ביטוח בריאות פרטי

carmibhappy

New member
ביטוח בריאות פרטי

אני רוצה לעשות ביטוח בריאות פרטי,( קיבלתי המלצה לבדוק ב
iselsct ), למשהו יש ניסיון, המלצות בנושא?

MickeyMouse10

New member
הדרך הטובה ביותר בלי כל מיני ספאם

זה להיכנס לISELECT
להשאיר טלפון פיקטיבי, כתובת מייל שיש לך גישה אליה, ולקבל פירוט של האופציות שלך, ולהיכנס עצמאית לכל מבטח בנפרד, ולבדוק את העלויות ואת מה שהוא נותן לך. (כי הם עובדים על עמלה אז הם אמנם רוצים לעזור, אבל הם יציקו לך בטלפון בלי סוף).
&nbsp
מבחינת חוקי המס רק אם מגיעים לתקרה מסויומת בערך 84 אלף דולר בשנה ליחיד - חייבים לעשות ביטוח בריאות פרטי.
קחי בחשבון שלא להכל יש כיסוי - מומלץ לקרוא הייטב את הPDS
&nbsp
&nbsp

chemicalbrother

New member
תקנו אותי אם אני טועה

אין חובה לעשות ביטוח בריאות פרטי, אלא שממדרגת הכנסה מסויימת זה משתלם כי התשלום למדיקייר יוצא דומה.
כמובן שאם אין זכאות למדיקייר אז חייבים לעשות ביטוח בריאות פרטי בלי קשר.
&nbsp

N0

New member
לא בדיוק

אם אין לך מדיקייר אז זה לא משנה גם ככה (ואני מניח שתעשה ביטוח פרטי בכל מקרה)
אבל אם הבנתי נכון את החוק מגיל 31 או שנה אחרי שיש לך זכאות למדיקר (לפי מה שבא קודם).
אם לא תעשה ביטוח פרטי על כל שנה עיכוב תצטרך לשלם 2% על עלות הביטוח הפרטי אקסטרה ברגע שתרצה לעשות אותו.
זאת אומרת שאם בגיל 45 תחליט שאתה רוצה ביטוח פרטי הוא יעלה לך 30% יותר ממה שהוא היה עולה לך אם היית מתחיל אותו בגיל 30.
&nbsp
המטרה של זה זה לעודד אוסטרלים שלא טובים בחשבון לעשות ביטוח פרטי בגיל צעיר.

MickeyMouse10

New member
כן אבל גם ככה כל שנה המדינה קובעת לחברות הביטוח העלאה שנתית

של 5% הם מעלים ב8% כך ש20 שנה ללא ביטוח משקפים עלייה נומינלית של 160%. בפעם האחרונה שבדקתי 160 גבוה מ30 :)

carmibhappy

New member
אני חשבתי שביטוח בריאות פרטי אמור לכסות מקרים שלא מכוסים על

ידי הביטוח הממשלתי כמו מחלות קשות, תרופות שלא בסל הבריאות וכו... ולא הבנתי איך זה קשור לחוקי
מס והכנסה שנתית.

MickeyMouse10

New member
כן ולא

כן הם אמורים לכסות מקרי בריאות פרטיים, למשל אם היית צריכה לעבור ניתוח עדיף היה לך ללכת במסלול הפרטי - פחות המתנה ורופא טוב יותר! אבל אם היית הולכת במסלול הציבורי עדיין היית מקבלת את השירות, רק באיחור קצת - כי נכנסים לתור על פי דחיפות, לא על פי התור הרגיל.
&nbsp
יש לו מעט מקרי ביטוח שחברות הביטוח לא מכסות כמו למשל השתלות שיניים, ניתוחים פלסטיים (אלא אם עברת תאונה קשה) ובגדול את גם ככה מכוסה דרך המדי קר בהרבה מאד נושאים, לא מעט נושאים כולל רפואת ילדים פרטית לא מכוסה ע"י הביטוחים הפרטיים, והביטוחים הפרטיים הבאמת מקיפים, מאד יקרים למשפחה, ורלבנטיים רק אם ההכנסה הפנויה שלך גבוהה מאד.

למעלה