ביזיון באגודה: רוצים לבחור במי לבחור!

ביזיון באגודה: רוצים לבחור במי לבחור! ../images/Emo124.gif

עצרת הזדהות: רוצים לבחור במי לבחור!! יום ג' הקרוב, 26.05.09, ג' בסיון, 17:30 מול בניין האגודה חברים יקרים, כולנו יודעים שבתאריך 10.06.09 (י"ח בסיון) יתקיימו הבחירות לאגודת הסטודנטים. לאחרונה ראינו מספר תאים שהחליטו להתמודד, וכידוע לכולנו תחרות ויוזמה הן תמיד דבר טוב. לצערנו הרב החליטו בוועדת הבחירות בעקבות הטעיה, כוח, בירוקרטיה ותקלות טכניות של נציגי האגודה - לפסול את התאים 'עוצמה' ו-'שינוי אמיתי' מלהתמודד בבחירות. המשמעות היא שבמצב של היום, תבחר שוב אותה האגודה, בלי לתת לנו את האפשרות לבחור את נציגנו! ולהציג אופוזיציה מול התא המכהן כיום. פשוט גנבו לנו את האגודה מתחת לאף! חברים יקרים, לא משנה במי כל אחד תומך, למי כל אחד מצביע, ומי אתם רוצים שייבחר: חייבים לתת לנו את הזכות לבחור במי לבחור!! ביום ג' הקרוב 26.05.09 (ג' בסיון), תתקיים הפגנה בשעה 17:30 מחוץ לבניין האגודה, בו תתכנס וועדת הבחירות לדון בערעורים בנושאים אלו. הזכות לבחור ולהיבחר הינה זכות יסוד של כל אחד מאיתנו. אנו חייבים להלחם למען דמוקרטיה אמיתית, דמוקרטיה ולא בירוקרטיה. אנו נלחמים למען זכותנו לבחור. כולנו, אבל כולנו חייבים להיות שם. לפרטים וסיוע - מטה המאבק: ------------------------------------ אחראי קשר עם עיתונאים- אור ליבמן- 052-7380585 רכזי שטח ופעילים- לירון פוליצר- 052-8888114, עומר רזניק- 050-6430147. אחראית שלטים- סבינה 054-4880053.

נורא נוח להאשים את כולם

אבל בתור אחת שהיתה עדה לכל מה שהלך שם, אתם התנהגתם בצורה שיקרית ומבזה ותפסו אתכם 'על חם'- ולכן נפסלתם! ההטעיה היתה שלכם ולא של אף תא אחר! אז עכשיו אתם מנסים להגיד ששוב התאים האחרים וכל אנשי האגודה אשמים חוץ ממכם. אני מאוד מקווה שהצדק יישאר על כנו ושלא יתנו לכם להמשיך בשקרים. בהצלחה לכל המתמודדים הישרים!

אז בתור "עדה"

בואי תפרטי בדיוק מה ההתנהגות השקרית והמבזה, שבגללה את רוצה שחברך היקר מר גלעד ברגיל יבחר ללא בחירות, גברת דמוקרטיה תומכת אגודה?

לזייף מסמך מול עורך דין!?!?

להחתים סטודנטים על הרכב של תא, ולבסוף לשנות את אחד השמות- זה לא חוקי. לעשות את זה מול עורך הדין של ועדת הבחירות - זה לא חכם. אחיין שלי, אם הוא עושה משהו לא בסדר, הוא בוכה או מתבייש. אבל הוא לא יאשים אחרים. אמנם הוא בן 6, אבל יש לכם מה ללמוד ממנו.

חייבת שתסביר את הטמטום

בתור דובר האגודה - איך אתה יכול לרשום דברים שקריים, לא נכונים בלשון המעטה, לא מבוססים, מהם עולה ריח של פגיעה בשם הטוב וכן של הוצאת דיבה. בתור אחת המתמודדות - הייתי בהחלט תובעת אותך. אנשים קוראים מה שאתה כותב, תבין את זה!

בואי תתבעי אותי!!

את יודעת בדיוק כמוני שזה נכון. אז... יאללה לבית משפט. יושב ראש ועדת הבחירות שראה את כל הביזיון הזה, עו"ד גולדנברג, יכול להעיד לטובתי. אז... לאקשן, תתבעי אותי.

ההפגנה הצליחה, חלקית. תמונות וסרטונים כאן!

חברים יקרים, תודה לכולם, על שסוף סוף הראנו שהסטודנטים בבר לא יצאו פראיירים. בהפגנה שספק אם ידעה אוניברסיטת בר אילן מעודה, מחו עשרות סטודנטים מול בניין האגודה על פסילתן של שתי רשימות מתוך 4 המתמודדות בבחירות. רשימת שינוי אמיתי התקבלה. לצערי רשימת עוצמה נפסלה ולא תוכל להתמודד בבחירות. בסרטון ובתמונות תוכלו לראות בדיוק מה הסטודנטים בבר אילן יכולים לעשות. www.TrueChange.co.il לחצו על קטגוריית סרטונים. בברכת חג שמח,

מה הצליח ב 15 אנשים שטרחו להגיע?!?!

הייתה ועדה שהחליטה לרחם על תא שינוי, שהגיש טפסים באיחור ועל זה שהוסיפו שם של סיו"רית ללא ידיעת הסטודנטים מול העורך דין. זה לא חוקי. אבל... ריחמו עליכם.

למעלה