בטח ביורק הייתה מצביעה לה! באמת מעניין. נראה לי שביורק נעלמה מהעולם, התנדפה, נגומה וכו' וכו' וכו'. אפילו חדשות מעניינות אין. העולם לא מתחמם וביורק לא צריכה לשיר על זה?!
יש לה נטייה כזאת,להיות מועמדת שלא זוכה. כמו תסמונת השושבינה שלא זוכה להיות כלה, רק בפרסים-רק שושבינה שהיא גרושה כבר כמה פעמים,כאילו?וגרושה מפסטיבל קאן?טוב, נראה לי שהאנלוגיה הזו הולכת בדרך כל בשר. (לאיטליז?)
למה בכל מקום קוראים לה סיגורדרדוטיר (הבת של סיגור ראש?) ?? הם לא יודעים שלאיסלנדים לא אכפת משמות משפחה?? יוהנה הראש ממשלה נראה לי מספיק. וחוץ מזה, למי ביורק הצביעה?? מה זה קשור?? בכלל נשיא איסלנד בחר את יוהנה.
ומה אם הייתי אומר לך שזה סתם שם משפחה, שלא אומר שלאחותה יש אותו שם משפחה ולהורים יש בכלל שמות משפחה אחרים וואי, עכשיו אני מבין כמה זה מפריע לי שאנשים לא מבינים את התרבות שם, ומניחים שזה טבעי לקרוא לה כל הזמן בשם משפחה במקום להשתמש בפרטי. זה כמו שלאולרמט וברק היו קוראים כאן אהוד יוווו איזה מטורף זה וואי להקליד מסטול זה מצחיק
כן ,אנחנו יודעים ששם המשפחה זה על פי שם האב באיסלנד,אתה לא היחיד שיודע את זה..או שלא?איך יכול להיות שאחותה יהיה שם אחר-לא רק אם יהיה לאחותה אבא אחר..?לא?עדכן אותנו על פי הסטייה שלך (oh mine).