ביורק זועמת

Pygmy puff

New member
ביורק זועמת

אבל הפעם, לפחות, זה לא נגמר בצלם שרוט עם חולצה קרועה. שיפור. בהודעה (יש שיאמרו, פוסט) מיליטנטית-משהו היא מתלוננת על העובדה שהתקשורת, ובייחוד מבקרי מוזיקה, נוטים לייחס את עבודת ההפקה/כתיבה/תכנות/מיקסינג/וואטאבר של מוזיקה אלקטרונית לגברים, גם אם ההפך הוא הנכון. "יכול להיות שזה סוג של סקסיזם", היא אומרת, "ל-M.I.A. היה סיפור כזה- האתר המוערך פיצ'פורק.קום הניח שדיפלו הפיק את אלבומה Kala, מבלי לקרוא בכלל את רשימת הקרדיטים. זה פשוט היה צריך להיות הוא, לא יכול להיות שזו M.I.A. בעצמה! אני מרגישה שגם היום, אחרי כל השנים הללו אנשים לא יכולים לדמיין שנשים יכולות לכתוב או להפיק מוזיקה אלקטרונית. אני חוויתי את זה כמה וכמה פעמים, כשאנשים אחרים קיבלו קרדיט על עבודה שאני עשיתי על המחשב. נראה שאנשים מקבלים את העובדה שנשים יכולות לשיר ולנגן בכל כלי שהוא, אבל הן לא יכולות לתכנת, להפיק, לערוך או לכתוב מוזיקה אלקטרונית." והיא ממשיכה: "אני מודה שיש משהו שיכול להיות שגרם לבלבול: אנשים צריכים להשתמש באוזניים [נדמה לי שהיא רצתה להגיד עיניים. הממ] שלהם וממש לקרוא את הקרדיטים כדי להשיג את המידע הזה. כל המוזיקה שיצרתי, כל ה-string arrangements, synthbasslines [איך מתרגמים את זה?] או תכנות של תבניות אלקטרוניות - אני אף פעם לא מנגנת בעצמי בהופעות חיות כי אני רוצה לתת 100% מעצמי בשירה. או שאני משתמשת במחשבים לצורך זה, או שאני נעזרת במוזיקאים אחרים. זה יכול לבלבל." היא מספרת גם על מקרה פרטי שבו ואלגיר סיגורדסון [אין לי מושג, זה תעתיק מאיסלנדית] קיבל קרדיט שלא בצדק על כתיבת כל הקטעים האינסטרומנטליים בוספרטיין, או מקרה אחר שבו ניקו מאפלי על ה-choir arrangement ב-Hidden Place ומסכמת: "עיתונאים, אנא קראו את רשימות הקרדיטים לפני שאתם מפרסמים את המאמרים שלכם".

plants and rags

New member
סחתיקה (סחתיקה? למה דווקא סחתיקה?) על ההשקעה

קראתי את זה לפני כמה ימים ושקלתי אם להביא לכאן אבל אז החלטתי מתוך עצלות: לא. ארוך מדי. כל הכבוד על התרגום גם. אני חושב שהיא פשוט משועממת, הטור נגמר, עונת מלפפונים, ממציאה שטויות. קודם זה היה שיש זיהום באיסלנד, עכשיו נותנים לגברים קרדיט במוזיקה אלקטרונית. בוא'נה, ביורק יקירה, את לא יכולה למצוא עוולות יותר גדולות מאלו? תבע עליה. ונ.ב קטן: יש עכשיו ספיישל של אהובתי קורין בגלגל"צ וראיינו אותה לצורך זה. למה את ביורק בשעתו לא ראיינו? מזלזלים שם בתחנה.

plants and rags

New member
תמותי.

כן זנגביל, קורין אלאל. כמה קורין אתה מכיר שעושים עליהן ספיישל בגלגל"צ?

Pygmy puff

New member
היה ספיישל ביורק?

בפעם האחרונה שאולצתי להקשיב לגלגל"צ, ביורק היתה האיסלנדית (אבל הם בטח אמור סינית) המוזרה שצורחת ב-It's Oh So Quiet. באמת הגזימה קצת הפעם. שתהיה יפה ותשתוק ותתן לגברים לעשות את העבודה. ואם כבר לשתוק, שתלך לשתוק במטבח.

plants and rags

New member
היה ספיישל ביורק

נראה לי לרגל יציאת וולטה, כמה זמן לפני שעשו ספיישל עשור לבסדר מחשב. לא פספסת though. שום דבר חדש. סתם היה נחמד לשמוע שעתיים ביורק בתחנה ההיא שלא נאמר את שמה. הם חתכו את DI באמצע אם זכרוני אינו בוגד בי. ולא שמו את היפרבאלד, אני זוכר ששרית המפגרת התלוננה על זה. יש לי זיכרון פנומנלי, זה היה לפני שנה וכמה חודשים. והשדר אמר שזה מוזר שביורק יכולה להיות אימא שלו. חחחח, אולי כן פספסת. ובענק. ביורק בטח במטבח, מפיקה את אלבום השוקולד החדש. מחפשת גן עדן במטבח שלה או מה שזה לא יהיה שהיא אומרת אחרי שהיא לוקחת את גלולות האושר שלה.

Pygmy puff

New member
יפה מצידם.

הספיישל של אוקיי קומפיוטר היה מגניב, דווקא יש להם יופי של ספיישלים, כנראה בגלל שמביאים שדרנים חיצוניים בשביל זה. וכי זה ב-2 בלילה. שחס וחלילה עמישראל לא ישמע קצת מוזיקה איכותית לשם שינוי. תמיד אמרתי שביורק יכולה להיות אימא שלי. למעשה, היא בדיוק בגיל של אימא שלי. מצד שני, אם היא היתה אימא שלי הייתי בטח זוכה לגורל דומה לשל סינדרי וזה לא כדאי.

Pygmy puff

New member
היא ולא אחרת

פה למטה http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1016&MessageId=119878243

Seasonal Beast

New member
הללויה לשוקולד דיסק.

בתקווה שזה יהיה כמו so broken[הוא שוקולדי? קצת, לא? שוקולד צ'ילי שכזה].

Pygmy puff

New member
גם לנקד היא לא יודעת

נקודותיים בכל מקום ורווחים לפני סימני פיסוק. ואחר כך מתפלאת שחושבים שהיא לא יודעת לתכנת.

למעלה