ביורק חולה

plants and rags

New member
ביורק חולה

נקווה שהיא תתאושש מהכול עד סוף יולי, כי בימים אלו היא ביטלה את הופעתה בשפילד עקב מחלה. ואני שואל: איך ביורק מסוגלת להיות חולה? אם אני לא טועה זאת כבר הפעם השנייה השנה. בנות המקהלה שמות לה משהו בוויסקי? או שזה רק הוויסקי?

plants and rags

New member
זמרת מחו"ל, טיפה מוזרה

שלא תגידו שיש רק את קרן פלס בערוץ 24. יש שם תוכנית, לא זוכר את שמה, שהיא אינטראקטיבית שכזאת. מופיעה תמונה מעוותת של מישהו על המסך והמסמסים צריכים לנחש מיהי הדמות. וברגעים אלו מככבת שם תמונתה של B. עורכת הצ'אט שם אמרה שבגלל שהתמונה קשה לפענוח (לקח לי מאית שנייה לזהות אותה) היא מעניקה רמז: מדובר בזמרת מחו"ל, טיפה מוזרה. אני די בטוח שזוהי ההגדרה המילונית ל-B. בכל מקרה, אף אחד עדיין לא ניחש במי מדובר ועברו 2,000 דקות ונאלצתי לראות את מוש בן ארי. עכשיו פרסומות. אה ונראה לי שזאת התמונה שכל הזמן הראו בכתבות שהודיעו על זה שהיא באה ארצה.

Seasonal Beast

New member
באמת מפתיע.

שניהם. עניין המחלה יותר, כי ערוץ 24 סתם גרוע. היא תמיד נראית עמידה בפני חיידקים וכאלה. ידוע איזה מחלה? B יותר בקטע של קוסמו

אז היא בג'?!

חמודיזה. רק בריאות! אם היא תבטל את ההופעה בארץ זאת תהיה אחת האכזבות הגדולות בחיי... that 4 sure!

Karma Killer

New member
בהחלט יותר מדאיג. אני לא יודע אם זה בגלל

שאנשים מפחדים שתחזור תקרית דפש מוד וההופעה תבוטל או שזה בגלל שמחכים לראות מי עוד יגיע לארץ ואז להחליט או שפשוט היח"צנות לא מספיק טובה

FooK MI

New member
אין סיכוי שרק 200 איש קנו כרטיסים

ויותר מזה, אין סיכוי שכבר 5000 קנו למוריסי (ומעניין שהכרטיסים לסוזי סו לא מוזכרים שם. סוזי והבאנשיז היו כאן בהרכב מלא לפני הרבה יותר זמן, וכבר אז הקהל שלהם היה מצומצם. אם נרכשו רק 200 כרטיסים לביורק, בטח לסוזי נמכרו רק 20). אולי זה עוד תעלול יחצ"ני בסגנון חיכיתי-שתהיה-הנחה-ואין-ועכשיו-היא-לא-תבוא-אז-לקנות-מהר-מהר. כמו בחורף 2007, כשקבעו לרחינה שתי הופעות מראש אבל פרסמו את השנייה רק אחרי שאזלו הכרטיסים לראשונה, כך שאף אחד לא יתלבט ויתמהמה.

plants and rags

New member
הבה נקווה שזה באמת תעלול

זה באמת נשמע לא הגיוני שלמוריסי וכריס קורנל נמכרו כל כך הרבה יותר כרטיסים מאשר ל-B, אבל מצד שני הפרסום של ההופעה באמת היה די מזעזע, ששוקי ייכלם לו, בעצם לא פורסם המיקום הרשמי של ההופעה או הודעה לרכוש כרטיסים או משהו כך שזה כן ייתכן איכשהו. לפי דעתי צריך לפעול בצורה כלשהי, לצאת לרחובות או משהו. אסור לשבת על התחת ולתת ל-B לדלג עלינו מבלי שתזכה לצעוק פלסטין פלסטין ב-DI.

plants and rags

New member
נקודה טובה.

ואנא, פאבליסיטי סטאנט או לא, זה לא המקום לקחת סיכונים: כל מי שלא הזמין כאן, תזמינו, ורצוי כמה שיותר מהר.

קוואלדה

New member
אני קניתי כרטיס

ושבוע אחר כך גיליתי שיכולתי להשיג אותו בהנחה של 100 שקל מארגון המורים...

Pygmy puff

New member
מודה, טרם קניתי.

מסיבות שלא תלויות בי. מקווה להזמין בשבוע הקרוב, מקסימום שבועיים. ואם שוקי יעז לבטל לא נלך להפגין מול המשרדים שלו! נצעק טיבט טיבט או משהו ואולי הוא ייבהל [ואפילו יוריד את המחירים].

Gremshnit

New member
טוב, בטח! אין אפילו מקום מדוייק להופעה!

כאילו, אני לא אקנה כרטיס ב-350 שקל בלי לדעת איפה זה בכלל. אבל בלי שום קשר, אנחנו פאקינג במאי, בארץ במילא כולם קונים רק ביום האחרון~!~@##

plants and rags

New member
רגע, על זה בדיוק מדובר

אם אנשים בפורום של ביורק טרם מזמינים, גם לאחר ההודעה הזאת (שייתכן לחלוטין שהיא טריק שיווקי אבל באמת, אתם מוכנים לקחת את הסיכון הזה?) אני לא חושב שאנחנו יכולים להיות מופתעים מזה שרק 200 כרטיסים נקנו. ההופעה בפארק הירקון. עוזר לך להחליט?

למעלה