ביטוחי נסיעות

ביטוחי נסיעות../images/Emo160.gif

מה עדיף ? "דרכון למטייל" של איסתא או כללית חו"ל ? של איסתא עולה 1.45$ ליום, ושל כללית פחות מדולר אחד, כי אנחנו מבוטחים במושלם. עיקר הפוליסות נראים דומים, בהתחשב בזה שאף אחד לא מסגיר לידיך את הפוליסה המלאה לפני רכישתה. מי ניסה ויכול להמליץ ?

1simple

New member
אמ..

אני הייתי דרך מושלם.. אבל למזלי גם לא היה לי כלום ידידה שלי שהיתה דרך מושלם היתה קצת חולה הביטוח עבד סבבה בגדול... בהנחה שאין לך בעיות בראותיות ואת לא הולכת לעשות יותר מידי.. מושלם מספיק טוב לדעתי.. כדי להיות שקטה את יכולה לקחת את ההרחבה שלהם...

aviron

New member
ביטוח : כדאי לבדוק ש :

יהיה בפוליסה סעיף של "היטס רפואי". זה אומר שבאם נפצעים או צריכים עזרה רפואית במקום שממנו צריכים להטיס (מסוק, מטוס) למרכז רפואי מתאים - הפוליסה תכסה. חשוב מאד: (בדר"כ לגבי מבוגרים - אבל יש גם צעירים הסובלים מ..) - באם המטייל חולה במחלה כרונית כל-שהיא (לדוגמא: אסטמה, ברוכיטס, לח"ד ועוד) - יש לרכוש פוליסה בהתאם. זה עולה יותר - אבל חובה !. חברות-הביטוח כולם ישמחו למצוא "משהו" שיצדיק את אי-תשלומם למבוטח ולמי שצריך. כ"כ, בדר"כ זה "בא" אוט´, צריך שיהיה בנוסף לבטוח הרפואי - גם בטוח מטען. כל שכתבתי לא מסובך כפי שניראה או נשמע !!! למתי מתוכננת נסיעתך?

אני עשיתי ...

את הביטוח 669 של איסתא שכולל חילוץ וטיסה לארץ במקרה של אסון.... אבל ישנם כמה דברים שהוא לא כולל וכדאי לך לשאול אותם אם אני לא טועה וזוכר נכון הוא לא כולל סנפלינג או סוג אחר של ספורט (לא זוכר בדיוק מה) בכל מקרה תבררי גם את הפרטים הקטנים... לפעמים משתלם לשלם עוד טיפה יותר ולקבל דברים נוספים שיהיו דיי חיוניים במידת הצורך (נקווה שאף פעם לא) בהצלחה ברי

למעלה