ביטוח בחו"ל

dudi4321

Active member
ביטוח בחו"ל

אם יש לי בחינם ביטוח דרך כרטיס האשראי אבל החינם רק עד 5 ימים.
אני מעוניין לעשות ביטוח בחברה אחרת, לא חסר, אבל רק על יתר הימים - ההפרש מכל הנסיעה ופחות 5 ימים.
אפשרי?
זה טיול רגיל ולא שום אקסטרים וכו'.

שמתי לב שתנאי החינם הורעו. פעם היה משהו כמו שבועיים ממש בחינם.

דניאלה1311

Active member
מנהל
בהנחה שאין לנו סוכן ביטוח בפורום
אציע את שני הסנט שלי. לדעתי נכון יהיה להתייעץ עם חברת הביטוח. כי אם יסתבר להם (חלילה את תאלץ להגיש תביעה) שיצאת מהארץ חמישה ימים קודם לכן, אני חושבת שהם יכולים להתנער מאחריות. בכל מקרה כדאי מאד לברר לפני שתעשה צעד שעלול להתברר כיקר מאד.

לאונידס

Active member
להערכתי לא, אתה צריך לבדוק עם שתי חברות הביטוח

צריך לשים לב לכל מיני דברים, למשל
עם החברה של התקופה הראשונה אתה צריך לברר מה קורה אם אתה צריך נניח לחזור לארץ בדחיפות.
מבחינתם אתה חוזר תוך מקסימום 5 ימים אבל אם הטיסה היא נניח עוד שבועיים אתה תרצה שהיא תוקדם, למה שהחברה תסכים להקדים אותה.
החברה של התקופה השניה צריכה להסכים לבטח אותך אחרי שכבר הגעת בשלום לתקופת הביטוח שלה, לכאורה יותר פשוט אבל לא יודע אם יסכימו.
&nbsp
אחרי שתברר אני אשמח אם תחזור ותספר מה תוצאות הבירור, כי אם התוצאות חיוביות אני יכול למשל לקחת 5 ימים חינמיים מישראכרט, אחרי כן עוד 5 ימים מויזה כ.א.ל., ואז עוד 5 ימים מ MAX....מתחיל להיות חיסכון משמעותי.
&nbsp
נכון פעם החינם היה יותר ארוך אבל ברוב הכרטיסים (בעיקר הלא מועדפים) התנאים היו לא טובים וההרחבה לתנאים סבירים עלתה כמו פוליסה חדשה בתנאים דומים בלי החינם.
עכשיו ההנחה של 5 ימים חינמיים היא בדרך כלל אמיתית.

תומלול1

New member
בדקתי משהו דומה ולא אישרו לנו

הבן שלי טס לארה"ב ועבד שם חודשיים במקום מסויים שנתן לו ביטוח רפואי מלא. לאחר מכן, טייל עוד חודש בארה"ב. חברת הביטוח סירבה לבטח אותו רק לתקופה של החודש הנוסף. כמובן לא רצינו לקחת סיכון, אז עשינו לו ביטוח לכל התקופה.
מצד שני, מישהי בת 15 שלומדת בבי"ס בארה"ב ומבוטחת שם מטעם ביה"ס כן הוריה הצליחו לקבל אישור מחברת ביטוח לבטח אותה בנקודות זמן מסויימות (למשל כשהיא מתכננת להגיע בחנוכה לשבוע לארץ) מכיוון שהביטוח של ביה"ס חל רק על השהייה שלה בארה"ב.
לא עזרתי... אני יודעת...

oren1947

New member
תוספת קטנה לעניין ביטוח..כשצריך אותם

כל השנים האחרונות עשינו ביטוח נסיעות אצל ''ארליך'' חברת ביטוח גדולה,כעת שמזוודה אבדה,ומחפשים פיצוי שלחתי להם את המסמכים והכל ואני מחכה בערך חודש עד שמישהו שם יתרצה לתת לנו את אותו פיצוי כספי.

זוג שאיבדו מזוודה בסוצ'י ונעלמה מזוודה,טלפון אחד לפספורטכארד ובאותו טלפון כבר הטעינו להם 150$לקניית ביגוד,
בקיצור ביצענו כעת גם הרשמה מחודשת לפספורטכארד

למעלה