ביטוח בריאות פרטי מול ביטוח משלים של קופ"ח .

heppyd

New member
ביטוח בריאות פרטי מול ביטוח משלים של קופ"ח .

שלום, יש לי ביטוח בריאות פרטי של חברת כלל עבור כל המשפחה אשר אמור להגן עלינו במקרים של ניתוחים פרטיים בארץ ובחו"ל , השתלות למינהם , תרופות מחוץ לסל וכיו"ב. בנוסף אני מבטח את משפחתי בביטוח המשלים של קופת חולים מכבי . למיטב ידעתי והבנתי על מספר לא מבוטל של דברים אני משלם פעמיים. 1. ניתוחים 2.תרופות מחוץ לסל 3.השתלות. האם זה נכון ? ואם כן למה לי לעשות ביטוח משלים בקופת חולים-אולי מספיק רק הביטוח הפרטי? האם יש ערך מוסף לשתי הביטוחים יחד? העלות של שתי הביטוחים יחדיו הינה גבוהה ובמידה שיש חפיפה מלאה בין שתי הביטוחים אני אבטל אחד מהם - במקרה כזה אשמח אם תמליצו לי איזה מהם לבטל. תודה מראש דודו.

משה999

New member
כמעט ואין כפל תשלומים.

דרך הקופה אין כיסוי לתרופות שמחוץ לסל, כל נושא ההשתלות תלוי בוועדות ובתורים ולא במשהו פרטי, ניתוחים רק עם מי שעובד עם הקופה ולא מי שאתה רוצה, שלא לדבר על ניתוחים מסובכים בחול שאין כיסוי דרך הקופה. המשלים של קופ"ח טוב לדברים קטנים אבל לא לדברים הגדולים. שורה תחתונה, לא הייתי מבטל.

כלל בריאות- שירות לקוחות

heppyd שלום חברת כלל בריאות פועלת לשירותם המיטבי של לקוחותיה בכל מקום ובכל עת ותשמח לעזור בכל שאלה ביטוח בריאות דרך חברת כלל אינו מהווה כפילות לביטוח מהשב"ן (ביטוח משלים מהקופה) והוא מקנה יתרונות רבים נוספים בכדי שתוכל לקבל את ההחלטה הטובה ביותר עבורך ועבור בני משפתך, נשמח לעמוד לרשותך ולהסביר את ההבדלים בין הכיסויים של פוליסת ביטוח הבריאות שלך בכלל לעומת הכיסויים של הביטוח המשלים של קופ"ח לגופו של עניין, נשמח אם תפנה לאי-מייל הבא, תוך ציון של שמך המלא, מס' הטלפון שלך ולינק להודעה מהפורום דרכו הגעת ונציג של החברה יחזור אליך בהקדם : [email protected] בברכה צוות שירות לקוחות ON- LINE, כלל בריאות

דן סלס

New member
אין כפילות

דודו אין כפילות בתרופות כי מכבי לא מכסה תרופות אין כפילות בהשתלות כי קופות חולים דוחים 99% מתביעות ההשתלה - כלומר פשוט לא מכסה בניתוחים יש כפל מסויים - אולם רק כחצי ברמה הכספית ובטח לא ברמה המהותית בכלל יש לך בחירה מלאה של כל רופא בארץ ובעולם, בקופה יש בחירה של חלק מהרופאים ועם השתתפות עצמית גבוהה בניתוחים יקרים והם גם לא מכסים כל ניתוח. שורה תחתונה - אם אתה חושש מכפל אתה יכול ל"שנמך" את הפוליסה שלך בכלל לפוליסה שנקראת אחריות משלים לשבן - אבל אז תאבד את הבחירה של כל מנתח ואת הכיסוי בחו"ל ואני לא ממליץ מה שאתה יכול לשקול הוא לרדת בכיסוי של מכבי מזהב לכסף - קרא את הכיסויים ותחליט

ביטוח משלים

ביטוח משלים אינו מעניק כיסוי לתרופות מצילות חיים ומעריכות חיים ואינו מעניק מענה להשתלות בחו"ל . יחד עם זאת בביטוח משלים ישנם תוספות שעלותם יחסית זולה, כגון הנחה על תרופות, טיפולי שיניים וכו'.... לגבי ניתוחים יתכן כפילות , לשם כך יש באפשרותך לרכוש ביטוח בריאות שהוא משלים למשלים של קופת החולים והוא במחיר נמוך יותר. העיקרון בפוליסה זו , שקודם כל אתה תובע את קופת החולים ומה שהיא לא נותנת לך , יש באפשרותך לתבוע את חברת הביטוח ! לפוליסה זו בכלל קוראים :אחריות משלים. אני ממליץ לך לבדוק בעוד חברות מה הכיסויים שלהם לגבי ביטוח בריאות משלים למה שמעניקה קופת החולים.

למעלה