ביו-קונטרול

קליתאה

New member
ביו-קונטרול ../images/Emo12.gif

היי חברים, חזרתי ואני מנסה להשיב לעצמי את הכוחות... מישהו שמע פעם על ביו קונטרול? שמעתי באישפוז ממשהי שזה פשוט הציל לה את החיים והחזיר אותה לחיים שקטים זו שיטה שמדברת על מילת הקסם - איזון...

anat11

New member
ביו-פידבק?

על "ביו קונטרול" לא שמעתי אבל נראה לי שיתכן ומדובר ב"ביו פידבק" שזו שיטה שאני לוקחת בה שיעורים פרטיים. יש כאלו שמוכנים להשבע בה ויש כאלו שלא מאמינים בה בכלל. כעקרון, זו דרך לקצר את הזמנים בין הרגע בו יש לך סטרס (שההנחה היא שאי אפשר למנוע את זה לגמרי) ועד הרגע בו הגוף חוזר לרגיעה. זה לעבוד על נשימות נכונות, על הרפיות וכולי. מתחברים למחשב שמראה לך ממש איזה דברים רעים אנחנו עושים לגוף כשאנחנו בלחץ (עוקבים אחרי חום הגוף, מתח שרירים נדמה לי, קצב נשימות, קצב דופק וכולי). מקווה שעזרתי קצת. ענת

RomiVais

New member
ענתי...

איך את מרגישה עם השיטה הזאת? את עדיין רוקדת? איך הולך?? אני מאוד שמחה לראות שאת נשארת איתנו - אל תעזבי שוב!!
שיהיה לך יום נפלא ביותר רומי

anat11

New member
well, well

היי רומי´לה, שלומי מצוין. אני משתמשת לא רק בשיטה של ביו-פידבק (שרק התחלתי ללמוד אותה). אני פחות או יותר הקפתי את עצמי בעדת מטפלים ויועצים ואני מפרנסת אותם בכבוד רב. חוץ מלקחת אבונקס ולעשות שעורים פרטיים בביופידבק, אני גם עושה אקופונקטורה כבר שלוש וחצי שנים (פעם בחודש בערך), מדי פעם - הומאופטיה, מדי פעם מסאז´, רוקדת פעם-פעמיים בשבוע, מתאמצת לא ללכת לחדר כושר (זה הולך לי לא רע...
), שרינק, וחתולה תרפוטית... צריך לעבוד קשה כדי להצליח לפרנס את הגברדיה הזו ולפיכך אין לי זמן לכתוב בפורום....
נו, טוב, זה תרוצים, אז מה.... אני כאן כל הזמן, אבל בדר"כ מעדיפה לקרוא את דברי השפר ולא לקלקל את טוב הלב השופע פה, עם הפרקטיות והתכליתיות שלי.
המשך שבוע טוב, ענת

סיאמית

New member
אל תשוויצי!!!

גם אני יכולה להיות פראקטית ותכליתית כשאני מתאמצת!!! אבל עכשיו יש לי את ~א~ עטור הפיתקונים והקלסרים (פקיד לאטנטי שכמוהו) אני יכולה להתפנות לפעילות האהובה עלי - בהייה. היום אנחנו הולכים לראשונה למטפלת זוגית שתדבר איתנו על החרדות שלנו מגידול ילד (אבא נכה - אמא שאולי תהיה נכה יום אחד) הוא כבר הודיע שהוא לא מתכוון לתת לה לחקור אותו על אבא-אמא שלו ושהוא יודע בדיוק למה הוא מצפה מהפגישות (הספורות לדעתו) איתה. כמובן שהוא לא היה אצל פסיכולוג מעולם. מה הוא מבין!!! אין צ´אנס הרי שהפגישות יתרכזו אך ורק בנושא שבאנו בגללו.

