ביטוח בריאות

ששת22

New member
ביטוח בריאות

אני מבררת לגבי ביטוח בריאות. לבינתיים דיברתי עם שני סוכנים כל אחד הציע ביטוח דרך חברה אחרת: הראל ואליהו. ההפרש הוא בערך 30-40 ש"ח ל - 3 אנשים. השאלה היא על איזה חברה אפשר לסמוך יותר מבחינת טיפול הולם בזמן שבאמת צריך אותם? חוץ מזה כרגע אנחנו בקופת חולים מכבי ויש לנו מגן זהב צריך להמשיך לשלם את זה או שמספיק מגן כסף? תודה

דן סלס

New member
מי יותר טוב

לדעתי הראל משופשפים וטובים בשרות מאשר אליהו לדעתי מספיק מגן כסף, ולא צריך זהב

ששת22

New member
לגבי טיפולי שיניים

ביטוח הבריאות אני מבינה לא מכסה את נושא השיניים בכלל, לא כדאי להחזיק מגן זהב בשביל זה?

ששת22

New member
ועוד שאלה - לגבי ניתוחי חירום

הראל מכסה ניתוחי חירום? זה חשוב להכניס את זה לפוליסה?

דן סלס

New member
שיניים וניתוחי חירום

שיניים - שיקול שלך - תלוי בבריאות השיניים שלך והאם את מוכנה ורוצה לקבל טיפולים במכבי דנט לגבי ניתוחי חרום - זה סתם כיסוי ומדוע ? אין איך לעשות ניתוח חרום בישראל בבית חולים פרטי אלא רק ציבורי, כלומר המשמעות של ניתוח חרום היא האם תקבלי כסף אם עברת ניתוח חרום בבית חולים ציבורי, כי הניתוח לא עולה לך כלום. אז אם את מחפשת ל"הרוויח" מזה שחלית -צריך כיסוי ניתוח חרום - אחרת זה קשקוש

ביטוח בריאות

ביטוח בריאות חשוב לעשות, לגבי היכן , זה תלוי בפוליסה עצמה: אילו כיסויים הוא מכיל- צריך לקרוא את תוכן הפוליסה. כמו כן את יכולה להתקשר לקו השרות של החברה בטלפון וליבדוק את השרות שלהם. הטלפונים מפורסמים באתרי האינטרנט שלהם. לגבי ביטוח שיניים עדיף לעשות דרך מקום העבודה....שם התנאים , שמעניקה חברת הביטוח, יותר טובים. במידה ואת לא יכולה , עדיף לשלם באשראי ולא לרכוש ביטוח שיניים, שכן הפוליסה שמשווקת ליחידים , אינו כידאי לדעתי. לגבי הביטוח המשלים- אני לא ממליץ לך לבטל את הביטוחים המשלימים, כיוון שהם מעניקים לך כל מיני הטבות אותם תוכלי לקרוא בלינק זה......... צוער סוכנות לביטוח ביטוח בריאות

damti90

New member
ביטוח בריאות

בואי תשמעי עוד חברות... אל תמהרי לעשות... אני עובדת בכלל ביטוח אם את מעוניינת תצרי עימי קשר למייל ואפגיש אותך עם סוכן שלנו בפגישה ללא עלות וללא מחוייבות. [email protected]

למעלה