ביחד או לחוד

ביחד או לחוד../images/Emo35.gif

מה עדיף? הזמר כסולן בפני עצמו או כחלק מהלהקה?
יהודה פוליקר, בבנזין או לבד?
אברהם טל, עם שוטי הנבואה או לבד?
גידי גוב, עם כוורת או לבד?
שאנן סטריט, עם הדג נחש או לבד?
יובל בנאי, עם משינה או לבד?
חמי רודנר, עם איפה הילד או לבד?
יזהר אשדות, עם תיסלם או לבד?
מאור כהן, עם זקני צפת או לבד?
דודי לוי, עם נוער שוליים או לבד?
יהלי סובול, עם מוניקה סקס או לבד?
דני סנדרסון, עם כוורת או לבד?
שלום חנוך, עם תמוז או לבד?
אריק אינשטיין, עם החלונות הגבוהים או לבד?
פיטר רוט, עם מוניקה סקס או לבד?
שרון הולצמן, עם אבטיפוס או לבד?
אלון אולארצ'יק, עם כוורת או לבד?
שחר אבן צור, עם מוניקה סקס או לבד? זהו

אמממ..../images/Emo38.gif

יהודה פוליקר, בבנזין או לבד? לבד. אברהם טל, עם שוטי הנבואה או לבד? לבד. גידי גוב, עם כוורת או לבד? כוורת
שאנן סטריט, עם הדג נחש או לבד?
|נחש|. יובל בנאי, עם משינה או לבד? משינה. חמי רודנר, עם איפה הילד או לבד? לבד. יזהר אשדות, עם תיסלם או לבד? תיסלם. מאור כהן, עם זקני צפת או לבד? זקני צפת. דודי לוי, עם נוער שוליים או לבד? נוער שולים. יהלי סובול, עם מוניקה סקס או לבד? מוניקה סקס. דני סנדרסון, עם כוורת או לבד? כוורת. שלום חנוך, עם תמוז או לבד? לבד. אריק אינשטיין, עם החלונות הגבוהים או לבד? לבד. פיטר רוט, עם מוניקה סקס או לבד? מוניקה סקס. שרון הולצמן, עם אבטיפוס או לבד? אבטיפוס. אלון אולארצ'יק, עם כוורת או לבד? כוורת. שחר אבן צור, עם מוניקה סקס או לבד? מוניקה סקס.

A t z a

New member
לטס דו איט../images/Emo80.gif

יהודה פוליקר, בבנזין או לבד? לבד אברהם טל, עם שוטי הנבואה או לבד? גידי גוב, עם כוורת או לבד? גמוגם שאנן סטריט, עם הדג נחש או לבד? בשום מצב
? יובל בנאי, עם משינה או לבד? עם משינה חמי רודנר, עם איפה הילד או לבד? בשתי הצורות נוצרת מוזיקה אדירה, אבל בעיקר לבד נראה לי. יזהר אשדות, עם תיסלם או לבד? לבד מאור כהן, עם זקני צפת או לבד? גמוגם דודי לוי, עם נוער שוליים או לבד? שוליים יהלי סובול, עם מוניקה סקס או לבד? עם דני סנדרסון, עם כוורת או לבד? ממ עם שלום חנוך, עם תמוז או לבד? לבד אריק אינשטיין, עם החלונות הגבוהים או לבד? גם וגם פיטר רוט, עם מוניקה סקס או לבד? גם וגם שרון הולצמן, עם אבטיפוס או לבד? בשום מצב כבר
אבטיפוס נגיד אלון אולארצ'יק, עם כוורת או לבד? כוורת שחר אבן צור, עם מוניקה סקס או לבד? עם

