ביחד ולחוד

ביחד ולחוד

האם אתן ובני הזוג אוהבים לעשות את אותם הדברים בזמנכם הפנוי (למשל, שניכם אוהבים ללכת להופעות והולכים יחד)? או שלכל אחד יש את תחומי העניין שלו והדרך שלו להעביר את הזמן, ועושים את זה לבד? או שנמצאים יחד אבל כל אחד עושה משהו אחר (נגיד, יושבים יחד בסלון אבל כל אחד בעיסוקיו)?
האם יש דברים שהשפעתם אחד על השני לאהוב לעשות?
יש דברים שהתחלתם לעשות יחד?

Fufu The Girl

New member
אמממ.. שאלה יפה!

אז ככה...
אני אוהבת לנקות לבד. לא יכולה שהוא בבית. זה מטריף אותי.
אז לרוב אני מנקה כשהוא לא בבית.

שאר הדברים אוהבים לעשות ביחד.
ללכת להופעות, לים, למשחקים, לסרטים, להיפגש עם חברים וכו'.
כמובן שגם יש את הימים שיושבים ביחד בסלון ואחד על המחשב והשני קורא עיתון / ספר, אבל משתדלים לחפש משהו בטלויזיה שיעניין את שנינו.
אם נגיד שנינו בבית אבל בחללים שונים זה מרגיש לנו מוזר...

דברים שהשפענו?
אני חושבת שהוא השפיע עליי ללכת יותר לים כי הוא נורא אוהב ועבורי החול זה סבל...

אני השפעתי עליו יותר בקטע של לצאת עם חברים וללכת לסרטים (לפני זה הוא לא כ"כ אהב).

בשאר הדברים אנחנו די דומים, אז עושים הרבה דברים יחד...
תמיד יותר כיף לעשות דברים ביחד מאשר לבד...

האמת ששנינו מאוד מאוד שונים בתחביבים שלנו

אני מאוד אוהבת כל מה שקשור ליצירה ואומנות, והוא פחות מתלהב מזה.
התחלתי השנה לפתח את זה מאוד אצלי ומתכוונת להמשיך גם בניו יורק לעבוד על זה.
&nbsp
הוא מאוד אוהב לשחק במחשב, שזה משהו שפחות תופס אותי.
&nbsp
לרוב מה שקורה כשצריכים קצת שקט או מתחשק להתעסק עם התחביב-נמצאים ביחד וכל אחד מתעסק עם הדברים שלו וזה לגמרי בסדר.
&nbsp
פעם היינו במצב לא פשוט שהוא היה חוזר ממש מאוחר מהעבודה ואני ממש מוקדם מהעבודה והייתי משתעממת וממש "מחכה" לו וזה הכניס הרבה תסכול לקשר שלנו. לשמחתי, למדתי על עצמי שזה לא בריא וטוב לי ו/או לקשר שלנו ופשוט התחלתי להעסיק את עצמי בדברים, לראות אנשים ולא לבוא ישר הבייתה.
לשמחתי, זה עשה ממש טוב לקשר

&nbsp
עכשיו בכלל צריכה להתרגל לזה שהוא יהיה יותר בבית - פה אין שעות מטורפות כמו בארץ

בהחלט השפענו אחד על השני

כלומר, מההתחלה הבסיס היה דומה - שנינו אנשים של בית, של מסעדות ופינוקים. לא outdoorsy בכלל

&nbsp
אבל בדברים הספציפים שאנחנו עושים, אנחנו מאוד משפיעים אחד על השני. לפעמים אני חושבת על זה ונדהמת כמה החיים שלנו היו שונים אם לא היינו יחד.
&nbsp
אני הכנסתי אותו לקטע של בישול. בתחילת הקשר התחלתי להתעניין בבישול, ואז הפכנו את זה לתחביב משותף ועכשיו לבשל ביחד זה אחד הדברים שאנחנו הכי אוהבים לעשות.
&nbsp
יש מלא סדרות שהכרנו אחד לשני ואז התמכרנו. אני הכרחתי אותו לראות דוקטור הו ועכשיו הוא עמוק בתוך זה ולא יכול להפסיק
הוא הכיר לי את משפחה מודרנית ושתי נערות מרוששות, שעכשיו אני מאוד אוהבת.
&nbsp
עוד דוגמא - לא מזמן התחלתי לפשפש בפינטרסט לקראת מעבר הדירה ונדלקתי את הרעיון של לעשות חלק מהדברים בעצמנו, והבחור ממש התלהב ועכשיו זה משהו של שנינו. אנחנו מחכים בקוצר רוח שהכתף שלי תחלים די שנוכל לבנות לעצמנו שולחן קפה ומדפים מארגזי עץ ואולי אפילו כוננית ספרים. וגם הקטע של ללכת על דברים וינטאג׳יים ויד שניה, שאני הצעתי והוא נכנס לזה. עכשיו הוא זה שמחפש בקרייגסליסט והולך להסתכל, ושנינו הולכים ליארד סיילז ולשווקים יחד. אני מאוד אוהבת את זה שאנחנו יכולים לעשות את זה ביחד, זה הופך את זה להרבה יותר כיף.
&nbsp
מצד שני, יש דברים שלא עברו. נגיד, אני מאוד אוהבת לקרוא והוא פחות. לא הצלחתי להדביק אותו בזה
קורה הרבה שאני יושבת וקוראת והוא עושה משהו אחר.

דובי1401

New member
יחד :)

למזלי, גם אני וגם בעלי שבענו כבר מכל המסיבות וברים עם מוסיקה רועשת ועשן סיגריות...
אז הדברים שאנחנו אוהבים לעשות הם מסעדות, מפגשים חברתיים ,סרטים בילויים שקטים יחד וכדו'...
העיקר לא מסיבה רועשת, והכלללל יחד :)
&nbsp

למעלה