המצב קצת שונה מרילוקיישן "קלאסי"
תודה על התגובה!
קודם כל חשוב להגיד שאני זה שביקש לעבור, ולא החברה ממני - עקב סיבות אישיות, ומדובר במעבר קצת בעייתי כי אני בקבוצת הפיתוח ואין בעצם גוף פיתוח שיושב בארה"ב ולמרות שיכול להיות שחלק מהתפקיד שלי יהיה להתחיל כזה דבר, אין בעצם הגדרת תפקיד והחברה מנסה יחד איתי לבנות משהו שגם יתאים להם וגם לי כדי שהמעבר יהיה פרודקטיבי גם מבחינתם.
בהתאם לזה הם ביקשו ממני לבוא עם מספר ותנאים... וזה מה שאני מנסה לברר בסך הכל - מה המינימום ההכרחי על מנת שנוכל לחיות בנוחות. כדי להיות מסוגל לתת את המספר הזה, ולהבין אם יש בכלל על מה לדבר, בלי להיות גרידי מדי - פשוט מה מתאים - Go/No Go מבחינתם ומבחינתי
התנאים שהצגתי פה זה הסטנדרטי שעובדים בחו"ל מקבלים, זה פתוח למשא ומתן כמו כל דבר, בעיקר רציתי לשמוע מה אומרים ולהבין את המושגים, ומאוד עזרתם לי - תודה! בגלל שאין גוף פיתוח בארה"ב, התנאים לא ממש מסונכרנים ל"הייטק" - אבל אני בהחלט עובר בתפקיד פיתוח (כזה או אחר), והם מבינים את זה.
אנחנו משפחה עם 4 ילדים בגילאי (3, 7, 11, 12 - בתחילת השנה הקרובה), והמעבר מתוכנן להיות לאיזור ניו יורק - כנראה ניו ג'רזי או סטטן איילנד (המשרד בדרום מנהטן). כבר כתבתי פה פוסט שנתן הרבה עזרה במיקום ועלויות המגורים (המינוס הגדול הוא כמובן שאנחנו דתיים
)
אין בעיית ויזה, אנחנו כולנו אזרחים, אישתי תעבוד ככל הנראה, אבל זו כנראה לא תהיה משרה עם הכנסות גבוהות, מנסים למצוא משהו בתחום ההוראה שיעזור לקבל אולי קצת הנחות בתחום הבעייתי הזה... אם זה יצליח המעבר כמובן נהיה הרבה נוח.
יש המון סעיפים שאפשר אולי לוותר עליהם, או למצוא רעיונות אחרים - אבל בהכנסה של 200K (כל ההכנסות) זה די סבבה, אבל יש לי תחושה שלא כל הסעיפים מולאו כנדרש באקסל - בינהם הנושא של ביטוחים וסוציאלי - להביא את זה כמה שיותר קרוב למה שיש לי היום בארץ זה כנראה דורש קצת יותר...
ובנוסף, אחרי שהבנתי קצת יותר את מבנה הביטוח, התוכנית השניה שהוצעה נראית יותר אטרקטיבית כמובן (מצורף) - כמובן בכפוף לכמה הפרמיה (מחכה לתשובה על זה) - במבט שני, לא ברור שהתוכנית הזו מכסה תרופות?