ביזיון

מיטללל

New member
ביזיון ../images/Emo59.gif

יום האישה הבינלאומי היום ונקבות הפורום ככה...שותקות... בכ"מ. אין לי כוח למילים ארוכות... עם הלק, הליפטסק ושאר הדאווין: אז הנה, יקירותיי, מיני שאלון רק עבורכן: 1. יום האישה אומר לכן משהו? מדגדג לכן בכלל? 2. מי היא מודל האישה שלך? 3. מה לדעתך היחוד של הנשים כנשים? 4. לדעתך עדיין קיים פער בין בנים לבנות? 5. מה החוויה הכי רעה שעברת עצם היותך אישה? 6. מה החוויה הכי טובה שעברת עצם היותך אישה? * מועתק חלקית מפורום "שיחת נשים".

pain is MY love

New member
ברוך שעשני אישה!

1. ת'כלס לא מדגדג לי. אני לא מהפמיניסטיות שרצות ברחובות עם חזיות שרופות בגלל שהיום יום האישה. בייחוד שבארץ כמעט ולא מציינים את היום הזה... 2. אישה שיכולה להשיג כל מה שהיא רוצה וזה כמובן כשיש לה את המכלול: יופי, שכל, שאיפות גבוהות, כוח רצון, אמונה, בטחון עצמי ואבא עשיר
3. הכוח לשנות פרצופים ולהתאים את עצמנו למצב בצורה כזו שבה נפיק ממנו את המיטב... זה מתבטא בדרך כלל בפלירטוטים ופיתויים שונים ומשונים כדי להשיג מה שאנחנו רוצות... 4. קיים. הוא קטן עם השנים אבל אין מה לעשות בנים הם בנים ובנות הן בנות. ככה בנוי העולם. אם לא היה שום פער לא היה צורך בשני מינים... 5. להיות אובייקט מיני זה אף פעם לא נחמד... 6. להיות מחוזרת זה דווקא מאוד מאוד נחמד...

Zoharrr

New member
מיאו

1. יום האישה אומר לכן משהו? מדגדג לכן בכלל? לא ממש 2. מי היא מודל האישה שלך? אין לי,אולי בת דודה שלי. 3. מה לדעתך היחוד של הנשים כנשים? שאין דבר יותר רע וביצ'י מהן. 4. לדעתך עדיין קיים פער בין בנים לבנות? פער מאיזה בחינה?בחרתית לא. שכלית אנחנו הרבה יותר מפותחות,אבל הם אנשים טובים יותר. 5. מה החוויה הכי רעה שעברת עצם היותך אישה? לא עיניינכם. 6. מה החוויה הכי טובה שעברת עצם היותך אישה? הפעם הראשונה שלי :)

ת מ י מ ה

New member
יום האישה ...

1. אומר לי , אבל כל יום הוא מין יום אישה , כל פעם שמישהי עושה משהו שפורץ גבולות זה חג בשבילי.. 2. יש כל מיני , אימא שלי , דודה שלי מורה לספרות שהייתה לי מממ יש הרבה נשים שלקחתי מהן הרבה 3. הייחוד? ממ כל אחד והייחוד שלו ... 4. קיים פער , אבל אני לא חושבת שזה נכון לחשוב שאנחנו צריכות להדביק פער , אלא פשוט לעשות דברים שבנות חושבות שהן לא יכולות והן כן יכולות.. 5. חוויה רעה? ממ כל מיני.. 6. התאהבתי...(רציתי לכתוב שהייתי לוחמת אבל אנשים יפרשו דברים ויחפרו בזה-ראה שירשור מפלצתי מלפני כמה חודשים..)

נועם m

New member
למה לא לשאול גם את הזכרים?

1. הבעיה שלי עם יום האישה היא שהוא הוצא מההקשר ההיסטורי שלו. הוא נקבע לציון צעדת המחאה הגדולה הראשונה- של פועלות הטקסטיל, בארה"ב ב- 1907 היום, אף אחד כבר לא מודע לזה ויו האישה מצויין על ידי מכירת מסקרות בהנחה... פיספסו לגמרי את הפואנטה... 2. אמא, סבתא רבה והמורה לספרות 3. רגישות מדהימה (אצל הרבה מאתנו), שטרם מצאתי אצל גבר 4. לצערי כן. במיוד בתחום החברתי. החברה היא עדיין חברה גברית. 5. אני ממש מפחדת מהנושא של אנסים, הטרדות מיניות, ניצול מיני וכו'. ממש. אני מרגישה מאויימת תמידית בתור בחורה. 6. לא חושבת שיש לי אחת כזו. אני מאוד שמחה שנולדתי למין הנכון, פשוט אינני יכולה לקור חוויות ספציפיות לעניין...

Piren

New member
סתם שאלה

כשאת אומרת "למין הנכון", למה את מתכוונת?

TheWhiteTigris

New member
כי בתכל'ס

זה לא מזיז לגברים. יום האם לדוגמא זה יום שצריך להזיז לנו. זה היום לכבוד אמא שלנו, שהי אחד הדברים המקודשים ביותר של הגבר. אבל "יום האישה" זה יום שבו אתם מגבירות את עוצמת היללות על כמה שגברים חארות, וכמה שאתן מסכנות, ובקיצור הרבה פקה פקה שלא מעניין גברים.

Zoharrr

New member
חחח תסביך אדיפוס?

אמא שלך היא אחד הדברים המקודשים לך? אני אוהבת את אמא שלי ומעריצה אותה אבל וואו...

liontamer

New member
אמא יש רק אחת!!!

נשים/חברות היו לפני ויהיו גם אחרי ולא משנה כמה אמא מרגיזה, לאמא תמיד נסלח ואמא תמיד תהייה שם לתת את הגב, או לעשות את הפרצופים אבל בכל זאת היא אמא... ותמיד האוכל שלה הכי טעים בעולם והיא תמיד יודעת אם הכל בסדר או לא לאון אוהב את אמא, אפילו שקנה אופנוע

TheWhiteTigris

New member
ידוע

שבשביל הגברים אמא זה יותר חשוב מחברות ומליון דברים בעולם. בזמן שהבנות עסוקות בלריב עם אמא שלהן, הבנים פשוט אוהבים את אמא. אל תדאגי. אמנם את לא תהיי חשובה לבעלך כמו אמא שלו, אבל יום יבוא, ויהיו לך ילדים שאת תהיי הכי חשובה בשבילם.

למעלה