בעיות של עשירים...
כפי שכבר הועברתי כמה דפים קודם, אלה לא בעיות שלנו. התוכנית אומרת: תפסיק לקנות מותגים, לקנות פיס, לזרוק אוכל לפח, להחזיק 2 או 3 מכוניות, להדליק דוד לכל היום, ....בקיצור מדברים אל מכורים להוצאות, או למכורים במלאו המילה: למה לא אומרים: תפסיקו לעשן...!1500שח לחודש תקצצו באוכל....סוג גבינה אחת, רק עוף, עגבניות, במקום פירות.... תסגרו מזגנים,כי מאוורר,...זה מספיק למי שאין ממה לשלם. זוג נעלים אחת לכל אחד, בטוח אנשים שראינו אוספים בארון, אחרים ,על מגף. בגדים, רק משווקים.גם חזיות ותחתונים. בילוים? הא! לילדים...אין קולנוע, פארקים, חוגים, מ-ס-י-ב-ו-ת! גם שם לא צריך להגיע, המתנה עולה פי 2 מארוחה בבית. רק למי שיכול לשלם, אינטרנט וקוולים, זה 400 שח לחודש, וזה צריך לספק הגדולים והקטנים של המשפחה, בנוסף, אתה יודע איפה הילדים. ובקשר למשכנתה! כל אחד חייב לשלם על הגג שלו?. גם משלא "עושה קופה" כל חודש, חייב לשלם לפחות 2000שח +-?זה מה שכל אחה יכול לשים במשכנתה.בלהתחשב שלא נעשה עברה כל שנה שנתים, שמתחזקים אותו לפי הכולת,ואם צריך להחליף בלתה ששברת, זה הבלתה שלך. בקיצור יש אנשים שחושבים שזה בושה לקצץ באוכל, לשלוח את הילדים עם בגדים מתוקנים, להורים כמה נורות מהקירות, לשטוף רצפות כל יומים.....למה לא? זה קיצוץ לא נורמלי! אנשים יודעים בדיוק מה לעשות, הם רק מתביישים להודות.אבל הם עושים בדיוק כמוני. וככה מצליחים לתחזק בית קטן, נקי, צנוע, עם ילדים חברותיים, בריאים, רכב ישן אך אמין, (כן, כן זה לא ריווחי...אך זה ה----לוקסוס שלנו אם לא עוברים את ה300שח בנזין עם ביטוח ותיקונים, זה כדי.) ךמה אני מספרת את כל זה? כי אנחנו,(אמא פלוס 2, אחרי תשלום לגג(משכנתה או שכרות, לפי החלתה של כל אחד, איפה לחיות)מסתדרים עם 3700שח. יש עובר.......אבל משלמים אותו עם התמריץ....או קרן השתלמות. זהו. אז אני עדין מחכה לטיפים: מאיפה לקצץ, אם אני רוצה עדין לחיות???