ביורק ולד זפלין מופיעים ביחד!!!

סריט

New member
ביורק ולד זפלין מופיעים ביחד!!!

הנה מה שכתוב בביורק.קום: http://www.bjork.com/news/?id=899;year=2009#news Björk has accepted the position of lead vocalist for legendary Led Zeppelin, but it was evident that their world tour was in turmoil after original singer Robert Plant decided to concentrate on live work with Allison Krauss. They have been looking for new singer to tour and record with as reported in the media. Björk has though put forward her wish that they only cover with her songs from album I and IV, among them pure classics like: "Good Times Bad Times", "You Shook Me", "Dazed and Confused", "Your Time Is Gonna Come", "Black Mountain Side", "Communication Breakdown", "I Can't Quit You Baby", "Black Dog" , "Rock and Roll", "The Battle of Evermore" and "Stairway to Heaven". The tour kicks off in June after Björk has fulfilled her other engagements. For further details of the tour and tickets are here. הנה הקישור עם הפרטים

סריט

New member
זה היה מצחיק

בדיוק התעוררתי מחלום על זה שאני רואה קליפ של ביורק באתר של ביורק.קום, ואז אני רואה שכתוב שם בעברית שיש ערב קאברים לביורק בישראל ביום חמישי ה2 לאפריל [איך בחלומות אני יודעת את התאריך הנכון ובמציאות לא?], אז אני נכנסת לפורום פה בשביל לכתוב את זה ואז רואה הודעה ממישהו שהוא חדש או משהו כזה ואז התחיל לרדת שלג ברחוב שלי ואני וידיד שלי רבנו עם חברות שלי, לא יודעת, ואז התעוררתי והמחשב היה דלוק עם העמוד של הRSS וראיתי את זה והתחלתי לצחוק כמו אהבלה.

סריט

New member
מה'תה אומררר

אתה האמנת, ויש תיעוד, אז מה אתה מנסה להכחיש? חוץ מזה זו לא אני, זה ביורק.קום הסנדאפיסטים האלה. הם עושים את זה בכל שנה תראו לכם את ביורק בסטרווי טו הבן...

Pygmy puff

New member
נקסט אפ: פיג'יי בדואט+קליפ משותף עם יואב מאור

מתבקש. אני טרם התגברתי על הדבר הזה עם דודו טסה. זה לא קרה. לא לא. אין מצב.

plants and rags

New member
אחרי ת'ום יורק

זאת תהיה התקדמות. דרך אגב, בין השורות אפשר להבין קצת איך פולי מתייחסת לת'ום, זה שהיא לא נוזפת בו באולפן על הבכי שלו לא אומר שהיא אוהבת אותו. היא ממש מתכחשת לסטוריז לאחרונה וטוענת שאך ורק רצתה לעשות "סליק פופ רקורד", אין לה שום סנטימנטים אליו וואט סו אבר. האם זה מה שהיא חושבת על ת'ום יורק, סכריני ומתקתק, ולכן לקחה אותו? תשובה: כן, אלף פעמים כן!!!!!!!11111

plants and rags

New member
לאחרונה,

בראיונות לפיצ'פורק\NME\דייזד אנד קונפיוסז\דה גארדיאן, לא יודע למי בדיוק. אולי אפילו ב-EPK של האלבום. היא ממש מתכחשת לסטוריז. זה לא מוצא חן בעיניי, למרות שאני לא אוהב אותו כל כך. אבל זה בהחלט אומר משהו על היצור שתום העין. היא רצתה סליק פופ רקורד, והשם שעלה לה בשביל ליצור סליק פופ דואט היה תום יורק. כמה מחמיא.

plants and rags

New member
אה ו

קניתי את AWAMWB בדיסק סנטר, עולה 60 שקלים, כמו וולטה בזמנו. הגיע ממש מהר לחנות. רוצו לקנות.

למעלה