אבל החמיר

ליד הסנטר ,שנהיה יותר בולט יומיים או 4 ימים אחרי ביוץ מעיד על מחזור קרב? או שעדיין יכול להיות הריון?

Mis Anna

New member
יש עניין הורמונלי בפצעים שיוצאים לקראת מחזור

עם זאת לא נראה לי בהכרח שזה קשור לזה.

חנה281

New member
השאלה אם גם

לפני הריון אין עניין הורמונלי? שינוי הורמונלי תקף גם למחזור/ הריון? הרי אני לא ממש כמה ימים בודדים לפני מחזור.
ועוד שאלה- ריבוי הפרשות אחרי ביוץ שנמשך כמה ימים - הפרשות שקופות וצהובות יחד(ללא ריח ממש וללא גרד),חלקן מימיות וחלקן צמיגיות יותר,מעיד על משהו?

Mis Anna

New member
אי אפשר להגיד כלום בשלב הזה

כל התסמינים האלה אינדיבידואליים

חנה281

New member
שאלה לגבי בדיקת דם

לקחתי דופסטון להבאת המחזור ואחר כשקיסלתי מחזור איקקלומין. ביצתי בדיקת דם לפרוגסטרון ביום ה18 למחזור ויצא 58.2 - זה בודאות ביוץ? כי באחד הפורומים רופא כתב לי משהו שיכול להיות הריון או ציסטות. הריון אי אפשר עוד לבדוק כי זה מוקדם מידי ולגבי הציסטות לא הבנתי? זה לא פוט אומר שהיה ביוץ?

Mis Anna

New member
סביר יותר שזה ביוץ

כמה זקיקים היו לך במעקב?
בנוסף, האם את לוקחת תמיכת פרוגסטרון

חנה281

New member
לגבי הכמות

הינ אחד מוביל ואחד שחשבו אולי ציסטה ואולי לא .לקחתי דופסטון רק להביא את המחזור ומאז לא. בגלל זה לא הבנתי איך זה קשור? פרןגסטרון גבוה ללא תמיכה זה לא רק מביוץ?

Mis Anna

New member
לדעתי זה מסמל טובות על הסיכויים להקלט

לא הבנתי כרגע כמה זמן את אחרי ביוץ

Mis Anna

New member
וציסטה עד כמה שאני יודעת

מעלה את הורמון האסטרוגן לא הפרוגסטרון אשר עולה עקב הגופיף הצהוב

חנה281

New member
יש לי עוד שאלה לגבי השתרשות

אם אין לי עדיין או בכלל כאבי השתרשות זה אומר שלא הייתה השתרשות בהכרח?

למעלה