וואי אהבתי את השאלון!../images/Emo13.gif

יהודה פוליקר, בבנזין או לבד? לבד
אברהם טל, עם שוטי הנבואה או לבד? עם שוטי הנבואה!
גידי גוב, עם כוורת או לבד? ממ עם כוורת
שאנן סטריט, עם הדג נחש או לבד? הדג נחש!
יובל בנאי, עם משינה או לבד? משינה
חמי רודנר, עם איפה הילד או לבד? לבד
יזהר אשדות, עם תיסלם או לבד? לבד
מאור כהן, עם זקני צפת או לבד? לבד
דודי לוי, עם נוער שוליים או לבד? ממ נועם שוליים
יהלי סובול, עם מוניקה סקס או לבד? הוא מעולה בשניהם
דני סנדרסון, עם כוורת או לבד? כוורת!
שלום חנוך, עם תמוז או לבד? וואו לבד!!!!!!!!
אריק אינשטיין, עם החלונות הגבוהים או לבד? לבד
פיטר רוט, עם מוניקה סקס או לבד? עם מוניקה סקס
שרון הולצמן עם אבטיפוס או לבד? לבד
אלון אולאר'יק עם כוורת או לבד? כוורת
שחר אבן צור,מוניקה סקס או לבד? מוניקה סקס

אני ואני ואני אני ואני ו...אני

יהודה פוליקר, בבנזין או לבד?לבד אברהם טל, עם שוטי הנבואה או לבד?לבד גידי גוב, עם כוורת או לבד?כוורת
שאנן סטריט, עם הדג נחש או לבד?עם הדג נחש יובל בנאי, עם משינה או לבד?עם משינה חמי רודנר, עם איפה הילד או לבד?לבד יזהר אשדות, עם תיסלם או לבד?לא יודעת מאור כהן, עם זקני צפת או לבד?גם וגם דודי לוי, עם נוער שוליים או לבד?כנ"ל יהלי סובול, עם מוניקה סקס או לבד?עם מוניקה דני סנדרסון, עם כוורת או לבד?עם כוורת שלום חנוך, עם תמוז או לבד?לבד אריק אינשטיין, עם החלונות הגבוהים או לבד?עם החולנות פיטר רוט, עם מוניקה סקס או לבד?עם מוניקה שרון הולצמן, עם אבטיפוס או לבד?לא יודעת אלון אולארצ'יק, עם כוורת או לבד?לבד שחר אבן צור, עם מוניקה סקס או לבד?עם מוניקה

לבד../images/Emo9.gif

יהודה פוליקר, בבנזין או לבד?לבד אברהם טל, עם שוטי הנבואה או לבד? ביחד גידי גוב, עם כוורת או לבד? ביחד שאנן סטריט, עם הדג נחש או לבד?ביחד יובל בנאי, עם משינה או לבד? משינה
חמי רודנר, עם איפה הילד או לבד? איפה הילד יזהר אשדות, עם תיסלם או לבד? גם וגם מאור כהן, עם זקני צפת או לבד? חחח מאור כהן איפה שהוא לא יהיה דודי לוי, עם נוער שוליים או לבד? נוער שוליים יהלי סובול, עם מוניקה סקס או לבד? ביחד דני סנדרסון, עם כוורת או לבד? כוורת! שלום חנוך, עם תמוז או לבד? לבד אריק אינשטיין, עם החלונות הגבוהים או לבד? חלונות פיטר רוט, עם מוניקה סקס או לבד? בכל מקום
שרון הולצמן, עם אבטיפוס או לבד? אבטיפוס אלון אולארצ'יק, עם כוורת או לבד? כוורת שחר אבן צור, עם מוניקה סקס או לבד? מוניקה

Tzassa

New member
יאללה:)

יהודה פוליקר, בבנזין או לבד? לבד. אברהם טל, עם שוטי הנבואה או לבד? שוטי הנבואה. גידי גוב, עם כוורת או לבד? כוורת. שאנן סטריט, עם הדג נחש או לבד? הדג נחש. יובל בנאי, עם משינה או לבד? משינה. חמי רודנר, עם איפה הילד או לבד? איפה הילד. יזהר אשדות, עם תיסלם או לבד? לבד. מאור כהן, עם זקני צפת או לבד? גם וגם. דודי לוי, עם נוער שוליים או לבד? לבד. יהלי סובול, עם מוניקה סקס או לבד? מוניקה סקס. דני סנדרסון, עם כוורת או לבד? לבד. שלום חנוך, עם תמוז או לבד? לבד. אריק אינשטיין, עם החלונות הגבוהים או לבד? לבד. פיטר רוט, עם מוניקה סקס או לבד? מוניקה סקס. שרון הולצמן, עם אבטיפוס או לבד? אבטיפוס. אלון אולארצ'יק, עם כוורת או לבד? כוורת. שחר אבן צור, עם מוניקה סקס או לבד? מוניקה סקס.

למעלה