זה לא היה טקס המשפחותלכן ערוץ 14 הרקוב שבחר לא לשדר את טקס המשפחות,
הגדיר את עצמו אתמול סופית כאויב המדינה, והכתים את שמו לעד.
רק שכחת שעניין זה תלוי בתפיסת הצופים, ומכיוון שאינך נמנה על צופי ערוץ 14, טענתך איננה נכונה.לכן ערוץ 14 הרקוב שבחר לא לשדר את טקס המשפחות,
הגדיר את עצמו אתמול סופית כאויב המדינה, והכתים את שמו לעד.
לא שכחתי כלום.רק שכחת שעניין זה תלוי בתפיסת הצופים, ומכיוון שאינך נמנה על צופי ערוץ 14, טענתך איננה נכונה.
תוכל לומר שאתה מגדיר את ערוץ 14 כאויב המדינה, אבל לא שהערוץ הגדיר עצמו ככזה, זה לא קרה.
מבחינה תחבירית המשפט שלך נכון, מבחינת המציאות מה שכתבת לא קרה.לא שכחתי כלום.
מבחינה תחבירית המשפט נכון.
הבעייה היא אצלך.
נראה שאתה לא יודע מה הכוונה - תחבירית -מבחינה תחבירית המשפט שלך נכון, מבחינת המציאות מה שכתבת לא קרה.
גם המשפט "השמש זורחת בלילה" נכון תחבירית, אבל מבחינת המציאות הוא שטות מוחלטת.נראה שאתה לא יודע מה הכוונה - תחבירית -
אחרת לא היית כותב את השטות שכתבת.
לא!גם המשפט "השמש זורחת בלילה" נכון תחבירית, אבל מבחינת המציאות הוא שטות מוחלטת.
עזוב, אתה מקרה אבוד, וגם לא יודע עברית. גם תחביר אינך יודע, אפילו לא מה זה תחביר.לא!
חחחההה
המשפט לא נכון תחבירית.
כמו שאמרתי כבר לעיל שאין לך מושג מה זה תחביר וגם הידע שלך בשפה העברית הוא לא משהו (בעדינות)
חחחהההההעזוב, אתה מקרה אבוד, וגם לא יודע עברית. גם תחביר אינך יודע, אפילו לא מה זה תחביר.
חחחהההההעזוב, אתה מקרה אבוד, וגם לא יודע עברית. גם תחביר אינך יודע, אפילו לא מה זה תחביר.
"ביחד ננצח "- נאום הבבלת של נתניהו בטקס מפלג שהיה מיועד לבייס שלו בלבד .
זה היה נאום לבייס .נתניהו בטקס הממלכתי: "כל מפגש אומרים לי ולרעייתי לא להפסיק את המערכה".
אתם מבינים לאיזה אשפתות התדרדר הסמרטוט הזה? רעייתו היא פונקציה בהכרעה על המשך המערכה או הפסקתה, והוא אפילו לא מבין איזו עליבות היא להכריז זאת.
העליבות האמיתית, היא שזה לא נאמר על דעתו, אלא על דעתה...נתניהו בטקס הממלכתי: "כל מפגש אומרים לי ולרעייתי לא להפסיק את המערכה".
אתם מבינים לאיזה אשפתות התדרדר הסמרטוט הזה? רעייתו היא פונקציה בהכרעה על המשך המערכה או הפסקתה, והוא אפילו לא מבין איזו עליבות היא להכריז זאת.
"הטקס המפלג" הוא הטקס שהתפלג.נאום הבבלת של נתניהו בטקס מפלג שהיה מיועד לבייס שלו בלבד .
לו יהיאני מאחל לו להתעלף ביו"כ בפעם השנייה- והפעם האחרונה.
רפואה שלמה. לא רק לראש הממשלה.אני מאחל לו להתעלף ביו"כ בפעם השנייה- והפעם האחרונה.
כנ"ל.רפואה שלמה. לא רק לראש הממשלה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.