GrEeNwOmAn
New member
ביוש' אנשים.../images/Emo175.gif
אני נוסעת לטיול של כמה ימים עם שינה ועם המשפחה... רציתי לומר כמה דברים: אתם אנשים ממש סבבה חורשים ומתעניינים בפורום לומדים ומשכילים מהמאמרים הכל~ אתם פשוט סבבה של אנשים פרידה זו כי אני נוסעת לטיול ואתגעגע לפורופם ובמיוחד אליכם עד מאד! רוצה אני לבקש מכם, שתשמרו ותפתחו המון דיונים וכשאני אחזור, לראות אותו מפוצץ באנשים, ודיונים מפה ומםה אני עוד אחזור בקרוב, ותצפו לי בידיים פתוחות
חבר'ה אני אתגעגע אליכם, שחבל לכם על הזמן... מתה על כולכם, וסתיו, שי ודרור, ורוני תכתבו ותתקשרו לפלאפון שלי... אני יכתוב לכם אותו שוב באייסיקיו... ולחברותיי הטובות ביותר, שמדברות איתי בכל מקום ובכל שעה, שאני צריכה: (רוני, הגר, שי, שי, דורון, דרור, עדי וסתיוי כמובן! מתה עליכן... אתן המושלמות שלי, עיניים שלי, כל עולמי.. בבקשה מנהלות: לא למחוק~ ותגיבו אנשים!!!!! מתה עליכם, ב-
רבה, אבישג...
אני נוסעת לטיול של כמה ימים עם שינה ועם המשפחה... רציתי לומר כמה דברים: אתם אנשים ממש סבבה חורשים ומתעניינים בפורום לומדים ומשכילים מהמאמרים הכל~ אתם פשוט סבבה של אנשים פרידה זו כי אני נוסעת לטיול ואתגעגע לפורופם ובמיוחד אליכם עד מאד! רוצה אני לבקש מכם, שתשמרו ותפתחו המון דיונים וכשאני אחזור, לראות אותו מפוצץ באנשים, ודיונים מפה ומםה אני עוד אחזור בקרוב, ותצפו לי בידיים פתוחות