RomiVais

New member
סיאמית - בהצלחה!! ../images/Emo13.gif

מקווה שתהיו מרוצים מהמטפלת הזוגית, ושגם אם תדברו על דברים אחרים ממה שחשבתם - תרגישו בנוח והיא תעזור לכם... תעדכני אותנו איך היה... לילה טוב והמשך שבוע נעים רומי

RomiVais

New member
ענתוש... כמה תיקונים... ../images/Emo24.gif

קודם כל אני רוצה להביע מחאה!! על מה שכתבת: "בדרך כלל מעדיפה לקרוא את דברי השפר ולא לקלקל את טוב הלב השופע פה, עם הפרקטיות והתכליתיות שלי". מה זה צריך להיות יקירתי??? אני מוחה
את לא מקלקלת שום דבר פה, להיפך!!! את מוסיפה לפורום כמו כולם ותענוג לקרוא הודעות שלך. אז אני מבקשת, להמשיך לכתוב, כי אחרת אני אבוא עד אליך כדי להכריח אותך
יש הסכמה??? יופי!!!
אני נדהמת מכמות הדברים שאת עושה. זה מצויין - כל הכבוד על ההשקעה!! אני בטוחה שכל דבר תורם לך משהו חיובי. תמשיכי כך ואל תשכחי את מה שהסכמנו פה למעלה...
שיהיה לך ערב נפלא ביותר והמשך שבוע נעים רומי

קליתאה

New member
לא, לא ביו פידבק

זוהי שיטה לנטרול גורמי אלרגיה במזון ובסביבה (כי הרי מערכת החיסון שלנו מגורה גם ככה יתר על המידה), ועל ידי כך להפחית מהגוף גורמים אלרגניים אני אנסה ואספר...

אורית...2

New member
היי קליתאה !!! ../images/Emo24.gif

האם את מתכוונת לשיטה של שרה חמו ??? כתבת שתפרטי יותר.... אז אם את רוצה פרטים על שרה חמו (אצלה זה שינויים בתזונה ) יש לי... (כמובן שכל מי שרוצה...) זה לא מנסיון אישי, רק ממה ששמעתי על הניסים שהיא עושה עם שינוי התזונה . ויש גם ספר שלה "שביל הזהב לריפוי הטבעי "

קליתאה

New member
אוכל זה תמיד טוב...

היי אורית אני לא בטוחה ששרה זהו שמה, אבל זה כן אמור להיות נטרול גורמי מזון החשודים ביצירת אלרגיה אבל לא רק (שמעתי על מישהי שאלרגית לאדי דלק, ומאז שהפסיקה לתדלק בתחנות, היא מרגישה הרבה יותר טוב... בכל מקרה - את ניסית את השיטה?

אורית...2

New member
לא ניסיתי !!! ../images/Emo8.gif

קליתאה שלום !!! איזו שיטה ניסיתי של שרה חמו לא ,לא עשיתי כי זה אוכל אורגני ונדמה לי שגם בלי לחם...(עוגות אאוט...) לא בשבילי.... אבל איך מוצאים אלרגיה לאדי דלק ??? אני צריכה לרדת עכשיו לתדלק... זה מעניין באיזה שיטה מגלים אלרגיה לדברים האלו. עשו לי לפני 2000 שנה טסטים לאלרגיות ואני אלרגית לצבעי מאכל , לא זכור לי שבבדיקה הזאת בודקים גם אדי דלק ??? את יודעת באיזה שיטה ? ביי !!!

RomiVais

New member
קליתאה יקירה!! ../images/Emo24.gif

קחי את הזמן שלך, השיפור יגיע!! לאט לאט תראי שאת מרגישה יותר ויותר טוב ככל שהימים עוברים. אמא שלי קיבלה סטרואידים בסוף אוגוסט. לאט לאט היא קיבלה את הכוחות חזרה ועד היום היא עובדת על עוד ועוד שיפורים. ואכן הסטרואידים הם דבר מדהים לדעתי. כי זה מציל את אמא שלי... למרות הכל. אני מאמינה בלב שלם!!! שאם אמא שלי הצליחה להגיע ממצב של חוסר תנועה מוחלט ברגליים להליכה של כמה צעדים, את תצליחי גם כן להחזיר את הגלגל אחרונית ולהשתקם לחלוטין. מקווה שיש לך מספיק תמיכה ואהבה של משפחה וחברים. זה מאוד מאוד חשוב!! לגבי הביו-קונטרול לא שמעתי... שולחת לך המון חיבוקים רומי

למעלה