ביטוח אופנוע אספנות

Yozmad

New member
ביטוח אופנוע אספנות

שלום "נתקלתי" במחסן של הסבא באופנוע 50 סמ"ק בן 30 בערך, ג'ילרה של פיאגו. מישהו יודע אם על אופנוע אספנות משלמים ביטוח חובה מלא או חלקי כמו לרכבים? אני מתפתה לעבור אליו במידה שהמחיר יצדיק את זה תודה

shimi100

New member
התשלום

800 שקלים לביטוח חובה. המגבלה: איסור נסיעה בין השעות 7-9 בבוקר. טסט כל חצי שנה + אישור מוסך לתקינות הבלמים.

Yozmad

New member
אז יש סיכוי שזה ישתלם, עכשיו צריך

לראות אם הוא מניע בכלל... תודה ולילה טוב

shimi100

New member
בבקשה,בהצלחה

ותעדכן אולי יהיה כמה "נשרים" שיעטו לך על הכלי. בכל אופן תעלה תמונות. ניירת של האופנוע יש לך ?

Yozmad

New member
אני יצלם ויעלה תמונות

למרות שזה די מבייש לראות אותו במצב הזה. אבל קצת סיליט ואוויר בצמיגים ואולי הוא יראה יותר טוב, למרות שהוא היה במחסן סגור ומכוסה. אז המצב יחסית סביר (לפחות ממבט ראשון) יקח קצת זמן אבל אני מבטיח תמונות

Yozmad

New member
ניירת לא אמורה להיות בעיה

למרות שהיא לא בנמצא עכשיו

ביטוח לאופנוע אספנות

המחיר של ביטוח לאופנוע אספנות הוא 25% ממחיר פוליסת הביטוח של אופנוע שהוא לא אספנות. ל50 סמ"ק נהג יחיד אספנות המחיר לשנה הוא 439 ש"ח בהצלחה

siamir

New member
זה היה כלי מאד פופולרי בשנות ה '70

אז לא היה מבחר ענק כמו היום, ואני מתייחס לכלים בעלי נפח 50 סמ"ק. היו ג'ילרות 50 סמ"ק 2 פעימות. הונדות 50 סמ"ק, וטילונים (טוסטוסים) 50 סמ"ק של חברת "זקס" הגרמנית - שהיו מורכבים במפעל מנועי בית-שמש. ברשיון הם נקראו: "אופניים עם מנוע עזר"... אם היה נגמר הדלק - או אם לא 'סחב' בעליה, היה אפשר לדווש בפדלים...!

Yozmad

New member
פופולרי אז, היום חיפשתי ימים ברשת

ולא מצאתי שום פרטים עליו אבל איך שהוא נראה הוא מסובך כמו אופניים בערך, אז אנסה לבד ונראה מה יהיה דיווחים בהמשך

יוני.א

New member
במידה ותחליט לא ללכת על הכלי הנ"ל

אשמח לקנות אותו ממך, אין לי באוסף ג'ילרה.

M O R M

New member
חרא אופנוע היה ונשאר.

תשאיר אותו במחסן או תן ליוני לשיפוץ.

למעלה