ביזיון, ביזיון, ביזיון

ביזיון, ביזיון, ביזיון

ישבתי היום מול הטלביזיה- וצחקתי. פעם, הייתי מניח שהייתי אוכל את הלב. כזאת תבוסה? ועוד מגרמניה שנואת נפשי הנצחית? אבל היום- בין לבכות ללצחוק בחרתי לצחוק. אולי זה נובע ממה שקרה לי לפני ארבעה חודשים, כשבעיטת הדרדלה של אנדראס הרצוג הבקיעה את חומת יריחו של נבחרתי האהובה מול עיני הכלות. שבוע הייתי באבל, מסרב להאמין. אבל היום? צחקתי. למה שאתרגז? עם יו"ר התאחדות כה נפלא וחביב כמו גברי לוי על שלל הסיגרים שלו, עם פרשן נפלא כמו שלמה שרף (כבר שכח איך נבחרת נערות הליווי שלו חטפה תבוסה לא פחות גדולה, ועוד בבית, ועוד במשחק רשמי מכריע, ועוד מול דנמרק החלשה יחסית), עם מאמן נפלא שמשתכר מאות אלפי דולרים לשנה על חשבון משלם המיסים וחוטף תבוסות שלאחרונה נראו פה ב1945, למה שאתרגז? הכל נפלא.

CHOFA

New member
גם אני רציתי לרשום הודעה כזו...

בס"ד אבל לא הייתי בטוחה שזה ממש קשור לפורום. בכל אופן כשההרכב של הנבחרת נראה כמו אפרוחי ג´לגוליה ביום טוב למה אפשר לצפות?? מזל שזה רק משחק ידידות... ושאלו יהיו כל הבעיות שלנו

CHOFA

New member
ושוב הפסד...

בס"ד הפעם של מכבי לאפס פילזן. אבא שלי תמיד טען שעדיף לנו להתמקד בלהיות עם הספר כי בתחומי הספורט....

שמאלני

New member
זה מצוין שהפסדנו לפילזן....

משום שעכשיו אנחנו בבית יותר קל מאשר היינו צריכים להיות,יש אלוהים. אני לא האמנתי שגם אם אנחנו רוצים שנפסיד לפילזן בבית,אבל כנראה עקב הבקשות שלי זה קרה. ב"ה אנחנו נגיע לפינל פור ונקח את גביע אירופה,אבל לפני זה מכבי ת"א בכדורגל צריכה להתעורר ודחוף לפני שהירוקים המגעילים יקחו את האליפות.

CHOFA

New member
טוב נו...

בס"ד א. עם היכולת שמכבי מציגה בכדורסל גם הבית הזה לא יעזור לה(מה גם שטאו ויטוריה היא סגנית אלופת היורוליג בשנה שעברה(היא הפסידה לקינדר) והיות שרק קבוצה אחת עולה מכל בית.... ב.הירוקים ה"מגעילים " יקחו אליפות,אבל מכבי ת"א בהחלט משתפרת: הם לא הפסידו לקרית גת....

דתיה שאוהבת כדורגל?

אכן, בחורה כלבבי (בתור אדם שהכדורגל הוא הדבר היחיד שמפריד בינו לבין חיים דתיים).

דוביד 1

New member
"המראה שהתגלה שם"

עם כל המנטליות החפיפניקית שאופפת את המדינה ,ככה ניראתה גם ההגנה שלנו.רק אופטימיים חסרי תקנה ,שחקנים עם האף במעלה המדרגה ,חשבו שאפשר לבוא להתגונן ולהוציא תוצאה טובה.למרבה הצער שיערתי שתיהיה תבוסה.רוחה הלוחמת של הניבחרת ניראתה בדיוק כמו רוחו הירודה של העם.אנחנו רק חושבים שאנו יותר טובים,ברמה שווה,לא פחותים =מהגויים.עוד לא הוכחנו את עלינותנו במיגרש וגם לא מחוצה לא.אני מאמין בסימנים משמיים.כשהניבחרת מפסידה 7:1 בגרמניה זה אומר ש:במחצית הראשונה היושב במרומים הראה איך אנו "דויד" מסוגל לבלום את "גוליית" וגם להחטיף לו ולבייש אותו 1:0.במחצית השניה הוכח שאפשר לגמד ,לדרוך,למעוך,לשבור את רוח השחקנים כמו את רוח העם.המשל:המישחק בגרמניה.הנימשל:מצבו של "עם ישראל"שאם לא יתעורר ,יאמין,ימצא את עצמו במציאות של אותה מחצית שניה.

Roobie

New member
האמת שזה שטויות..

אבל אם כבר אני נכנס לתוך המשחק שלך - בואו ננסה להפסיק להראות לכולם שאנחנו יותר טובים ונעשה שלום.

יאללה... בואו נעשה...

מה רע? מכסימום עוד כמה מאות יהודים ירדו לקבר, כפי שקרה אחרי הפעם האחרונה שבה הלכנו בעצת השמאל ועשינו "שלום" (הסכמי אוסלו).

Roobie

New member
הסכם אוסלו לא גרם לרצח יהודים

הרס הסכם אוסלו ואי-מילויו על-ידי שני הצדדים (ישראל והרשות הפלשתינית) גרם לכך

dorrn

New member
כן...

מסתבר שכשנותנים לטרוריסטים נשק,כסף,ושליטה על מיליוני אנשים,הם לא משתמשים בכוח הזה למטרות טובות. מי היה מאמין... ובנוגע לישראל,אולי היו מספר הפרות של אותו הסכם ארור,אבל כולן נבעו מהתנהגותם של ה"שותפים" הפלסטינים. איך אפשר בכלל להשוות אותן להתנהגות של הפלסטינים,שנבעה מרצון להביא להשמדת ישראל,באמת לא ברור לי.

291

New member
הסכם אוסלו...

פשע....ויבוא יום ונלמד את זה...הסכמיי אוסלו...התוצאות עומדות בפנינו...תראו מה קרה לנו...לא רק מדינית...אלא חברתית...כלכלית.....הכל זה פגע בנו...על מה מדברים בכלל?על איזה אי ממש ההסכמים?מה הנאיביות?למה להתמם עד כדיי טפשוט...

ריאליסט

New member
צודק.........

וזה רק סמפטום של הקלקולים למיניהם והשחיתות שמתפרצת בכל נקודה במדינה.

למעלה