ביטוח בריאות לילדים

הסוכן25

New member
ביטוח בריאות לילדים

לום לכולם, היום החלטתי לדבר על חשיבות ביטוח בריאות לילדים, כן, לא למבוגרים אלא לילדים. אני לא אומר שלמבוגרים (21+) זה לא חשוב, אבל בואו נבין את נושא הביטוח לילדים. אנחנו נוטים לחשוב, במיוחד הצעירים שקוראים ש"לנו זה לא יקרה" וגם לילדים שלנו "זה לא יקרה", אבל אני רוצה שתעצרו שניה ותחשבו על השבוע/חודש החולף, על כמה ילדים שמעתם שמבקשים עבורם תרומה על מנת להציל את חייהם אם בתרומת מח עצם או בהשתלה כזו או אחרת ואולי אפילו טיפול מיוחד בחו"ל שהעלויות במקרים אלו גבוהות מאד. עכשיו תחשבו, שאילו לאותו ילד היה ביטוח בריאות, כולם היו מתעסקים ב.... חיפוש אחרי התרופה המושלמת ביותר, אחרי הרופא הטוב ביותר וכו'... לא היו צריכים להתעסק ב... איך להשיג את הכסף לטיפול. ביטוח בריאות שאותו אני רואה לנכון לעשות הוא ביטוח הנותן תשובה למקרה שיש צורך ב: ניתוחים (בארץ ובחו"ל), השתלות, טיפולים מיוחדים בחו"ל ותרופות מחוץ לסל. כל שאר הכיסויים בפוליסות השונות מעבר לרשום לעיל, הינם הטבות שלא בגללן מבצעים את הביטוח (אפשר להסתדר איתם או בלעדיהם). העלות, פרמטר חשוב לא פחות, היום רוב ביטוחי הבריאות לילדים לא עולים יותר מ-30-40 ש"ח לחודש ואף פחות, לילדים (עד גיל 18). האם הבריאות של הילדים שלנו לא שווה ארוחת ילדים במסעדת מזון מהיר ? האם השקט שלנו, שהילדים יקבלו את כל מה שהם צריכים עם חו"ח יחלו לא שווה את ה-30-40 ש"ח האלה. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא ...

longweekend

New member
חשוב גם לעשות ביטוח סיעודי !

עלות הפרמיה המשולמת לאורך השנים תהיה קטנה משמעותית אם רכשנו לילד את הביטוח הסיעודי בגיל צעיר. בקשר לביטוח בריאות- היתרון הגדול בביטוח בריאות לילד הוא ה"ניקיון" מחריגים. אני מתחיל להזדקן (משבר גיל ה30
) וכבר מרגיש את ההבדלים והבעיות שמצטברות עם הגיל. ללא ספק- ביטוח בגיל צעיר עדיף ורצוי !!! אני אישית התפלאתי אל מול כמות האנשים שהכרתי ושלא רוצים לבטח את ילדיהם. כמובן לצערי. הרבה בריאות.

למעלה