ביורק

Seasonal Beast

New member
הגות פילוסופית רדודה, לטעמי.

ובכלל, מאיפה את מחליטה החלטות חסרות בסיס, יש לך הוכחות?

סריט

New member
אתמול הייתי בקניון, והיתה שם מישהי

שקראה עיתון שהיה כתוב עליו: יוגורט טבעי עם חיידקי ביו רק 1.5 אחוזי שומן.

Esmena

New member
השאלה המתבקשת היא...

האם היא הצביעה,ולמי? (רמז:ציפי לבני לא אופציה)

Seasonal Beast

New member
ציפורה לוהטת,

בטח ביורק הייתה מצביעה לה! באמת מעניין. נראה לי שביורק נעלמה מהעולם, התנדפה, נגומה וכו' וכו' וכו'. אפילו חדשות מעניינות אין. העולם לא מתחמם וביורק לא צריכה לשיר על זה?!

סריט

New member
בפעם האחרונהשבדקתי היא היתה מועמדת לאיזה פרס

בתור מפיקה. היא מתמודדת מול בריאן אינו ומארק רונסון.

Esmena

New member
כלומר הסיכוי שלה לקבל אותו שואף לאפס.

יש לה נטייה כזאת,להיות מועמדת שלא זוכה. כמו תסמונת השושבינה שלא זוכה להיות כלה, רק בפרסים-רק שושבינה שהיא גרושה כבר כמה פעמים,כאילו?וגרושה מפסטיבל קאן?טוב, נראה לי שהאנלוגיה הזו הולכת בדרך כל בשר. (לאיטליז?)

Vegvisir

New member
כתבה מפגרת

למה בכל מקום קוראים לה סיגורדרדוטיר (הבת של סיגור ראש?) ?? הם לא יודעים שלאיסלנדים לא אכפת משמות משפחה?? יוהנה הראש ממשלה נראה לי מספיק. וחוץ מזה, למי ביורק הצביעה?? מה זה קשור?? בכלל נשיא איסלנד בחר את יוהנה.

Esmena

New member
כי אנחנו לא איסלנדים..

ואנחנו לא רוצים לבלבל אותה עם יוהנה מהמכולת, או יוהנה ז'בוטינסקי.
נראה לי קצת מוזר לקרוא רק בשם הפרטי לראש ממשלה זרה שהרגע הכרנו.אולי בהמשך (בכל ההמוני אייטימים שיהיו על ממשלת איסלנד,כמובן
זה ישתנה). בקשר לשאר-...... בושתי ונכלמתי! יצאתי מה ז'ה ע'מה. הסליחה עם העם.

Vegvisir

New member
אני יודע יותר מדי על איסלנד

ומה אם הייתי אומר לך שזה סתם שם משפחה, שלא אומר שלאחותה יש אותו שם משפחה ולהורים יש בכלל שמות משפחה אחרים וואי, עכשיו אני מבין כמה זה מפריע לי שאנשים לא מבינים את התרבות שם, ומניחים שזה טבעי לקרוא לה כל הזמן בשם משפחה במקום להשתמש בפרטי. זה כמו שלאולרמט וברק היו קוראים כאן אהוד יוווו איזה מטורף זה וואי להקליד מסטול זה מצחיק

Esmena

New member
אתה בסדר גמור ../images/Emo13.gif

כן ,אנחנו יודעים ששם המשפחה זה על פי שם האב באיסלנד,אתה לא היחיד שיודע את זה..או שלא?איך יכול להיות שאחותה יהיה שם אחר-לא רק אם יהיה לאחותה אבא אחר..?לא?עדכן אותנו על פי הסטייה שלך (oh mine).

למעלה