ביזיון באליפות ישראל באיגרוף תאילנדי...

SHOGUN RUA

New member
ביזיון באליפות ישראל באיגרוף תאילנדי...

חברי הפורום היקרים, שימו לב מה אירע באליפות ישראל 2011 באיגרוף תאילנדי WMA... http://www.youtube.com/watch?v=L6yVP0L176M&feature=related התנהגות זאת מראה על חוסר ספורטיביות והגינות מצד היריב ופינתו... במהלך הקרב מגני מרפק יכולים ליפול וזה בסדר אך כאשר נכנסים לפינה בתום כל סיבוב וכאשר יוצאים לסיבוב הבא מגני המרפק על המרפק כחוק ולכן אני רואה את ההתנהגות הזאת כדבר שנעשה בכוונה ובהפגנת חוסר הגינות וספורטיביות ובמהלך שנעשה בזדון... באותו סיבוב שתראו בסרטון הבחור נחתך מהמרפק בגבתו ונזקק לטיפול רפואי (מספר רב של תפרים בגבה) בגלל מעשה טיפשי זה. אשמח אם תשתפו אותי בחוות הדעת שלכם לגבי התנהגות זאת..?

RoyceGracie

New member
החוות דעת שלי היא שלא היית צריך לפרסם כזה דבר

בפורום אלא ליצור קשר עם הנהלת הליגה ולתת את דעתך

muaythai

New member
שלום,

צער רב לי על החניך שלך או החבר, ועל פי מה שראיתי, זה באמת לא היה הוגן ופייר מצד הלוחם שמגיניו היו מטה ולא על המרפק. חבל שהשופטים לא שמו לב לכך, או המאמנים במהלך הקרב והעירו על כך. בכל אופן, מחזק את דבריו של זאב, דברים כאלו מפנים אל מי שאירגן את אותו הערב, את ההתאחדות WMA, ולהתלונן בפני מי שצריך. חבל שכך נעשה באותו הערב, ובאמת מצער לראות "ולשמוע" על הבחור שהיה צריך לעבור את אותו הסבל ולצאת עם תפרים בגלל משהו "טיפשי" שאף אחד לא שם לב אליו. נקווה שלהבא, זה ילמד את החבר'ה להיות הוגנים ולהיות ערניים יותר גם לדברים "הקטנים" במהלך הקרב, שלא תמיד שמים לב אליהם. בברכת המשך שבוע טוב, ארז שוקרון.

SHOGUN RUA

New member
סרטון זה נשלח ל דודו רומי מארגן התחרות

הוא בתגובה החליט למרוח את הזמן ולהתנער מהמקרה...

ETZ301

New member
בניגוד לחברי למעלה אני חושב שיש מקום לפרסום..

הסרטון באינטרנט. אילו לא היו ראיות שתומכות בדבריך, הייתי מסכים אתם ללא שום ספק. אבל אתה מצרף כאן סרטון אינטרנט שדי מאשש את דבריך. רואים בבירור איך הבחור נכנס לפינה עם מגנים במקום ויוצא מהפינה עם המגנים משוכים כלפי מטה.

muaythai1231

New member
באמת מצער מאוד!

אני חושב שמארגני התחרות צריכים לעשות חושבים...ולפצות את הבחור בדרך כלשהי או לכל הפחות לפסול את הקרב...זו לא צורה לנצח! זו אינה ספורטיביות...זה אפילו די מגעיל...

daskaliano

New member
חבל מאוד, מצער מאוד לא ספורטיבי ולא לעניין

האם צריך לפרסם את הסרטון או לא ? זו שאלה משנית. האם מדובר בארוע חריג, לא ספורטיבי, בודאי שכן. זו התנהגות פסולה, מזכירה את הימים של לפני מאה שנים בהם מתאגרפים היו מכניסים מסמרים לכפפות כדי לפצוע את יריביהם. מאז הענף עבר כמה שינויים והשיפוט מטרתו לשים לב בראש ובראשונה לבריאות הספורטאים ולא לשום דבר אחר. על שופט הזירה להיות ערני ולשמור על המתאגרף החלש יותר ולא לתת לדברים כאלה לקרות. האם ב2011 בתחרות ספורטיבית יש מקום להתנהגות מסוג זה ? התשובה היא לא ! בלי שאכיר את המאמן של הספורטאי אני מצהיר סמוך ובטוח שברור לי שמאמנו של הספורטאי לא כיוון אותו לכך. לי ברור דבר אחד, התשובה לארוע מסוג זה צריכה להיות אחת ויחידה והיא: על המאמן של הספורטאי וכמובן על מארגני התחרות להתנער מהתנהגות מסוג זה גם אם זה כרוך באי נעימות מול הספורטאי. המסר שצריך לצאת בהצהרה כזו צריך להיות חד, ברור, לא מתפשר ובהיר כשמש. על מארגני התחרות ועל מאמנו של הספורטאי לפסול את הקרב. רוח התחרות צריכה להיות הוגנות וכל שאר ערכי הספורט החשובים של תחרות הוגנת, ספורטיבית, לנצח ביושר ולהפסיד בכבוד. הדרך היחידה להבהיר שלמקרים כאלה אין מקום בבית ספרנו היא כמו שאמרתי במעשים ברורים. אסור שספורטאי יבין לא במישרין, לא בעקיפין, לא בין השורות, לא כמשתמע ממשהו, לא מהדברים ולא מרוח הדברים שהמטרה מקדשת את האמצעים. חבל מאוד ושבת שלום לכולם.

באם זה נכון אז אקצין ואומר....

שצריך למנוע "מהספורטאי" הזה להתחרות, ופשוט להשעות אותו מתחרויות שאמורות להיות ספורטיביות ולא כדרך פעולות מלוכלכות..... כל הנאמר לעיל בהנחה שאותו ספורטאי עשה מעשה זה ביודעין, אין לי מושג, שהרי אי אפשר לדעת.... יניב

muaythai

New member
נכון מאד.

חבל שהוא לא שם לב לכך, וזה גם מה שאני אמרתי. שבוע טוב לכולם. בברכה, ארז שוקרון.

איקו

New member
פשוט בושה - מאמן הוא קודם כל מחנך !!!

מאמן הוא קודם כל מחנך ואחר כך מאמן . דמות המאמן היא כל חשובה לבניית התלמיד עד שבמקרים כאלה בונה תלמידים ומאמנים לעתיד עם ערכים פגומים. וזה חבל. מאמן טוב לא יכול לעבור לסדר היום עם מקרה כזה - אלה עם הוא זה שמלמד להיות כזה.. משה.

למעלה