ביוץ ללא הפרשות

sis578

New member
ביוץ ללא הפרשות

הי בנות
האם ייתכן ביוץ ללא הפרשות כמעט? יש לציין כי בדרך כלל מרגישה את הביוץ למשל חודש שעבר הרגשתי כאב בבטן התחתונה בצד שמאל והייתי גם במעקב זקיקים, יום חמישי האחרון הייתי שוב במעקב זקיקים נאמר לי שאמורה לבייץ או שישי או שבת בשישי הורגש משהו ממש בקטנה לא היה בכלל בכיוון של ביוץ
היום בשבת כל היום כאב פה כאב שם אבל גם ממש בקטנה יש לציין שבדיקת ביוץ יצאה לי חיובית היום
קיימנו יחסים גם בחמישי וגם היום
האם ייתכן מצב שיש כשל בשחלה להוצאת הביצית מהזקיק? קורה לי שחודש כן מרגישה בדרכ בצד שמאל ובצד ימין לא כאילו מרגיש חודש כן ביוץ חודש לא
מרגיש כאילו הגוף מנסה לבייץ אבל לא קורה כלום בעצם... היום בערב היו קצת כאבים צד ימין למטה ממש קצת בדרכ בביוץ מרגישה כאבים יחסית חזקים למשך שעה בערך והחודש הזה כמעט ולא.. האם מצב נורמלי לביוץ ללא הפרשות? שיכול להיות ששחלה שמאלית אני מרגישה וימנית לא? האם זה ישפיע על הזרע להגיע לביצית במידה והתקיים ביוץ ללא הפרשות?
תודה לעונות.

METOKA27

New member
ההפרשות האלו מאוד חיוניות לזרע

ההפרשות הפוריות עוזרות לזרע להגיע לביצית יותר מהר
והן גם מסננות את הזרע הלא תקין
ממש מוזר לבייץ ללא הפרשות... תבדקי את זה אצל רופא בהצלחה

dogli3

New member
רק מעקב זקיקים עם בדיקת דם.

יכול להיות שהביוץ יהיה רק היום/מחר (מה גודל הזקיק שנצפה במעקב האחרון?)
לגבי הפרשות - את עושה בדיקה פנימית?
איך היית מתארת את מה שדגמת?

sis578

New member
גודל זקיק

גודל הזקיק במעקב האחרון היה 20מ"מ נאמר לי שאמורה לבייץ ביום שישי או שבת, הכוונה להפרשות רגילות לא כמו לפני ביוץ או הפרשות ביוץ.
יש לציין שהיום בבוקר היו ממש קצת הפרשות המזכירות חלבון ביצה קצת נמתחות יכול להיות שרק היום אבייץ?

מאי292

New member
הפרשות

הפרשות לא תמיד יופיעו בתחתון והשאלה היא האם בדקת הפרשות מצוואר הרחם?.
&nbsp
בכל אופן ראיתי שהגבת שכן הופיעה הפרשה חלבונית אז כנראה שהכל בסדר.
יש בהחלט מצב שהגוף מנסה לבייץ ולא מצליח.... לא חושבת שזה המצב פה.
פשוט כנראה שזה יקרה היום אם עוד לא קרה...
&nbsp
מאחלת לך בשורות טובות :)

sis578

New member
הפרשות

בבוקר הופיעו ממש מעט ועכשיו כבר אין
כבר לא יודעת מה לחשוב
בשונה מאוד מהחודש הקודם שהרגשתי בוודאות ביוץ והיו לי הפרשות רגילות כמו לפני ביוץ
לדעתי לא הגיוני שמיום חמישי הזקיק לא הוציא את הביצית כי כבר היה בגודל האידיאלי היה אמור להיות או יום שישי או שבת, היום לדעתי הוא כבר מעל ל20 מ"מ מה שלדעתי לא הגיוני

missh1

New member
אל תטרידי עצמך במחשבות...

אם עשית מה שצריך, תירגעי ותחשבי מחשבות חיוביות. מעתה זה לא בידיים שלך...

dogli3

New member
הגיוני... הגיוני לגמרי.

כשעשיתי מעקב זקיקים ראשון, הרופא אמר ביום חמישי שהזקיק בגודל 19.5 מ"מ ושהביוץ יהיה בשישי/שבת.
חזרתי אליו ביום ראשון בטענה שלא היה ביוץ עדיין - ההפרשות, הצוואר וחום השחר דוחים את הרעיון.
עשינו א"ס וראינו זקיק בגודל 23 שבייץ שעה אחרי.
זקיק גדל בממוצע 1-2 מ"מ ליום, זקיק מבייץ בין 18 ל-26 (מעל 26 זו כבר ציסטה).
נשמע שאת בטווח והביוץ היום.

sis578

New member
תחזיקו לי אצבעות חזק!!!

הלוואי וזה נכון!
במידה וכן הביוץ יהיה היום
יהיה נכון לקיים גם היום יחסים( אתמול עשינו)? או שמה שהיה אתמול מספיק? כי מומלץ יום כן יום לא... בגלל שאתמול לא היה לי הפרשות כמעט השאלה אם נשאר משהו בפנים או שכל מה שהיה כבר מת...

dogli3

New member
גם היום.

אם הזרע תקין - אין בעיה עם יומיים ברצף, ובכל מקרה הזרע מהיום לא יפגע בזרע מאתמול (מי שהיה צריך להגיע ליעד - הגיע כבר).
&nbsp
בהצלחה

sis578

New member
הפרשות ביוץ או זרע שנזל לתחתונית

בבוקר היה נראה כהפרשות של ביוץ אבל עכשיו נראה כמו זרע שהיה על התחתונית עם ריח חזק וגם לא נמתח בין האצבעות..
לא נראה שמשהו הולך לקרות היום( ביוץ) לדעתי כבר היה ולא הרגשתי פשוט או שהחודש הזה פשוט לא היה ביוץ למרות בדיקת ביוץ חיובית.

למעלה