ביטוח ביטוח ביטוח

talav

New member
טופס ביטוח מעודכן

שנה טובה וטיסות בטוחות

bensand

New member
ביטוח ביטוח ביטוח

שלום לכל החברים,
כפי שבוודאי שמתם לב פוליסות הביטוח שלנו עומדות לפוג היום. בוודאי חלקכם קיבלנו פוליסות לחדוש מטעם עמותת הממ"גים, וחלקכם לא. ברצוני להביא לתשומת ליבכם מספר דברים.
1. חברי עמותת הממ"גים יכולים לחדש את הפוליסה אצל כספי באותם מחירים ומה שהיה הוא שיהיה.
2. חברים שאינם חברים בעמותה יכולים לבטח את עצמם ישירות מול הפניקס או דרך כספי (כן גם אם אתם לא חברי עמותה) מצ"ב המסמכים.
3. אבל! יש הצעה נוספת, מעניינת מאוד, שקורמת עור וגידים בימים אלו מול מנורה. אני ממליץ לאור מזג האויר הלא ידידותי שאנחנו חווים בימים אלו להמתין ולא לרוץ לחדש את הביטוח השערורייתי בגובהו מול המבטחים הקיימים, ולנצל פירצה שגילינו בחוק הטיס שמאפשר לבטח את טייסי הממ"ג שלא דרך פוליסת אויר/ים (בשפה מקצועית Naval and Aviation) שמוזילה דרמתית את העלויות. ההצעה מתגבשת ונוכל לפרסמה במהלך השבוע הבא.
ובכל מקרה בטחו את עצמכם, גם בביטוח צד ג' וגם בביטוח תאונות אישיות.

בקרוב גם הודעה בנושא מכתבי השיפוי לעמותת הממ"ג. יש למה לצפות.

avihart

New member
לא נכון לחלוטין שקר גס

האם הכותרת הזו נכונה ? את התשובה אתן בהמשך אבל לפני כן
תיקון חשוב: לראשונה ובאופן חסר תקדים, הצלחנו להציע ביטוח בכיסוי ריאלי לנוסע, על סך חצי מיליון דולר.
המחירים שצירף בן סנד הם המחיר המלא למי שאינו חבר העמותה לממ"ג,
מחירים שיקרים במאות דולרים מהמחירים המוצעים לחברי העמותה .

מאחר ולראשונה החברות בעמותה היא חינם לכל מי שהיה חבר בה עד היום וסעיף השיפוי בטופס ההצטרפות בוטל.
אין סיבה לשלם יותר! בטחו את עצמכם כחברי עמותה וטוסו בראש שקט.
ולגבי הכותרת ברור שאינה נכונה בדיוק כמו מה שנכתב " הביטוח השערורייתי בגובהו מול המבטחים הקיימים"
ההמלצה שנכתבה בהחלט נכונה "בטחו את עצמכם, גם בביטוח צד ג' וגם בביטוח תאונות אישיות."
למי מגיעים התשבחות על ההצלחה השנה אחשוף בהמשך
אבי הרטמן

bensand

New member
אבי תודה על ההבהרות - חברים אני מציע לקרא היטב

מי שלא יודע אבי הרטמן הוא יו"ר עמותת הממ"גים הנבחר לאחר שהוועד הקודם סיים את תפקידו. ראשית לעניין הביטוח יש פער של 20% בין חברי עמותה ללא חברי עמותה. מי שיכולות הבנת הנקרא בראשו ראה שהתייחסותי להמחירים השערורייתיים התייחסו לסעיף 2 שהוא לא מתייחס לחברי עמותה, עד כאן עסקנו בזוטות. ועכשיו להבטחה שלי מהפוסט הראשי בנושא מכתב השיפוי, קיבלנו הצהרה חד משמעית מיו"ר עמותת הממ"גים שמכתב השיפוי עליו אנחנו חתומים תם ופג מן העולם, אכן יום חג! מי שלא מבין את גודל השעה או את הבשורה שאבי הביא לנו היום אני אשמח להסביר. למעשה אין היום כלל מניעה להצטרף עמותה לחזק את כוחה תחת אבי הרטמן. אני גם קיבלתי הבטחה אישית מאבי טלפונית לטפל בנושא עלויות הביטוח ויש בדעת לסייע לו ככל יכולתי. חזק ואמץ אבי!

GILADMONI

New member
בהצלחה לועד, אחלה על סיום השיפוי- איך מצטרפים לעמותה???

למעלה